اخیراً چه اتفاقی در پادگان اشرف رخ داد؟
در پی حمله مردم و مجاهدین عراقی به پادگان اشرف در بامداد روز یکشنبه گذشته بین 52 تا 70 نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین از جمله ده نفر از اعضای کادر رهبری این گروهک در پادگان اشرف به هلاکت رسیدند. زهره قائمی، مسئول منافقین در عراق و معاون مریم رجوی و گیتی گیوهچیان مسئول اطلاعات و عملیات منافقین از جمله کسانی هستند که در درگیری با مردم خشمگین عراق در پادگان اشرف به هلاکت رسیدهاند. تعدادی از منافقین نیز بهشدت زخمی شدهاند و منابع خبری از احتمال افزایش تلفات آنان سخن میگویند.
از اینکه این درگیریهای مسلحانه از چه زمانی آغاز شد و چگونه و توسط چهکسانی صورت گرفت، خبر دقیقی در دست نیست اما بسیاری از تحلیلگران بر این باورند با جنایتهایی که این گروهک تروریستی در حق مردم عراق در سالهای حضور صدامحسین در رأس حکومت این کشور انجام دادند و بهخصوص نقش پررنگ این گروهک مسلح در قتلعام شیعیان عراق در ماجرای انتفاضه شعبانیه، مردم عراق که قبل از آن نیز صدام زمینهای زراعیشان را بهزور از آنها گرفته بود تا در اختیار منافقین قرار دهد، خشم عمیق و چندین ساله خود را نشان داده در حملهای مرگبار به اردوگاه اشرف، انتقام خود را گرفتند.
البته ظرف هفتههای اخیر تحرکات مشکوکی در داخل پادگان اشرف صورت گرفته بود که مسلماً از سوی نیروهای عراقی رصد میشد، اخبار و مطالبی هم که در سایتهای نفاق درج میشد، از اقدامات مشکوک و برنامههای اعضای این گروه در عراق خبر میداد. همچنین افزایش تحرکات تروریستی عراق نیز بیارتباط با این تحرکات مشکوک پادگان اشرف نبود و به همین دلیل نیروهای نظامی عراقی در اقدامی بهموقع برای تخلیه باقیمانده منافقین ساکن در اشرف اقدام کردند.
اردوگاه اشرف کجاست؟
اردوگاه اشرف در استان دیاله عراق قرار دارد و تا چندی قبل سه هزار نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین را در خود جای داده بود. گروهک تروریستی منافقین از دهه هشتاد پادگان نظامی اشرف در استان دیاله (57کیلومتری شمالشرق بغداد) را بهعنوان مقر خود برگزید. گروهک تروریستی منافقین علاوه بر اقدامات تروریستی علیه ملت ایران با رژیم دیکتاتوری بعث، جنایتهای فراوانی نیز بر ضد ملت عراق مرتکب شد.
کشتهشدگان حملات اخیر پادگان اشرف چهکسانی بودند؟
زهره قائمی از اعضای شورای مرکزی گروهک تروریستی منافقین و مسئول عملیات ترور سپهبد شهید علی صیاد شیرازی بود که طی این حمله به هلاکت رسید. اسامی سایر قربانیان بهشرح زیر است:
گیتی گیوهچیان ، میترا باقرزاده، ژیلا طلوع، فاطمه کامیاب، مریم حسینی، مجید شیویاری، عظیم نارویی، رحمان منانی، حسن جباری، سعید اخوان، حسین رسولی، ناصر حبشی، علیاصغر مکانیک، علی محمودی، ابراهیم اسدی، مهدی فتحاللهنژاد، علیرضا خوشنویس، محمدرضا صفوی، حمید باطبی، احمد بوستانی، احمد وشاق، قاسم رضوانی، قباد سعیدپور، ناصر سرابی، حسین مدنی، اردشیر شریفیان، فریبرز شیخالاسلام، ذکریا پورمحمدی، یاسر حاجیان و حسن غلامپور.
کشتهشدگان اخیر پادگان اشرف هرکدام حداقل 10 پرونده ترور خونین در اوایل دهه 70 در ایران داشتهاند. زهره قائمی از محافظان مسعود رجوی و معاون مریم قجر عضدانلو (رجوی) بود که در شورای مرکزی این گروهک تروریستی نیز حضور داشت. وی پس از مجروح شدن طی یک درگیری در سال 2009 با هلیکوپتر به بیمارستان ارتش آمریکا در بغداد منتقل شده و تحت درمان قرار گرفته بود. پس از استقرار منافقین در کمپ لیبرتی، وی بههمراه تعدادی دیگر از اعضای فرقه رجوی در پادگان اشرف مستقر بود و مسئولیت این پادگان را بهعهده داشت. احمد وشاق از اعضای تیمهای ترور سازمان مجاهدین خلق در ابتدای دهه 60 بود که حداقل 3 ترور موفق در خیابانهای تهران داشته است. او در ابتدای دهه هفتاد در عملیات مروارید در کردستان عراق هم نقش مهمی داشته است. شاهدان عینی میگویند وشاق که مسئول آتشبار بوده است در یک ایست بازرسی تمام اعضای غیرنظامی یک مینیبوس را که شامل زن و کودک بودند با آتش کاتیوشا کشته است!
چرا منافقین برخی نیروهایشان را سرگرم مسائل فرعی کرده بودند؟
وقتی سازمان منافقین به مسائل فرقهای گرایش پیدا کرد مجبور بود افراد را نسبت به برخی موضوعات درگیر کند تا به زندگی بیرون از اشرف فکر نکنند، ازاینرو طلاق اجباری، جدایی زنان از مردان و ایزوله کردن سازمان و نیز قطع ارتباطات تلفنی، رادیویی، تلویزیونی و اینترنتی را در دستور کار خود قرار داد بهطوری که افراد داخل اشرف به هیچ عنوان بیرون از پادگان را نمیشناختند.
منافقین در حال حاضر چند نفرند و در کجا مستقرند؟
حدود سه هزار نفر در عضویت سازمان منافقین هستند. فراموش نکنیم در اوایل انقلاب شکوهمند اسلامی نیز حدود 30 هزار نفر از جوانان ما به این شکل جذب گروهک تروریستی منافقین شدند. در دبیرستانها و سطوح دانشگاهی با شعارهای فریبنده زیبا و جوانپسند و برگزاری کوهنوردی و دیگر شیوهها جوانان ما را جذب کرده با شیوههای مغزشویی این جوانان را به جایی رساندند که یک جوان به ترور معلم خود اقدام کند. این تعداد با اقدامات تروریستی این گروهک روزبهروز کاهش یافت.
تعدادی از این افراد بنا به خواست مردم عراق و با فشار دولت نوری مالکی از پادگان اشرف خارج شده به پادگان لیبرتی نقل مکان کردند. در جریان این جابهجایی اعضای منافقین صد نفر را در پادگان اشرف باقی گذاشتند به این بهانه که وسایل و لوازم منافقین برای فروش توسط آنها به مزایده گذاشته شود. پلیس عراق هم این فرصت را به آنها داد تا بتوانند مدتی داخل پادگان اشرف این اقلام را ساماندهی کنند؛ چندین شرکت فرانسوی، انگلیسی و اسرائیلی هم در جریان این اقدام برای بررسی و خرید اقلام منافقین به اشرف مراجعه کردند. یک مؤسسه آمریکایی بهنام مؤسسه REND که بودجه آن از ایالات متحده آمریکا تأمین میشود در تحقیقاتی اعلام کرده کسانی که در پادگان اشرف هستند تروریست با گرایشهای فرقهای هستند که بیش از 70 درصد آنها خلاف میل خود در اشرف نگهداری میشوند. پادگان اشرف، معروفترین قرارگاه منافقین در عراق از این پس دیگر تداعیکننده گروهکی نیست که سالهای سال با انجام اقدامات تروریستی بسیاری از جوانان و چهرهها و شخصیتهای سیاسی و دینی و همچنین دانشمندان هستهای کشورمان را ترور کرد.
چرا عوامل منافقین در پادگان اشرف از سوی این سازمان حمایت نمیشدند؟
این صد و پنجاه نفر از هیچ سیستم امنیتی برخوردار نبوده بهراحتی میتوانستند از اشرف فرار کنند اما اینها از بین کسانی انتخاب شده بودند که حتی اگر میخواستند هم نمیتوانستند فرار کنند زیرا اینها همه کسانی بودند که در ترورهای 60 و اوایل 70 پروندههای مهمی در ایران داشتند و از آنجا که در ایران شاکی خصوصی داشته و در بسیاری از موارد اولیای دم شاکی آنها بودند، نمیتوانستند به ایران برگردند. در جریان این اتفاق در پادگان اشرف کسانی کشته شدند که هرکدام حداقل 10 ترور موفق در ایران داشتند. سرکردگان منافقین کاملاً اطلاع دارند که ماندن در اشرف برای نیروهای آنها خطرناک است و با توجه به نفرت مردم عراق از این گروه بهدلیل سابقه جنایتهایشان هرلحظه امکان انتقامگیری مردم عراق از آنها وجود دارد. سرکردگان منافقین خونریزی در پادگان اشرف را مطلوب خود میدانند و همواره سعی دارند فضا را بهسمتی ببرند که بههردلیلی به بروز یک درگیری خونین بینجامد. مرگ اعضای منافقین به سرکردگان این گروهک فرصت میدهد تا مظلوم نمایی کرده و در رسانهها به هوچیگری و عوامفریبی بپردازند. این حادثه تأسف انگیز در حالی اتفاق افتاد که از ماههای پیش شواهد آن کاملاً معلوم بود. در حالی که تعداد بمبگذاریها در بغداد روبه افزایش گذاشته امنیت داخلی عراق حتی برای حکومت قابل تأمین نبود، رهبری مجاهدین و بالاخص مسعود رجوی با بلاهت تمام بر طبل جنگ و درگیری کوبیده خواستار انتقال افراد از کمپ لیبرتی به اشرف شده بود. از طرف دیگر حکم تخلیه اشرف از یک سال پیش توسط قوه قضاییه عراق صادر شده دولت عراق مترصد اعمال حاکمیت قانونی بر بخشی از خاک خود بود. رجوی از قبل در جریان این حمله بوده مسئول مستقیم این خونریزی میباشد. مسئولیت آنچه در اشرف رخ داد، تنها و تنها بهعهده رجوی میباشد که بهبهانه فروش باقیمانده اموال، باعث چنین خونریزیهایی میشود. کسانی که همه از اعضای نفرات حفاظت و امنیت رجوی بودهاند و در اشرف باقی مانده بودند، امروز با دستهای از پشت بسته در اشرف کشته شدند.
ماجرای انتفاضه شعبانیه چیست؟
ملت عراق برای اعمال حاکمیت بر خاک خود از جمله اردوگاه اشرف و همچنین اقدامات خشونت آمیز منافقین ضد نیروهای این کشور در حرکتی انقلابی به این پادگان حمله کردهاند. منافقین علاوه بر کشتار شهروندان ایرانی در انتفاضه شعبانیه به کشتار وسیعی از مردم عراق دست زده 25 هزار نفر را به قتل رساندند. صدام تقریباً به این گروهک ایمان آورده بود بهطوری که در اواخر حکومت بعث منافقین به ارتش خصوصی صدام تبدیل شده بودند. اعضای گروهک تروریستی منافقین در زمان رژیم صدام جنایات فجیعی در استان بصره انجام دادند و در سرکوب تظاهرات کنندگان در انتفاضه شعبانیه در سال 1991 بر ضد رژیم سابق حضور داشتند. بین زندانیان دربند رژیم صدام و همچنین خانواده شهدا اسنادی وجود دارد که بر حضور اعضای گروهک تروریستی منافقین در سرکوب مردم بصره تأکید میکند و هم اکنون صدها تن از شهروندان آماده حضور در دادگاه برای شهادت در خصوص جنایات منافقین هستند.
یک منبع سیاسی بلندپایه عراقی در گفتوگو با خبرگزاری المستقبل العراق گفته است: آنطور که از شواهد پیداست یک گور دستهجمعی پبدا شده در اردوگاه متعلق به اجساد شهروندان شیعه و مسئولان و افسران و شیوخ و عالمان دینی عراقی است. اینها اجساد کسانی است که در فاصله سالهای 2006 تا 2009 ربوده شده و بهدست عوامل منافقین به قتل رسیدهاند. در این قتلها پای برخی مسئولین سابق عراقی از جمله طارق الهاشمی معاون مخلوع و فراری رئیس جمهور که بهجرم تروریسم تحت پیگرد قرار دارد و همچنین عوامل سفارت آمریکا در میان است و ازاینرو هم آمریکاییها و هم برخی از اطرافیان طارق الهاشمی و مخالفان نوری مالکی برای پنهانسازی این گور دستهجمعی به تکاپو افتادهاند. دولت آمریکا حتی تلاش میکند طرفهای این مسئله را راضی کند تا در این گورستان بازرسی و نبش قبر صورت نگیرد و آنچه را در داخل این گورستان کشف شده مصادره کند یا با اجساد عناصر سازمان خلق در گورستانی دیگر در همین پادگان مبادله نماید.
موضع عراق در قبال حمله به پادگان اشرف چه بود؟ آیا نظامیان عراقی در هلاکت منافقین نقش داشتند؟
دولت عراق از مدتها پیش برای تخلیه این پادگان به اعضای باقیمانده در آن اخطار داده بود، اما سرکردگان منافقین هیچ توجهی به این اخطارها نکردند. اظهارات برخی مقامات سیاسی و امنیتی عراق نیز حاکی از آن بود که منافقین مستقر در اشرف در عملیاتهای تروریستی چند ماه اخیر عراق که هزاران کشته و زخمی بههمراه داشته، دست داشتهاند. با وجود این، سخنگوی نوری المالکی نخستوزیر عراق در واکنش به این حمله دخالت دولت را تکذیب کرد و گفت: گزارشهای ما حاکی از آن است که تعدادی از اعضای منافقین بهدلیل درگیریهای درونگروهی کشته شدهاند. نوری المالکی، نخست وزیر عراق گروهی را برای تحقیق درباره این حادثه تشکیل داده است و قرار است یافتههای این تیم در روزهای آینده منتشر شود و در عین حال نیز تیمی از سازمان ملل از این اردوگاه در استان دیاله نزدیک مرز ایران دیدن کرد تا از چگونگی حادثه مطلع شود. یک افسر عالیرتبه که عضوی از تیم تحقیقاتی عراق است، به خبرگزاری فرانسه گفته است: ما به اردوگاه وارد شدیم و 52 جسد را در یک محل دیدیم. وی که بهشرط فاش نشدن نامش صحبت میکرد، افزود که اعضای تیم مقادیر زیادی تی.ان.تی. و دیگر مواد منفجره را داخل خودروها، خانهها و ماشینآلات سنگین مشاهده کردند. این مقام پلیس گفت که 42 عضو مجاهدین همچنان زنده هستند اما با اعضای تیم حقیقتیاب همکاری نمیکنند و از ارایه اجساد و انتقال آنها از محل اصلی خودداری می کنند. این افسر پلیس گفت که احتمالاً این اجساد ناشی از یک درگیری داخلی در اشرف است. این در حالی است که مجاهدین نیروهای عراقی را به ورود به اردوگاه و آتش گشودن بهسوی افراد و اموال آنها و کشتن اعضای این گروهک تروریستی متهم کردهاند. با این وجود مقامات عراقی تأکید دارند که هیچ سربازی وارد اشرف نشده است و این انفجارها نتیجه انفجار یک خمپاره یا انفجار یک بشکه نفت یا گاز بوده است. امنیت پادگان اشرف از سال 2009 بهعهده دولت عراق سپرده شده است و مجاهدین هم در قراردادی که با دولت عراق بستهاند میبایستی تا دسامبر 2011 این محل را بهتدریج ترک میکردند. آنچه مسلم است دولت عراق بههیچوجه قادر به برقراری امنیت در کشور خویش نمیباشد. در عراق روزانه بر اثر انفجار بمب و عملیات انتحاری دهها نفر کشته میشوند و این در حالی است که هنوز ناظران بین المللی در سراسر کشور حضور دارند و در مناطقی حکومت نظامی حاکم است. گروههای مختلف جهادی و القاعده و طرفداران صدام، شیعهها و سنیهای افراطی هرکدام در مناطقی حاکمیت دارند و دولت مرکزی را از اجرای قانون کشوری بازمیدارند. دخالت کشورهای مختلف در این بازار آشفته هم به وخامت اوضاع میافزاید. ارتش عراق اعلام کرد درگیری بین نیروهای ارتش و منافقین صورت نگرفته و تنها بر اثر گلولههایی که از داخل اردوگاه شلیک شده، دو نفر از سربازان عراقی جان خود را از دست داده و سه نفر دیگر از آنان زخمی شدهاند. یک سرهنگ پلیس عراق نیز گفته است، عدهای از اعضای این گروهک پس از اصابت این خمپاره با عصبانیت بیرون آمدند و شروع به تیراندازی بهسوی نیروهای عراقی که برای محافظت از این اردوگاه مستقر شدهاند، کردند و دو نفر از سربازان را کشتند و سه نفر دیگر را زخمی کردند. اما یک مقام عراقی دلیل انفجارها را نه اصابت خمپارهها بلکه ناشی از تانکرهای گاز و نفت داخل این اردوگاه دانسته است. وی تأکید کرده که هیچ سرباز عراقی وارد اردوگاه نشده است.
سازمان ملل درباره کشتار منافقین در پادگان اشرف بیانیهای صادر کرد اما هیچگاه درباره اقدامات تروریستی منافقین در ایران بیانیهای صادر نکرد، علت چیست؟
زمانی که گروهک تروریستی منافقین با حمایت اربابان خود در عراق و ایران جوانان این دو کشور را به خاک و خون میکشید سازمان ملل کجا بود که امروز حمله به پادگان اشرف را محکوم میکند و همنوا با تروریستها میشود. اربابان منافقین هرروز بهبهانهای سعی دارند موانعی بر سر راه انتقال گروهک تروریستی منافقین از عراق به کشوری دیگر بتراشند که این مورد قبول ملت عراق نیست. گروهی از بازرسان سازمان ملل متحد با حضور در پادگان اشرف اقدام به بازدید از آثار بهجا مانده از این حمله و سرشماری از کشته شدگان پرداخته اجساد معدومین این گروهک تروریستی را به مقر سازمان ملل در عراق منتقل کردند. همچنین برخی از احزاب کرد تجزیهطلب اقدام به محکومیت این عملیات نموده آن را به ارتش و دولت عراق نسبت دادند. فرقه رجوی این عملیات را به نوری المالکی و ارتش عراق نسبت دادهاند. نماینده سازمان ملل در عراق گفته درباره این حادثه در حال تحقیق است و از مقامات عراقی خواسته تا درباره این حادثه تحقیق کنند. پلیس عراق و منابع پزشکی همچنین گفتند، پنج فروند خمپاره نیز به این اردوگاه اصابت کرد.
حمله به پادگان اشرف کار چهکسانی بود؟
حمله به پادگان اشرف حرکت مردمی و یا احیاناً ناشی از درگیریهای درونگروهی این افراد بوده است و از مدتها پیش طوایف مختلف عراقی بهدنبال این بودند که انتقام خون جوانان خود را از گروهک تروریستی منافقین بگیرند.
آخرین وضعیت منافقین در عراق را تشریح نمایید؟
مارتین کوبلر نماینده دبیرکل سازمان ملل در عراق، در روزهای پایانی مأموریت خود در عراق طی گزارشی به شورای امنیت در تاریخ 92/4/24 آخرین وضعیت منافقین در عراق را تشریح نموده است، بخشهایی از این گزارش:
ــ هنوز حدود 100 نفر دیگر در قرارگاه اشرف بهسر میبرند که برای انتقالشان به کمپ حرّیه (لیبرتی) مقاومت میکنند.
وی در بند 41 گزارش خود آورده است: ــ ناظران سازمان ملل متحد اجازه ورود و خروج داوطلبانه به کمپ را ندارند و دائماً مورد آزار و ناسزاگویی برخی افراد در کمپ قرار میگیرند. افراد مستقر در کمپ لیبرتی اجازه آزادانه مصاحبه و تشریح وضعیت را برای کمیساریای عالی پناهندگان ندارند و نمیتوانند با نیروهای سازمان ملل در امور پزشکی و مخابراتی صحبت کنند و دائماً از افراد خواسته میشود از خود انتقاد داشته باشند.
ــ افرادی که توانستهاند بهنحوی از اردوگاه خارج شوند تمامی این مسائل را تأیید کردهاند و ما میدانیم که حقوق افراد از طرف رهبری سازمان تضییع میشود.
کوبلر در مصاحبه با آسوشیتدپرس در تاریخ 92/4/26 و متعاقب این گزارش میگوید: ــ در خصوص نقض حقوق بشر در داخل کمپ موقف نگران هستم. ساکنان برای حرکت بین بخشهای مختلف اردوگاه آزاد نیستند و برخی از آنها از اینترنت و دسترسی به تلفن همراه توسط مقامات سازمان مجاهدین خلق محروم شدهاند. معالجات پزشکی در بیرون نیز توسط این گروه مسدود شده است. البته ساکنانی در کمپ وجود دارند که احتمالاً میخواهند خود را از سازمان مجاهدین خلق جدا کنند اما تنها هدفی که سازمان به آن خدمت میکند این است که صحنه را برای حملات بیشتر آماده میکند.
واکنش آمریکا به هلاکت تعدادی از اعضای منافقین چه بود؟
سفارت آمریکا در عراق درگیریهای پادگان اشرف، محل استقرار گروهک تروریستی منافقین را محکوم کرد و از دولت عراق خواست تا مانع خشونت بیشتر در این منطقه شود. در بیانیه سفارت آمریکا خواستار ارائه خدمات پزشکی به زخمیهای این حادثه شده است. دولت آمریکا سال گذشه در اقدامی متناقض این گروهک را که در بمبگذاریها و حملات تروریستی متعددی علیه مردم و مسئولان کشورمان دست داشته است از لیست گروههای تروریستی خارج کرده بود. ما دولت آمریکا را که با حفاظت از گروه تروریستی منافقین پس از اخراج عراق و خارج نمودن نام این گروه از فهرست گروههای تروریستی و سرمایه گذاری برای رهاندن آنان از دست عدالت به انتقال آنها به کشورهای اروپایی ازجمله آلبانی و ایده زشت تروریست خوب، تروریست بد را به نام خود ثبت نمود، مسئول عواقب انتقال آنان به کشورهای اروپایی و اقدمات ضدایرانی عوامل این گروه با استفاده از فرصت موجود میدانیم.
منافقین چه تعداد از مردم ایران را به شهادت رساندند؟
تنها سازمان منافقین یا همان گروهک تروریستی منافقین، حدود 12 هزار نفر از مردم مظلوم کشورمان را به شهادت رساند و ترور کرد، آمار شهدای ترور، تا زمان شهادت آخرین شهید هستهای در ایران 17 هزار و یکصد و شصت نفر است که از این تعداد هزار نفر آنان کارگر و 110 نفر از آنها زن هستند. گروهکی که سال 1997 و مجدداً در سال 2003 میلادی توسط غرب، گروهک تروریستی شناخته شد حالا نامش از فهرست تروریستها در آمریکا خارج شده است و منافقین بهبهانههای دفاع از حقوق بشر آزادانه فعالیت میکنند.
درباره جنایات منافقین خلق به طور کامل توضیح دهید؟
جنایات منافقین خلق نهتنها در پاسخ یک پرسش بلکه در چندین جلد کتاب هم نمیگنجد. سازمان تروریستی منافقین گروهی است که از سال 61 تا 67، 12 هزار بیگناه را در خیابانهای تهران و دیگر شهرها ترور میکردند. منافقین کسانی بودند که در سال 58 و 59 جنگهای تجزیه طلبانهای را در کردستان، آذربایجان، ترکمن صحرا و دیگر شهرها به راه انداختند و اینها همان کسانی بودند که در ماه رمضان یکی از سالهای اوایل دهه 60 با حمله به خانه یک فرد بسیجی که تنها جرمش حزباللهی بودن و حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل بود، سر سفره افطار، سر فرزندانش را با تیغ موکتبری بریدند. یک بار در عروسی فرزند یکی از فئودالهای وابسته به منافقین، تعدادی از جهادگران انقلاب را که عموماً از دانشجویان مسلمان و انقلابی بودند مقابل عروس و داماد، بهجای گوسفند سر بریدند. منافقین ضمن جاسوسی برای صدام در جنگ تحمیلی و نیز برخی دیگر از جنایتهای ددمنشانه آنها از جمله به گلوله بستن مجروحان در بیمارستانها و نیز به شهادت رساندن 72 تن از بهترین نیروهای انقلاب ، از سال 60 و 61 تا آخر جنگ در خیابانها میگشتند و هر دختر و پسر حزباللهی را بدون اینکه حتی بدانند این شخص کیست به مسلسل میبستند و حتی در مغازههایی که عکس امام(ره) روی دیوار آن نصب بود، نارنجک میانداختند. شکنجههایی که منافقین روی نیروهای انقلابی و حزباللهی انجام میدادند، روی ساواک را نیز سفید کرد .در یک جمعبندی عملکرد سازمان طیف وسیعی از خیانتها و جنایات این فرقه را تشکیل میدهد. از مواضع ضدمردمی و ضدانقلابی گرفته تا غرب پناهیها و همکاریهای گسترده و بیشائبه برای غرب. مجموعه جاسوسیهای این فرقه برای اسرائیل و آمریکا و دیگر قدرتهای غربی امروزه جای هیچ تردیدی را برای افکار بیدار جهان باقی نمیگذارد. اقدامات وطنفروشانه این فرقه در جریان مزدوری برای دولت ساقطشده صدام حسین و افشای جزئیات این همکاری و دریافت پولهای کلان توسط بالاترین عناصر این فرقه مهر تأییدی بر این مدعا است. همچنین ابعاد دخالت و همکاری این فرقه در قتل و سرکوب اکراد عراقی نیز بر همگان روشن گردیده و حتی کیفرخواستی نیز علیه این فرقه صادر شده و توسط پلیس بین المللی و همچنین دادگاههای عراق مورد تعقیب است و حکم بازداشت نیز برای تعدادی از سران این فرقه صادر شده است. این فرقه در مجامع بین المللی نیز دارای هیچ وجههای نبوده و راه نجات خود را برای برونرفت از بحرانهای عدیدهای که گریبان او را گرفته است همانا در ایجاد اختلاف و دامن زدن به آن و ایجاد تنش و درگیری بهمنظور بروز جنگی جدید بین ایران و آمریکا برقرار کرده است. و تمام تلاش خود را صرف پرونده سازی در این زمینه مینماید.
جنایت هولناک مسعود رجوی علیه زنان و دختران در پادگان اشرف که چندی قبل از سوی رسانهها و توّابین این گروهک افشا شد، چه بود؟
ساختار کثیف و غیراخلاقی سازمان منافقین موضوعی است که بارها از سوی افراد مختلف به آن اشاره شده و اسنادی نیز درباره آن ارائه شده است اما در روزهای اخیر، یکی از افرادی که توانسته از چنگ این فرقه فرار کند و خود را به ایران برساند، جزئیاتی درباره روابط کثیف جنسی سرکرده منافقین با ساکنین اشرف اعلام کرد. «زهراسادات میرباقری» که سابقه عضویت در گروهک منافقین و حضور طولانیمدت در اشرف را داشته است، اخیراً در یک جلسه سخنرانی، اقدام به ارائه لیستی 100نفره از دختران و زنانی کرده است که در پادگان اشرف مورد عمل جراحی جنسی قرار گرفتهاند و «زنانگی» آنها از بین برده شده تا بتوانند بهعنوان برده جنسی مسعود رجوی فعالیت کنند و نگرانی درباره روابط گسترده و نامشروع جنسی وجود نداشته باشد. خانم میرباقری در بخشی از سخنان خود با اشاره به نام اعضای این لیست، گفته است: «در این مرحله میخواهم لیستی از 95 نفر از قربانیان زن این فرقه را به اطلاع افکار عمومی برسانم. من یک لیست تهیه کردم از اسامی 95 نفر که البته اسامی بیشتر از اینها و بالاتر از 100 نفر است که انشاءالله در مراحل بعدی لیست را کامل میکنم و به اطلاع افکار عمومی میرسانم. این لیست موضوعش چیست؟ موضوعش در واقع عمل جراحیای است که سازمان مجاهدین خلق با حیلهها و نیرنگهای مختلف روی این قربانیان انجام داده است؛ عمل جراحی خارج کردن رحم و تخمدانها».
وی ادامه داده است: «در مرحله بعد میخواهم موضوع دیگری از استثمار جنسی زنان را برای شما مطرح کنم، حتماً شما هم مثل من از خبر تجاوز مسعود رجوی به زنان شورای رهبری لایه اول شوکه شدید و برای شما این سؤال بزرگ پیش آمده چگونه مسعود رجوی بعد از عبور از بندهای انقلاب و بحثهای ایدئولوژیک داغ به این رسید که به تجاوز جنسی شورای رهبری دستساز خودش مبادرت کند؟ من میتوانم مراحلی که در این مدت در سازمان وجود داشته و بهدور از چشم برادران و مردان در جلسات زنان و دختران با مسعود رجوی طی شده مقداری برای شما بازگو کنم تا این پازل که از الف به ی منتهی شد چگونه انجام شد. بهطور نوبهای بهنام بحثهای انقلاب و جلسات مسعود رجوی، ما را، زنان را نزد مسعود رجوی صدا میکردند و ما مستمر با جشنهای مختلف مواجه میشدیم. در این جلسات خبری از بحثهای ایدئولوژیک نبود و در واقع فقط بحث رابطه زدن با رهبر عقیدتی و برخوردهای ناموسی و یگانه با مسعود رجوی مطرح بود با هدایای مختلفی که از طریق مریم رجوی و خود مسعود رجوی شخصاً به ما داده میشد شامل حوله حمام، لباسهای زیر زنانه، عطر و ادوکلن و چیزهایی از این قبیل توسط زنان شورای رهبری لایه بالاتر که به مسعود رجوی نزدیک بودند و قبلاً این مراحل را گذرانده بودند و بهاصطلاح به یگانگی رسیده بودند».
Sorry. No data so far.