چهارشنبه 01 ژانویه 14 | 16:07
عده‌ای هشدار رهبری درباره تهاجم فرهنگی را قبول نکردند

زاکانی: فتنه با فرار به جلو فراموش نمی‌شود

کیان تاج بخش از زندانیان فتنه 88 در اعترافاتش گفت من در سال 79 از بنیاد سورس برای انجام سه کار تسریع بر هویت زدایی و از بین بردن انقلاب و جوهره آن، سازماندهی اجتماعی و انداختن درخت تنومند انقلاب اسلامی مامور شدم و به ایران آمدم.


زاکانینماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عده ای می خواهند مردم 9 دی و حوادث فتنه را فراموش کنند، گفت: عده ای هستند که با فرار رو به جلو نمی‌خواهند این موضوع زنده بماند و خواهان فراموش شدن این حماسه بزرگ هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی شامگاه سه‌شنبه در مراسم نخستین یادبود شهدای موشکی که در مسجد جامع کرج برگزار شد، رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و شهادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) را تسلیت گفت و با اشاره به تقارن حماسه 9 دی با ایام منتهی به صفر و حزن آلود دهه سوم اظهار داشت: این تقارن برایمان بسیار درس آموز است و باید از شرایطی که در آن قرار گرفته و همچنین از گذشته درس عبرت بگیریم و به داشته ها و توانمندی هایمان توجه کنیم.

وی افزود: در این 35 سال درس بزرگی آموختیم که باید بر داشته های خودمان بایستیم و هرکس هم توجه و دقت کرد توفیقات صدچندان برده است.

زاکانی در ادامه به با اشاره به حماسه بزرگ 9 دی اظهار داشت: معتقدم نخستین سوالی که هنگام صحبت از این رویداد پیش می آید این است که 9 دی یک جنگ داخلی و دعوای بعضی جناح ها بود و یک امر فرامرزی آن را هدایت می‌کرد.

زاکانی افزود: با نگاهی به آنچه از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز رخ داده متوجه پنج گام جدی برای مقابله با انقلاب اسلامی می شویم که همگی آنها در موضع نظام سلطه قرار گرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: با آغاز جنگ تحمیلی در دهه نخست انقلاب اسلامی، با برخوردی سخت و سنگین مواجه شدیم که عواقب آن در همه ابعاد قابل رویت است و جنگ قومیت ها، کودتاها، حمله نظامی آمریکا و تحریم ها همگی از مهمترین راه های مقابله با انقلاب است.

وی افزود: اما ایستادگی و مقاومت ملت در دوره هشت ساله جنگ تحمیلی شرایطی را به وجود آورد که آنها پی بردند که نمی توانند مقابل ایران بایستند.

زاکانی تصریح کرد: نظام سلطه در سال1367 رسما اعلام کرد که برخورد نرم با ایران را اتخاذ می کنیم تا آنچه را که موجب تقویت نظام جمهوری اسلامی شده که همان باور مردم به این نظام است را به صورت آرام و دقیق هدف قرار داده و آنها را نسبت به نظام بی باور می کنیم.

زاکانی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همان موقع بحث تهاجم فرهنگی و راه های مقابله با برنامه ها و توطئه های دشمنان را مطرح کردند، یادآور شد: ایشان اسلام، ولایت فقیه و اتحاد مردم را راهکار مقابله با این برنامه دانستند اما عده ای در داخل کشور تهاجم فرهنگی را قبول نکردند.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: جنگ تحمیلی و تهاجم فرهنگی زمینه را برای گام سوم که در دوره دوم خرداد اتفاق افتاد، فراهم کرد و شرایطی را دیدیم که نتیجه اش اساسا مبتنی بر نظریه هانتینگتون ایجاد رعب و شکاف بین مردم و نظام بود.

وی افزود: در واقع هدف آنها جداکردن دین از سیاست بود و مشکلاتی اساسی نیز برای ما به وجود آورد و خود مقدمه ای شد برای یک فتنه بزرگتر که خدا را شکر آن هم ناکام ماند.

زاکانی با اشاره به گام چهارم نظام سلطه در مقابله با جمهوری اسلامی گفت: این مرحله در 9 دی سال 88 رقم خورد. گامی که به تعبیر مقام معظم رهبری حداقل 10 سال برای آن برنامه ریزی  شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس فرمایشات رهبری اگر با عوامل فتنه سال 78 برخورد دقیقی می شد شاهد فتنه 88 نبودیم که متاسفانه این اتفاق رخ داد.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه با مسببان حادثه کوی دانشگاه به درستی برخورد نشد، یادآور شد: آقای کیان تاج بخش از زندانیان فتنه 88 در اعترافاتش گفت من در سال 79 از بنیاد سورس برای انجام سه کار تسریع بر هویت زدایی و از بین بردن انقلاب و جوهره آن، سازماندهی اجتماعی و انداختن درخت تنومند انقلاب اسلامی مامور شدم و به ایران آمدم.

وی گفت: نظام سلطه همین برنامه ها را در گرجستان پیاده کردند و می خواست با یک اتفاق کوچک همین بلا را بر سر کشور ما بیاورند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: عده ای هستند که با فرار رو به جلو نمی‌خواهند این موضوع زنده بماند و خواهان فراموش شدن این حماسه بزرگ هستند.

زاکانی با بیان اینکه این افراد خواهان فراموشی اساس فتنه هستند، گفت: با فرار کردن از ماجرا نمی توان این واقعه را فراموش کرد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.