سه‌شنبه 03 دسامبر 13 | 14:22

دادگاه آمریکایی ایران را به پرداخت ۹ میلیون دلار غرامت محکوم کرد

دادگاه فدرال آمریکا دولت ایران را به اتهام حمایت از عملیات بمب گذاری سال ۱۹۹۷ در سرزمین های اشغالی به پرداخت ۹ میلیون دلار غرامت محکوم کرد.


به رغم اعتراض تهران و وزارت دادگستری آمریکا، یک دادگاه آمریکایی دولت ایران را به اتهام حمایت از یک عملیات بمب گذاری به پرداخت 9 میلیون دلار غرامت به 5 خانواده آمریکایی که فردی از آن ها در این حادثه کشته شده اند محکوم کرد.

این حکم که در روز 27 نوامبر صادر شد، به خانواده کشته های آمریکایی انفجار سال 1997 در بیت المقدس اجازه می دهد تا بیش از 9 میلیون دلار غرامت خود را از یک پیمانکار امور دفاعی مستقر در آمریکا که با ایران کار می کرده است، دریافت کنند.

گروه صهیونیستی شورات هادین، که نمایندگی این افراد را بر عهده دارد، روز دوشنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «پس از بیش از 10 سال پیگیری قضایی در دادگاه فدرال در سان دیگو، این قربانیان و خانواده هایشان توانستند به یک پیروزی مهم در مقابل وزارت دفاع ایران دست یابند و به زودی بیش از 9 میلیون دلار غرامت خود را دریافت خواهند کرد.»

ابتدا در سال 2003، قاضی منطقه کلمبیای آمریکا این افراد را مستحق دریافت 70 میلیون دلار غرامت شناخت. بر اساس بیانیه این گروه صهیونیستی، قربانیان تلاش کردند قسمتی از این غرامت را از طریق تصرف در اموال بلوکه شده ایران که توسط شرکت کیوبیک دیفنس سیستمز که قبل از انقلاب با دولت ایران همکاری داشت، نگهداری می شد، دریافت کنند.

وزارت دفاع ایران استدلال کرده است که تلاش برای تصرف این اموال نقض مصونیت حاکمیتی دولت ایران و بر خلاف موافتنامه الجزایر بین دولت های ایران و آمریکاست. وزارت دادگستری آمریکا نیز در لایحه ای که تقدیم دادگاه کرده، اعلام داشته است که دارایی هایی که در اختیار این شرکت آمریکایی بوده، متعلق به دولت ایران نبوده است.

قاضی بری موسکویتز، در حکم صادره آورده است: «با مدنظر قرار دادن دقیق استدلالات شورای حقوقی قربانیان و قانون حاکم دادگاه مقرر می دارد که مدعیان تصرف (اموال شرکت آمریکایی) حق دریافت مبلغی را که به دنبال هستند، دارند.»

در حالی که تا قبل از مشخص شدن نتیجه فرجام خواهی، شاکیان نمی توانند به این پول دسترسی داشته باشند، دادگاه دستور داده است تا این مبلغ به نام قربانیان منتقل شود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.