سه‌شنبه 21 ژانویه 14 | 09:53

واكنش تند بهارستان به مشاور روحانی

چرا مردم و مجلس در ایران برای دوستان تیم مذکراه کننده نامحرم هستند ولی سنای آمریکا و مردم این کشور برای دولتمردان خود محرم هستند. دوستان در مجلس اذعان دارند که در جریان هیچ یک از بندهای توافقنامه ژنو نبودیم و از آن هم نیستیم و در آینده هم نخواهیم بود که جا دارد همان‌قدر که دولتمردان آمریکا به سنا و مردم خودشان اعتماد دارند و نظرات آنها را محترم می‌دانند، دولتمردان عزیز ما هم به مجلس که برآمده از رای ملت است، اعتماد و احترام بیشتری را قائل باشند.


نمایندگان مجلس در جلسه علنی ديروز ضمن انتقاد به اظهارات ترکان، به یک فوریتي طرحی رأی دادند که دستگاه‌های اجرایی را ملزم می‌کند برای پست‌های حساس از وزارت اطلاعات استعلام کرده و براساس این استعلام عمل کنند.

توکلی: تضعیف مجلس زمینه‌سازی برای دیکتاتوری است

احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود طی سخنانی اظهار داشت: امروز(ديروز) روز آغاز اجرای توافقنامه ژنو است و ضمن تشکر از دیپلمات‌های وطن‌دوست دو نکته را مطرح می‌کنم؛ اشکالات متون ذیربط زیاد است به طوری که به سختی می‌توان امیدوار به استیفای منافع ملت بود همچنین ما مسئولان نظام نباید و نمی‌توانیم نظرات خود را نسبت به این متون علنی ابراز کنیم چراکه ممکن است مستند طرف مقابل ما قرار بگیرد و به مسائل کشور لطمه بخورد.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: نکته بعدی در خصوص کشور است؛‌ مشکلات معیشتی مردم و معضلات اقتصادی و اجتماعی کشور آنقدر جدی است که بدون همکاری هر سه قوه و همکاری با مردم نمی‌توان این مشکلات را به طور نسبی حل کرد. قانون و روحیه تفاهم می‌تواند روابط سه قوه را به گونه‌ای تنظیم کند که خیر آن به مردم برسد و نظام بهره ببرد.

وی ادامه داد: اخیرا آقای رئیس جمهور مواضعی می‌گیرند که با دو نکته‌ای که عنوان شد، سازگار نیست همچنین برخی از اطرافیان ایشان نیز موضوعاتی را مطرح کرده‌اند؛ آقای رئیس جمهور در سفر اخیر خود گفت ما تمام شهر آبادان و خرمشهر را منطقه آزاد اعلام می‌کنیم. صرف‌نظر از خوب یا بد بودن این کار و به نفع مردم خوزستان بودن و علیرغم اینکه رئیس جمهور این را کارشناسی شده دانسته، ولی وی می‌داند که حدود کار را باید قانون مشخص کند و مجلس شورای اسلامی باید موافقت کند. ممکن است من بعدا به عنوان موافق صحبت کنم یا نکنم ولی مجلس باید در این زمینه تصمیم بگیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در سخنرانی دیگری رئیس جمهور گفت که کارت زرد مجلس باعث نگرانی این دولت نیست؛ وقتی کسی که معروف به اقتدارگرایی و قدرت‌طلبی باشد و این حرف را بزند، جای تعجب ندارد ولی از آقای روحانی تعجب است که این حرف را می‌زند چرا که مجلس وقتی در مورد کارکرد وزیری تصمیم‌گیری می‌کند، احترام وزیر باقی است و کارت زرد نشانه این است که مجلس راضی نشد هرچند که من به کارت زرد نیز رای ندادم اما از این موضع رئیس جمهور راضی نیستم چراکه تضعیف مجلس تضعیف مردم سالاری و زمینه‌سازی برای استبداد است.

توکلی ادامه داد: دولت مردم‌سالاری که با شعار دموکراتیک بر سر کار آمده، باید از این گونه مسائل پرهیز کند؛ یکی از مشاوران رئیس جمهور گفت که هشتاد نفر در مجلس حضور دارند که می‌خواهند دولت موفق نشوند، من که خبر از این تشکل ندارم ولی مشاور رئیس جمهور به مردم توصیه کرده به کسانی که پیام ۲۴ خرداد را گوش نکردند،‌ رای ندهید. از موضع یک مسئول بلندپایه دولت حرکت انتخاباتی کردن ضد دموکراسی است و این کار صحیح نبود.

بذرپاش: رویکرد ترکان به دیکتاتوری ختم می‌شود

مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته پارلمان در اخطاری با استناد به اصل ۸۴ قانون اساسی که بر اساس آن نمایندگان می‌توانند در مورد مسائل داخلی و خارجی اظهار‌نظر کنند، اظهار داشت: یک نفر که مشاور ارشد رئیس جمهور و رئیس حوزه مشاوران ایشان و جزو خانواده ایثارگران است، در مطالبی ذکر کرده است نیمی از رای دهندگان در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری که به کسی غیر از رئیس جمهور فعلی رای دادند، به دنبال قانون نبودند و از قانون‌شکنان حمایت کردند.

وی ادامه داد: به نظر این تعبیر، تعبیر بسیار خاصی بود که جامعه رسانه‌ای به راحتی از آن گذشت و سعی نکرد در راستای حمایت از دولت به آن بپردازد و در واقع این تعبیر یک توهین بزرگی به شعور مردم ایران بود البته به نظرم مردم جواب این غرور و خود برتربینی را خواهند داد. همانطور که در سال ۸۴ و ۸۸ و در انتخابات مجلس هشتم، هفتم و نهم و انتخابات شوراهای شهر دوم، سوم و چهارم جواب آن را دادند.

نماینده مجلس همچنین تصریح کرد: این رویکرد که اخیرا در برخی از رگه‌های دولت مشاهده می‌شود، در انتها به یک دیکتاتوری ختم خواهد شد؛ این رگه‌ها در برخورد با منتقدین توافقنامه ژنو، در برخورد با رسانه‌های منتقد، در عزل و نصب‌های گسترده و بعضا بدون ضابطه و سیاسی و جناحی، در اظهارنظرها مبنی بر انحلال مجلس و «لبوفروش و راننده تاکسی اجازه اظهارنظر راجع به مسائل مهم کشور را ندارند» و تشکیل مجلسی یکدست با دولت و در واقع به صورت صریح تشکیل پارلمانی وکیل الدوله، داریم می‌بینیم که جا دارد رئیس جمهور تذکرات لازم را به عزیزانی که همکاران وی هستند و برخی از آنها از زحمتکشان کشور هستند، بدهند.

بذرپاش در ادامه تذکر خود گفت:‌ چرا مردم و مجلس در ایران برای دوستان تیم مذکراه کننده نامحرم هستند ولی سنای آمریکا و مردم این کشور برای دولتمردان خود محرم هستند. دوستان در مجلس اذعان دارند که در جریان هیچ یک از بندهای توافقنامه ژنو نبودیم و از آن هم نیستیم و در آینده هم نخواهیم بود که جا دارد همان‌قدر که دولتمردان آمریکا به سنا و مردم خودشان اعتماد دارند و نظرات آنها را محترم می‌دانند، دولتمردان عزیز ما هم به مجلس که برآمده از رای ملت است، اعتماد و احترام بیشتری را قائل باشند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.