یازدهمین اجتماع مرگ بر آمریکا با حضور تعدادی از اعضای حزبالله سایبر و تعدادی از وبلاگنویسان برگزار شد.
در این اجتماع که در سالن بصیرت لانه جاسوسی برگزار شد، تعدادی از وبلاگنویسان و فعالان حزباللهی با در دست گرفتن پرچمهای حزبالله، شعار مرگ بر آمریکا سر دادند. همچنین پس از اجرای چند سرود ضدآمریکایی حسن عباسی، رییس اندیشکده یقین با بیان اینکه «۳۴ سال از تسخیر لانه جاسوسی گذشته و ایران در این مدت همواره از جاسوسی آمریکا در سفارتخانههایش سخن گفته است» اظهار کرد: با این حال امروز شاهدیم که اروپاییها اعلام میکنند به تازگی متوجه جاسوسیهای ایالات متحده آمریکا در سفارتخانههای این کشور شدهاند.
او افزود: خوشبختانه قدرت ایالات متحده آمریکا همانند یخی روز به روز در حال آب شدن است و همگان متوجه فعالیتهای جاسوسی این کشور میشوند. وی با اشاره به فعالیتهای جاسوسی آمریکا از سایر کشورها گفت: من تعجب میکنم که اروپاییها نمیدانستند آمریکا از آنها جاسوسی میکند؛ چراکه پس از تسخیر لانه جاسوسی در تهران ما اعلام کردیم که آنتنهای سازمان جاسوسی آمریکا یعنی ان اس ای در این محل یافت شده است و طبق اطلاعات ما از این آنتنها در تمام سفارتخانههای آمریکا و سایر کشورها استفاده میشود. حال سوال من این است که چطور ممکن است اروپاییها که خود چنین آنتنهایی را در اختیار دارند از وجود آنها در سفارتهای آمریکا بیاطلاع باشند.
رییس اندیشکده یقین خاطرنشان کرد: ما بارها در مورد سازمان جاسوسی آمریکا هشدار داده بودیم ولی باز هم امروز چین، برزیل، فرانسه و غیره اعلام میکنند که از این جاسوسیها بیاطلاع بودند که این امر همانند افشاگریهای ویکی لیکس مشکوک به نظر میرسند. او با اشاره به اینکه صحبتهای «اسنودن و اطلاعات او که به عنوان افشاگری از آنها یاد میکند اطلاعات تازهیی را در اختیار ما نگذاشت»، تاکید کرد: در عملیات ویکی لیکس اطلاعاتی در اختیار رسانهها گذاشته شد که همگی سوخته و یا از رده خارج بودند. از سوی دیگر حجم وسیع این اطلاعات باعث شد تا راست و دروغ آنها قابل تشخیص نباشند. به عقیده من اظهار بیاطلاعی مسوولان اروپایی از جاسوسیهای آمریکا در اروپا نیز همانند این جریان یک بازی بیش نیست.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: از آنجایی که اقتصاد، سیاست و نیروی نظامی آمریکا امروزه ناکارآمد و نابود شده محسوب میشوند، آنها تلاش میکنند تا خود را مغز و مدیر جهان فرض کنند. به همین دلیل هم به دنبال کسب اطلاعات از سراسر دنیا هستند. عباسی با تاکید بر اینکه «جوانان ما نسبت به استفاده از اینترنت و فیسبوک باید هوشیار باشند»، خاطرنشان کرد: من بارها نسبت به این امر در رسانهها و در دانشگاهها تذکر دادهام؛ چرا که جوانان باید بدانند اینترنت در آمریکا به دست مقامها و سازمانهای امنیتی کنترل و اداره میشوند. این در حالی است که در ایران اینترنت به دست مخابرات است؛ بنابراین کاربران باید بدانند که تمام اطلاعاتی که از آنها در اینترنت ثبت میشود در سازمانها، فرودگاهها و سایر نهادهای خارجی نیز قابل استفاده خواهند بود.
Sorry. No data so far.