شنبه 12 اکتبر 13 | 16:24
سلحشور:

مسئولین فرهنگی دربرابر تهاجم فرهنگی تسلیم شده‌اند

فیلمسازان ما با مذهب و دین بیگانه هستند از این رو دلیل نمی شود چون بنده یک فیلمساز هستم و حرکت دوربین و نور را می شناسنم حتما می توانم کار مذهبی هم انجام دهم.


سلحشورفرج الله سلحشو، درباره چرایی عدم ساخت فیلم های فاخر از سوی فیلمسازان ایرانی، اظهار داشت: هنر برخاسته از روح انسان است و صرفا یک امر تقلیدی یا صرفا یک بحث تجربی نیست.

این کارگردان و فیلمساز ارزشی کشورمان در ادامه با بیان اینکه تجربه، تخصص و تقلید نیز در تا حدودی در ساخت یک اثر تأثیر دارد، یادآور شد: اما به هر حال حرف آخر از دل هنرمند بر می خیزد چرا که هنر در حقیقت با روح هنرمند گره خورده است.

وی افزود: اگر روحیه هنرمند با ضد ارزش ها، ابتذال و با آثار صرفا تخصصی و تکنیکی گره خورده باشد و صرفا به دنبال کسب جایزه، شهرت و جشنواره از طریق ساخت فیلم باشد، طبیعتا آثارش را در همان راستا خواهد ساخت اما اگر هنرمند مکتبی و مذهبی باشد و روحش با ارزش های مذهبی و معنوی گره خورده باشد توفیق ساخت فیلم های فاخر دینی و مذهبی را نیز خواهد یافت.

سلحشور در ادامه به تشریح علت عدم تمایل فیلمسازان به ساخت فیلم مذهبی اشاره کرد و گفت: علت اینکه هنرمندان ما به دنبال ساخت آثار مذهبی نمی روند این است که تا به امروز در این زمینه از لحاظ روحی، تجربی و دینی ورود نکرده و ضعف و نقص دارند و با این وادی بیگانه هستند، کسی که با یک مطلب بیگانه باشد نمی تواند با آن روبرو شود و این یک حقیقت است ضمن اینکه دلیل نمی شود چون بنده یک فیلمساز هستم و حرکت دوربین و نور را می شناسنم حتما می توانم کار مذهبی هم انجام دهم.

وی در ادامه به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و اذعان داشت: آیا یک خواننده صرفا با اینکه تمام مایه های موسیقی را می شناسد و صدای خوبی نیز دارد و سال ها هم تخصص داشته و آلبوم های زیادی نیز منتشر کرده است، می تواند مداحی هم کند؟ لاقل تا امروز سراغ نداشته ایم و علت آن این است که مداحی نوعی از خوانندگی است که با مذهب گره خورده و خواننده آن که مداح اهل بیت(ع) است یک عشق و ایمان خاصی نسبت به اهل بیت(ع) پیدا کرده که خواننده این مسیر را طی نکرده است از این رو برای مداح شدن باید مدتی وقت بگذارد و از لحاظ روحی و ایمانی خود را تقویت کند و از نظر تجربه و علم به زندگی اهل بیت(ع) نزدیک شود تا بتواند مداحی کند.

این کارگردان ارزشی فیلم های فاخر ایرانی در پایان به وظیفه مسئولین کشوری در این زمینه اشاره و خاطرنشان کرد: معتقدم مسئولین جمهوری اسلامی، مسئولین فرهنگی هنری و نمایندگان مجلس با سینمای مذهبی مخالفند و صرفا به صحبت در این باره بسنده کرده اند اما در حقیقت سینما و تلویزیون موجود را با تمام زشتی ها و بدی های آن پذیرفته و در برابر تهاجم فرهنگی دشمن تسلیم شده اند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.