حسین شیخالاسلام مشاور امور بینالملل رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سفر هیئت پارلمانی اروپایی به تهران گفت: یک هیئت 3نفره از سوسیالیستهای پارلمان اروپا فردا به تهران میآیند.
وی افزود: این هیئت پارلمانی اروپایی بهسرپرستی “هنص اسودا” اقامتی 4روزه در تهران خواهند داشت و قرار است با مقامات پارلمانی کشورمان دیدارهایی داشته باشند.
مشاور امور بینالملل رئیس مجلس خاطرنشانکرد: این هیئت پارلمانی در مدت اقامتشان با رئیس مجلس، رئیس کمیسیون امنیت ملی و وزیر امور خارجه کشورمان دیدارهایی خواهند داشت.
پیش از این حجت الاسلام حسین سبحانی نیا عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر از سفر هیات پارلمانی از کشور آلمان و همچنین اتحادیه اروپا به ایران خبر داده بود.
وی اظهار داشت: این دو هیات پارلمانی پیش از این درخواستی را برای حضور در ایران ارسال کرده بودند و قرار بود آقای جلالی رئیس مرکز پژوهش های مجلس نیز میزبان آنها باشد.
این عضو هیات رئیسه مجلس خاطر نشان کرد: هیات پارلمانی از کشور آلمان و اتحادیه اروپا متشکل از برخی نمایندگان پارلمانی آنها قرار است اواخر مهر یا اواسط آبان به تهران بیایند.
به گزارش مهر ، پارلمان اروپا بطور مشترک با شورای اروپا به قانونگذاری و اتخاذ تصمیمات در اتحادیه میپردازد. و به دلیل آنکه نمایندگان آن به طور مستقیم از سوی شهروندان اروپایی انتخاب میشوندف سمبل دموکراسی در اتحادیه اروپا به حساب میآید. پارلمان اروپا بر کمیسیون اروپا نظارت میکند. تا جایی که رئیس و اعضاء کمیسیون موظف به اخذ رای اعتماد از پارلمان هستند و پارلمان میتواند آنان را بصورت دسته جمعی استیضاح کند. پارلمان به همراه شورای اروپا مسئولیت تصمیم گیری در مورد بودجه اتحادیه و نظارت بر مصرف آن را دارد. اعضاء پارلمان هر پنج سال یکبار توسط آراء عمومی انتخاب میشوند.
هفتمین دور پارلمان اروپا از سال ۲۰۰۹ آغاز شد و تا سال ۲۰۱۴ به کار خود ادامه میدهد. در این دوره ۷۳۶ نفر نمایندگی ۴۹۲ میلیون نفر از ۲۷ دولت عضو را بر عهده دارند. شناسایی نیروهای مؤثر در این نهاد اروپایی به عنوان نماینده تفکرات سیاسی مردم دولتهای عضو اتحادیه اروپا حایز اهمیت است.
گروه سوسیالیست های پارلمان اروپا بر اساس ایدئولوژی سوسیال دموکراسی عمل میکند و هدف آن ایجاد یک اروپای اجتماعی جدید است. سوسیالیستها اولویتهای خود را در تضمین اشتغال و استانداردهای زندگی علیه رکود، مقابله با تغییر آبوهوا، ارتقای عدالت اجتماعی و امنیت معرفی میکنند. بسیاری از اعضای این گروه، محافظهکاران اروپا را به دلیل تأکید زیاد بر بازار آزاد، متهم به توزیع رکود مینمایند. این گروه در حال حاضر با داشتن ۱۸۴ عضو، دومین گروه بزرگ پارلمان اروپا و تنها گروهی است که از تمامی دولتهای عضو در پارلمان اروپا نمایندگی دارد.
Sorry. No data so far.