شنبه 23 نوامبر 13 | 09:08

امکانات جدید اندروید ۴.۴ به روایت تصویر

برای فعال کردن جستجوی صوتی، فرستادن پیام، گرفتن مسیریابی یا حتی پخش موسیقی، گفتن “اوکی گوگل” و سپس دادن دستور کفایت می کند.


کافی است نکسوس ۵ را بردارید و بگویید “اوکی گوگل.” دیگر لازم نیست برای انجام کارها در صفحه خانگی یا داخل Google Now، نمایشگرها -یی که کم کم به مساحت ورزشگاه آزادی نزدیک می شوند- را لمس کنید. برای فعال کردن جستجوی صوتی، فرستادن پیام، گرفتن مسیریابی یا حتی پخش موسیقی، گفتن “اوکی گوگل” و سپس دادن دستور کفایت می کند.

موقع گوش کردن به موسیقی روی تلفن یا حین پخش فیلم با کمک کروم کست، بر روی قفل صفحه طرح جلد آلبوم یا پوستر فیلم را مشاهده خواهید کرد و کنترل های پخش نیز همانجا در دسترس تان هستند.

کتاب، بازی، فیلم؛ با استفاده از ویژگی ایمرسیو مود فقط آن محتوایی که مشغول مصرفش هستید جلوی چشم تان نقش می بندد و دکمه های راهبری و نوار وضعیت در مواقع غیرضروری غیب شان می زند.

مولتی تسکینگ با کیتکت سریع تر می شود. اندروید ۴.۴ با استفاده از بهینه سازی حافظه و بهبود صفحه لمسی، عملکرد سیستم را به بالاترین سطح می رساند تا پاسخگویی صفحه نمایش سریع تر و روان تر شود. این یعنی می توانید موقع وبگردی، به راحتی موسیقی گوش کنید و بدون گیر و لگ، بازی های سنگین اجرا نمایید.

اپلیکیشن تلفن اندروید فهرست تماس شما را بر اساس افرادی که بیشتر طرف مکالمه تان هستند باز آرایی می کند. در ضمن می توانید به دنبال مکان ها، کسب و کار ها، تماس ها و افراد موجود در حساب های هر اپلیکیشن بگردید.

وقتی از شماره ای تماس دریافت کنید که در فهرست مخاطبین تان نیست، تلفن به طور خودکار در کسب و کارهای فهرست شده در داده های محلی گوگل مپس به دنبال هویت آن تماس گیرنده می گردد. وآو!

حالا دیگر تمام پیام های شما در یک محل جمع می شود. فرقی نمی کند دوستان چه چیزی ارسال کنند، اس ام اس، ام ام اس، یا سایر چیزها همگی در اپلیکیشن هنگس اوت جمع می شوند، درست در کنار گفتگوی های آنلاین یا تماس های ویدیویی شما. از طریق اپلیکیشن جدید به اشتراک گذاشتن موقعیت های محلی و عکس های متحرک GIF نیز آسان می شود.

گاهی کلمات نمی توانند حس و حال شما را خوب بیان کنند. در اینجا است که شکلک ها و ایموجی ها کارساز می شوند. حالا این قابلیت در کیبورد اندروید و تمام جاهای سیستم عامل موجود است.

پرینت گرفتن عکس ها، اسناد و صفحات وب از روی تلفن و تبلت با وصل شدن به حساب کلود پرینت گوگل میسر است. البته باید پرینترهایی داشته باشید که در گوگل پلی دارای اپلیکیشن هستند.

زین پس از داخل اپلیکیشن هایی نظیر کویک آفیس، قادر به انتخاب یک فایل و ذخیره سازی آن بر روی گوگل درایو یا سایر سرویس های ابری خواهید بود. ارسال فایل هایی که اخیرا روی شان کار کرده اید نیز از هر زمان دیگری آسان تر شده.

راستی کوییک آفیس نیز بازطراحی شده و حالا خلق و ویرایش اسناد، صفحات گسترده و پرزنتیشن ها بر روی تلفن و تبلت، راحت تر است.

  1. سعید سعادت
    23 نوامبر 2013

    سلام. تریبون مستضعفین و اندروید!!!!

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.