علی جنتی سه شنبه شب در حاشیه مراسم بزرگداشت نلسون ماندلا در جمع خبرنگاران درپاسخ به این پرسش که چه برنامه ای برای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن لازم است، گفت: بحث فرهنگ عمومی که مطرح شده بخشی از مقابله با تهاجم فرهنگی است.
وی ادامه داد: تحمیل استحاله های فرهنگی، تغییر نمادهایی که مشاهده می شود، تاثیرات خارجی بر زبان فارسی، هجمه های ضداخلاقی ماهواره ها و حتی اینترنت بخش های دیگری از جنگ نرم است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ایجاد مصونیت فرهنگی و فکری در جامعه را یکی از راههای مقابله با تهاجم فرهنگی دانست و افزود: می توان با واکسیناسیون کردن فرهنگی از سنین پایین و حتی از دوران حضور کودکان در مهدهای کودک ، مانع بمباران هجمه های دشمن از بیرون شد و اثر گذاری آن را از میان برد.
جنتی درباه فیس بوک نیز اظهارداشت: فیس بوک شبکه اجتماعی محسوب می شود که می شود درآن ارتباط مفیدی را برقرار کرد اما در عین حال دام ها و زیان های زیادی را نیز دارد.
وی افزود: اگر امروز نگاه کنید برخی از روابط که هم اکنون در شبکه های اجتماعی حاکم می باشد نامناسب است و تاثیرات منفی دارد.
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، شبکه های اجتماعی همانند فیس بوک را همانند یک تلفن دانست و گفت: همه چیز میتوان در آن گفت؛ هم می توان حرفهای خوب و هم می توان حرفهای نامناسب زد؛ هم می شود ارشاد کرد وهم می توان گمراه کرد زیرا یک وسیله ارتباطی است.
جنتی مطالب عنوان شده از سوی وی درباره فیس بوک را مورد اشاره قرار داد و گفت: آن صحبت ها عقیده شخصی خودم درباره این شبکه اجتماعی بوده است.
وی ادامه داد: اما از لحاظ قانون ما تابع قوانین کشور هستیم و دراین باره کمیته مصادیق مجرمانه که ما عضو آن هستیم، تصمیم گیری می نماید.
Sorry. No data so far.