به گزارش تریبون مستضعفین به مناسبت سیزدهم آبان ماه، روز مبارزه با استکبار جهانی، «مؤسسهی فرهنگی نرمافزاری آرمان» مجموعهای از تولیدات ضد آمریکایی خود را ذیل عنوان کلی «رمی جمرات» به علاقهمندان عرضه نموده است. این مؤسسه که دفتر مرکزی آن در مشهد است، از سال 1386 تولید و توزیع محصولات چندرسانهای و دیجیتالی جبههی فرهنگی انقلاب اسلامی را در دستور کار خود قرار داده است. بسته فرهنگی «رمی جمرات» 14 محصول را در بر دارد و در قالبهای نرمافزار چند رسانهای، مستند، سخنرانی تصویری و نقد فیلم به تجزیه و تحلیل سیاستهای سلطهطلبانهی ایالات متحدهی آمریکا میپردازد. برای تهیه این محصولات و سایر محصولات موسسه آرمان می توانید با شماره تلفن 7272600-0511 و یا به سایت اینترنتی armancenter.net مراجعه کنید.
عناوین این محصولات به همراه معرفی کوتاه هر کدام به شرح زیر است:
شیطان بزرگ
قالب: نرمافزار چندرسانهای
موضوع: ساختارشناسی سیاسی، فرهنگی ایالات متحده آمریکا/ با حضور دکتر فؤاد ایزدی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)
نرمافزار چندرسانهای شیطان بزرگ با هدف شناخت بیشتر مخاطبان از ساختارهای فرهنگی و سیاسی آمریکا تولید شده است. این نرمافزار دارای 5 صفحه است. «طاغوت اعظم» عنوان اولین بخش نرم افزار است که شامل مجموعه بیانات امام (ره) و رهبری درباره آمریکا (در قالب متن و صوت) است. شناخت آمریکا از منظرهای فرهنگی، سیاسی، تاریخی و جغرافیایی در قالب مقالات پژوهشی قسمت دیگر نرمافزار است که تحت عنوان «شیطان بزرگ» گردآوری شده است. ارائهی چندین مقاله درباره نسبت رسانه به ویژه هالیوود و ساختارهای آمریکا و صهیونیزم از متون جذاب این بخش است. لینک دیگر نرمافزار که محوریترین صفحه آن است «کارگاه آموزشی ساختارشناسی ایالات متحده» نام دارد که با حضور دکتر فؤاد ایزدی از اساتید مطالعات جهان و آمریکا شناسی دانشگاه تهران در قالب فیلم ارائه شده است. در این کارگاه به مسائل مختلفی چون: نسبت لابیهای قدرت و ثروتِ صهیونیزم جهانی با ساختارهای سیاسی آمریکا، اتاقهای فکر آمریکا و شناخت جنبش فتح وال استریت پرداخته شده است. آخرین صفحه نرمافزار با عنوان «چند رسانهای» حاصل جمعآوری چندین و چند فایل صوتی، تصویری و متنی است. در این لینک آثار جذابی از جمله صوت سخنرانی آیتالله خامنهای (رئیس جمهور وقت ایران) در سازمان ملل که در نقد سیاستهای آمریکا در تقابل با ایران ایراد شده است، دیده میشود.
***
مرز جنوبی
قالب: مستند/ کارگردان: الیور استون
موضوع: بررسی سیر مقاومت مردم و رهبران آمریکای لاتین (از جمله هوگوچاوز) در برابر سیاستهای آمریکا
الیور استون فیلمساز پیر آمریکایی در این مستند تلاش کرده تصویری متفاوت از رهبران چپگرای آمریکای لاتین نشان دهد. او علاوه بر چاوز، با رؤسای جمهور چپگرای آرژانتین، پاراگوئه، اکوادور و بولیوی که متحدان چاوز محسوب میشوند نیز مصاحبه کرده است. کسانی که به گفته او، در نهضت آزاد شدن از ایالات متحده مشارکت دارند. استون در «مرز جنوبی» به دنبال نمایش تاریخچه مختصری از وقایع ونزوئلا و نحوهی روی کار آمدن هوگو چاوز در این کشور است. دوربین او چاوز را دنبال کرده و به محله فقیرنشین کودکی او میرود. در این فیلم به کمکهای ایران برای تولید آرد در ونزوئلا نیز اشاره میشود. چاوز در مصاحبه با استون درباره مسائل گوناگونی مانند امور جهانی، صنعت نفت، سوسیالیسم و استقلال و البته سیمون بولیوار که الهامبخش او بوده صحبت میکند.
استون و طارق علی نویسنده این مستند 90 دقیقهای هر دو میگویند قصد این را نداشتهاند که در «مرز جنوبی» به صورت جامع روند سیاسی آمریکای جنوبی را تجزیه و تحلیل کنند. به گفته طارق علی، «مرز جنوبی» یک فیلم جادهای سیاسی است که در آن با خصوصیات متفاوت چاوز روبهرو میشوید. استون قبل از این، مستند «کومان دانته» را درباره فیدل کاسترو رئیس جمهور کوبا ساخته است.
***
فریبهای اوباما
قالب: مستند/ کارگردان: الکس جونز
موضوع: بررسی شخصیت سیاسی اوباما، دروغهای سیاسی او و وابستگی مقامات آمریکایی به ثروتمندان وال استریت
«فریبهای اوباما» فیلمی رک و منتقدانه است و این اسطوره که اوباما برای مصالح مردم آمریکا تلاش میکند را در هم میشکند. در این فیلم مطرح میشود که پدیدهی اوباما یک سرگرمی است و با دقت بسیار توسط گردانندگان نظم نوین جهانی طراحی شده تا در قالب یک ناجی، مردم آمریکا را فریب دهد و برای بردگی متقاعد کند. در واقع اوباما ابزاری است برای پیادهسازی یک برنامهی بزرگ و جهانی. این مستند نشان میدهد که چگونه بانکهای بینالمللی سعی در غارت و چپاول مردم ایالات متحده دارند. در حقیقت بییننده در این فیلم پاسخ این سؤالات را دریافت میکند که اوباما برای چه کسانی کار میکند؟ چه دروغهایی تا کنون گفته است؟ اهداف واقعی او چیست؟ و خواهد فهمید:
ü اوباما فرآیندی را دنبال میکند که مردم آمریکا را دچار وضعیت مردم در آلمان نازی میکند. ابزارهای او برای این کار عبارتند از: خدمت نظامی اجباری، جاسوسی شهروندی از خانوادهها، استراق سمع مکالمات مردم و…
ü مردان دولت اوباما یک بانک جهانی تأسیس خواهند کرد که هدف آن سلطهی مطلق بر همهی مردم جهان خواهد بود و این کار از طریق افزایش مالیاتهای مختلف و توسل به نیروی نظامی پیگیری خواهد شد.
ü بانکداران بینالمللی به صورت هدفمند، فروپاشی اقتصادی را مهندسی کردهاند تا کشورهای جهان را ورشکسته کرده و آنها را وارد حکومت جهانی خود کنند.
***
پروندههای توطئه
قالب: مجموعهی مستند
موضوع: بررسی گوشهای از حملات نظامی و جنایات دولت آمریکا در سطح جهان که در قالب 8 مستند زیر ارائه شده است:
ü حقوق بشر آمریکا! (در مورد بمباران هیروشیما)
ü نقض حقوق بشر توسط آمریکا (4 قسمت)
ü یازده سپتامبر (2 قسمت)
ü آمریکا نگاهی از درون (2 قسمت)
ü جنگ کثیف (در مورد جنگ افغانستان)
ü افغانستان گرفتار خشونت و اشغالگری (2 قسمت)
ü جنگ خلیج فارس
ü جنگ به همین آسانی
***
راشل کوری؛ وجدانی آمریکایی
قالب: مستند/ کارگردان: یحیی برکات
موضوع: بررسی ماجرای کشته شدن راشل کوری (دختر 23 سالهی آمریکایی) توسط رژیم صهیونیستی در غزه و موضع عجیب مقامات آمریکایی
راشل اهل واشنگتن است و در زمان انتفاضهی دوم توسط بولدوزرهای رژیم اشغالگر قدس کشته میشود. با وجود اعتراض و پیگیریهای پدر و مادرش و دیگران، هیچگونه اقدامی از طرف مقامهای آمریکایی صورت نمیگیرد. این مستند حاوی فیلمهایی است از فعالان حقوق بشر که راشل هم یکی از آنها بوده است.
***
اخراج شده
قالب: مستند/ کارگردان: بن استاین
موضوع: اخراج اساتید و دانشمندان ضد داروینیسم از دانشگاههای آمریکا به جرم خداگرایی
بن استاین برای دریافت پاسخ سؤالاتش به سراسر دنیا سفر میکند و این واقعیت را در مییابد که: «آموزگاران و اساتید، به استهزا گرفته شده، از کار معلق و یا اخراج شدهاند به این دلیل که معتقدند جهان خالقی دارد». این مستند 98 دقیقهای مباحث ذیل را همزمان دنبال میکند:
نخست نشان میدهد که در کشور داعیهدار دموکراسی و آزادی بیان، چگونه دانشمندانی را که دیدگاهی مخالف داروینیسم داشتهاند، از دانشگاه اخراج میکنند. حتی برخی از آنها را از حقوق شهروندی و اجتماعیشان محروم میکنند و اجازه نمیدهند نامشان در نشریات، کتب و فضای مجازی ذکر شود. اهمیت این نحوهی برخورد برای صحنهگردانان تمدن غرب از آن جهت است که اعتقاد به خلقت هوشمند جهان، زمینهی پذیرش خالق برای جهان را فراهم میکند و به دنبال آن دینگرایی در جهان افزایش چشمگیری خواهد یافت.
دومین مسألهای که مستند نسبت به آن اقدام میکند، به چالش کشیدن اعتقاد داروینیستها مبنی بر عدم وجود خالق برای جهان است که پس از گفتوگو با دانشمندان اخراج شده از دانشگاهها و همچنین سرشناسترین داروینیستها صورت میپذیرد.
مبحث سوم، بررسی ایدئولوژیهای برآمده از نگرش داروینیستی و اصل بقای اصلح است.
***
ساعت 25
قالب: مستند/ کارگردان: نادر طالبزاده
موضوع: بررسی وضعیت اجتماعی جامعهی آمریکا در ابتدای دههی 90
طالبزاده دربارهی «ساعت 25» چنین میگوید: «سال 69 سفری به آمریکا داشتم و دیدم چقدر گدا در خیابان زیاد شده. در بازگشت با موافقت حوزهی هنری به آمریکا رفتم و حدود سه ماه دربارهی فقر در آمریکا تصویربرداری کردم. اینجا بود که شهید آوینی به کمکم آمد. البته قبل از رفتن هم چند جلسه با ایشان داشتم؛ خیلی مرا تشویق کرد و پیشنهادهایی داد. نام مستند را هم مرتضی [آوینی] انتخاب کرد. یک روز داخل اتاق او بودیم، گفت: اسم این مجموعه را میگذاریم ساعت 25. من تا آن زمان این نام را نشنیده بودم. اسم خیلی مناسبی بود، چون بحث آخرالزمان بود و زمانی ورای زمان تقویمی و 24 ساعت معمول و من این نام را قبول کردم. بخش اعظم کار را هم آقای فارسی تدوین کرد.»
این مستند شامل هفت قسمت است که عناوین آنها عبارتند از:
ü بستر سنگی (وضعیت بیخانمانها و فقرا در آمریکا)
ü خانهی کاغذی (وضعیت بیخانمانها و فقرا در آمریکا)
ü رقص مرگ (آسیبهای اجتماعی در آمریکا)
ü سرزمین من (وضعیت سرخپوستان در آمریکا)
ü سایهی کرکس (جنایتهای جنگی آمریکا)
ü رد افعی (نقش صهیونیستها در آمریکا)
ü آبی در سیاه (موج اسلامگرایی در آمریکا)
***
ARGO
قالب: فیلم سینمایی به همراه نقدو بررسي/ کارگردان: بن افلک
موضوع: تسخیر سفارت (لانهی جاسوسی) آمریکا در ایران در سال 1358
لوح فشردهی آرگو، علاوه بر فیلم سینمایی شامل موارد زیر نیز میباشد:
ü نقد و تحلیل فیلم در برنامهی «راز» با حضور آقایان محمدرضا اسلاملو، محمدصادق باطنی، کمیل سوهانی و حسین بهزاد با عنوان انقلاب دوم؛ نبرد بیپایان
ü نقد و تحلیل فیلم در دانشکدهی صدا و سیما با حضور نادر طالبزاده
ü مستند پنجهی عقاب؛ کاری از مؤسسهی «دیدبان»
فیلم سینمایی آرگو در سال ۲۰۱۲ میلادی و توسط کمپانی صهیونیستی «برادران وارنر» ساخته شده و داستان آن تلاش برای آزادی ۶ دیپلمات آمریکایی است که پس از تسخیر سفارت به منزل سفیر کانادا در تهران گریختهاند. در این فیلم بازیگرانی چون بن افلک، آلن آرکین، برایان کرانستون و امید ابطحی به نقشآفرینی پرداختهاند و تهیهکنندگان آن عبارتند از بن افلک، جرج کلونی و گرانت هسلوف. آرگو نامزد پنج جایزهی گلدن گلوب شد که دو جایزهی بهترین فیلم درام و بهترین کارگردانی را از آن خود کرد.
غرور کاذبی که پس از تماشای این فیلم به مخاطبان غربی دست میدهد، آنها را درست در فضای جنگ سرد قرار میدهد با این تفاوت که این بار نه تنها جمهوری اسلامی به عنوان همآوردی سیاسی در جایگاه منفی قرار داده میشود بلکه در برابر چهرهی دردمند دیپلماتهای آمریکایی که خواستهای ندارند جز این که جانشان را نجات دهند، تصویری بیرحم و خشن از مردم ایران ارائه میشود.
«جیمی کارتر»، رئیسجمهور اسبق آمریکا دربارهی فیلم ضدایرانی آرگو گفت: «در حالی که ۹۰ درصد پروسهی فرار دیپلماتهای آمریکایی به عهدهی کاناداییها بود، آرگو سازمان سیا را قهرمان نشان میدهد.» این فیلم در سال 2013 برندهی جایزهی اسکار شد تا مهر تأییدی باشد بر سیاسی بودن این جایزه و صنعت فیلمسازی هالیوود.
***
کارخانهی جاسوسی
قالب: مستند/ کارگردان: اسکات ویلیس
موضوع: معرفی و بررسی فعالیتهای سازمان امنیت داخلی آمریکا NSA به همراه سخنرانی دکتر حسن عباسی دربارهی سیستمهای اجتماعی، نظامی و امنیتی آمریکا
این مستند به سؤالهای زیر پاسخ میدهد:
ü NSA (سازمان امنیت داخلی آمریکا) چیست و چه کارهایی انجام میدهد؟
ü آیا میتوان تمام تماسهای بینالمللی، پیامهای کوتاه و ایمیلهای مربوط به همهی انسانهای کرهی زمین را در جایی ذخیره کرد؟ نحوهی جمعآوری و دسترسی به این اطلاعات چگونه است؟
ü نقش سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا در حادثهی یازده سپتامبر چه بوده است؟
ü آیا پیشرفتهترین سازمان امنیتی دنیا، توانایی برقراری امنیت در آن را دارد؟
***
نقد سریالهای استراتژیک
قالب: سخنرانی تصویری
موضوع: نقد و بررسی 16 سریال معروف و برتر آمریکایی از جمله «فرار از زندان»، «لاست»، «بیست و چهار» و «فرشتگان در آمریکا» توسط دکتر حسن عباسی
***
قلبها و ذهنها
قالب: مستند/ کارگردان: پیتر دیویس
موضوع: بررسی ابعاد مختلف جنایات آمریکا در جنگ ویتنام
وقایع این مستند را سیاستمداران، سربازان و مردمی نقل میکنند که هر کدام به نحوی در این جنگ سهیم بودهاند. عدهای از کار خود پشیمانند و عدهای دیگر بر اشتباه خود پافشاری میکنند. «قلبها و ذهنها» در سال 1974 برندهی جایزهی اسکار شد اما به گفتهی «مایکل مور»، کارگردان معروف هالیوود، این فیلم نه تنها بهترین مستند آن سال که میتواند بهترین فیلم تمام دوران باشد.
***
Inside job
قالب: مستند/ کارگردان: چارلز فرگوسن
موضوع: بررسی پشت پردهی بحران مالی آمریکا در سال 2008 و خیانت دولتمردان، اقتصاددانان و نهادهای مالی آمریکا
این مستند که موفق به دریافت جایزهی اسکار در سال 2010 شده است، با نشاندادن بخشی از واقعیت بحران مالی آمریکا تلاش میکند این بحران را به مقرراتزدایی، اشتباه در سیاستگذاری، نوآوریهای پیچیدهی بازارهای مالی، کوتاهی ناظران و حرص و طمع مدیران نهادهای مالی نسبت دهد.
***
دربارهی RQ170
قالب: نرمافزار چندرسانهای
موضوع: شکار هواپیمای جاسوسی فوق مدرن آمریکا توسط ایران و بازتابهای رسانهای جنگ الکترونیکی ایران و آمریکا
RQ 170 از مدرنترین پهپادهای آمریکاست که از سال ۲۰۰۹ به صورت رسمی مورد استفاده قرار گرفته است و با توجه به قابلیتهایش برای جاسوسی، صرفاً در اختیار سازمان سیا میباشد.
این نرمافزار شامل مستندهایی دربارهی هواپیماهای بدون سرنشین و هواپیماهای جاسوسی و نحوهی عملکرد آنها میباشد. همچنین به بخشی از بازتابهای خبری فرونشاندن این هواپیما توسط ایران، در رسانههای داخلی و خارجی، پرداخته شده است.
***
آرمیتا (شهدای هستهای)
قالب: مجموعهی مستند
موضوع: درباره انرژی هستهای
اين مجموعه شامل شش مستند درباره نقش آمریکا در ترور نخبگان هستهای ایران، اعترافات جاسوسان و تروریستها و… است. عناوين اين فيلمها به شرح زير است:
همیشه سربلند (28 دقیقه)
آرمیتا مثل پری (44 دقیقه)
کلوپ ترور (39 دقیقه)
چند سال بعد (28 دقیقه)
شهید خوب (24 دقیقه)
قیطریه 7:58 (16 دقیقه)
Sorry. No data so far.