شماره سوم ماهنامه فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی با عنوان «فرهنگ اسلامی» با مدیر مسئولی علیاکبر اشعری و سردبیری محمدحسن زورق منتشر و روانه بازار نشر شد.
این شماره از ماهنامه «فرهنگ اسلامی» دارای بخشهای مختلف از جمله بخش فلسفه، سیاست، سینما، تلویزیون و ارتباطات است که در آن یادداشت و مطالبی نظیر «نبرد نرم در دیدگاه مقام معظم رهبری»، «بررسی تاثیرگذاری شبکههای ماهوارهای بر مخاطب، از دیدگاه روانشناسی» و معرفی مجموعه کتاب چهار جلدی «مطالعات رسانه» گنجانده شده است.
در شماره سوم ماهنامه «فرهنگ اسلامی» به توصیههای مقام معظم رهبری به دولت جدید «تدبیر و امید» نیز در صفحهای جداگانه، مطالبی بیان شده است.
در این دوره از ماهنامه، پرونده ویژهای برای بررسی تحولات کشور مصر با حضور تعدادی از صاحبنظران مسایل کشورهای اسلامی و عربی گشوده است یعنی در این ماهنامه در میزگردی تحولات تونس را به عنوان نخستین کشوری که وقایع موسوم به بیداری اسلامی در چند سال اخیر از آن کشور آغاز شده است، مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
در این میزگرد صاحبنظرانی همانند حسین شیخالاسلام، موسی فرهنگ، رضا امیری، حسین ملکی، مهدی مطهرنیا، حسین رویوران و مرتضی نعمتزاده به طرح دیدگاههای خود پیرامون تحولات کشور مصر میپردازند و تحولات صورت گرفته در این کشور را در چند سال اخیر مورد تحلیل و کنکاش قرار دادهاند.
در این میان برخی از شرکتکنندگان در این میزگرد با توجه به تغییراتی که در مناسبات و تعامل حاکمان فعلی میهمان ویژه شماره سوم ماهنامه «فرهنگ اسلامی»، علیاکبر ولایتی، مشاور امور بینالملل مقام معظم رهبری است که در بخش مصاحبه ماه به صورت عمده به موضوع مقاومت اسلامی در فلسطین و لبنان پرداخته است.
دفتر نشر فرهنگ اسلامی شماره سوم ماهنامه «فرهنگ اسلامی» را در 232 صفحه و با قیمت 5000 تومان منتشر کرده است.
Sorry. No data so far.