بیستونهمین شماره ماهنامه داستان همشهری با مطالبی در مورد دوران جوانی و نوجوانی ابراهیم حاتمیکیا و به قلم خود او منتشر شد.
بخش «درباره زندگی» شماره آبانماه داستان همشهری با «دَخل» شروع میشود؛ روایتی از ابراهیم حاتمیکیا که نوجوانی و جوانی خودش و رابطهاش را با پدر به تصویر کشیده است.
دو روایت بعدی، «باختن» از نغمه ثمینی و «جامپ کات» اثر سپینود ناجیان درباره مالباختگی است که دو نویسنده قرارگرفتن در این موقعیت را از زوایای متفاوتی روایت کردهاند.
«سبدبافی خلاق» را ریموند کارور روایت کرده در آن از شرکت در کلاسهای نویسندگی خلاقِ جان گاردنر و تاثیرش بر زندگی حرفهای او میگوید.
در آخرین روایت این شماره داستان همشهری نیز، تام گرایمز اولین برخوردش با فرانک کانروی را با عنوان «پیشکسوت» روایت کرده است.
بخش «داستان» شماره بیستونهم داستان همشهری با داستان بلندی از جعفر مدرسصادقی شروع میشود که با عنوان «زندهی بیدار» چاپ شده است. دیگر داستان بلند این شماره هم«در انتظارِ ج» نوشته کازوئو ایشیگورو است.
«سوغاتی» نوشته آیین نوروزی، «گرگ» نوشتهی عادل قلیپور و «خودش را نمیشناخت» نوشته خوآن خوسه میاس دیگر داستانهای ایرانی و خارجی این شماره همشهری داستان هستند.
بخش «روایتهای کهن» داستان همشهری، موضوع این شمارهاش را به خواب اختصاص داده است و مطالبش را با رویای پادشاه هند پیش از حمله اسکندر به نقل از جوامعالحکایات شروع میکند. در ادامه، بخشهایی از کیمیای سعادت نقل شده و در آن موضوع از به خواب دیدن مردگان با عنوان «چون نومیدی من بدید» و گزیدهای از خوابهای تذکره شاه تهماسب با عنوان «در آسمان خطی پیدا شد» درج شده است.
«درباره داستان» این شماره هم به ارتباط بین زندگی و مرگ نویسندهها با محتوای آثارشان پرداخته است.
بیستونهمین شماره داستان همشهری در 244 صفحه و با قیمت 4000 تومان منتشر شده است.
Sorry. No data so far.