یکشنبه 16 فوریه 14 | 16:53

«امام خمینی و مهار فتنه بنی صدر و منافقین»

مهار اين بحران از سوي حضرت امام، با صبر انقلابي در مواجهه با بني‌صدر و سرسختي و مقاومت در قبال گروه‌هاي منافقِ فتنه‌گر، مدلي از مديريت اسلامي به جامعه عرضه كرد و توانست كشور انقلابي را از بحراني پيچيده نجات داده، آن را به سوي استقرار و ثبات سوق دهد.


به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی،این مرکز در جدیدترین اثر خود کتاب «امام خمینی و مهار فتنه بنی صدر و منافقین» تألیف فاطمه نظری کهره را منتشر نمود.

امام خمینی و مهار فتنه بنی صدر و منافقین

امام خمینی و مهار فتنه بنی صدر و منافقین

امام خميني (ره) بزرگمرد عصر حاضر، علاوه بر اينكه تئوري «انقلاب اسلامي» را تبيين نمود، براي اولين بار پس از حكومت پيامبر اسلام (ص) و امام علي (ع) حكومتي اسلامي با تكيه بر آراي مردم مسلمان ايجاد كرد. تدبير، رهبري و هدايت امام خميني علاوه بر مرحله‌ی انقلاب و فروپاشي رژيم پيشين، در مرحله‌ی ايجاد يك نظام جديد سياسي نيز بسيار فوق‌العاده ظاهر گرديد. مديريت ايشان پس از استقرار نظام سياسي اسلامي نيز مخصوصاً در مهار فتنه‌ها و بحران‌هاي متعدد سياسي و امنيتي و نظامي به سان يك رهبر طراز اول و بسيار مجرب به اثبات رسيد و همه‌ی فتنه‌گران را ناكام گذاشت. يكي از مديريت‌هاي مثال‌زدني امام خميني، نحوه‌ی برخورد او با فتنه‌ی نفاق و بني‌صدر است.

مهار اين بحران از سوي حضرت امام، با صبر انقلابي در مواجهه با بني‌صدر و سرسختي و مقاومت در قبال گروه‌هاي منافقِ فتنه‌گر، مدلي از مديريت اسلامي به جامعه عرضه كرد و توانست كشور انقلابي را از بحراني پيچيده نجات داده، آن را به سوي استقرار و ثبات سوق دهد.

سرگذشت اولين رياست جمهوري اسلامي ايران يكي از نكته‌هاي عبرت‌آموز تاريخ معاصر است. زندگي سياسي بني‌صدر از آن روزي كه به¬عنوان معتمد مردم مسلمان ايران در چهره‌اي منافقانه در اوج قدرت قرار گرفت تا آنجايي كه به‌عنوان چهره‌اي مطرود از كشور گريخت، مي‌تواند درس‌هاي فراواني دربر داشته باشد.

کتاب حاضر در پنج فصل سازماندهي شده است: فصل اول به مفهوم فتنه، ويژگي‌ها و عوامل پيدايش آن در جامعه و همچنين جريان نفاق و سير شکل‌گيري آن در تاريخ اسلام، اختصاص دارد. در فصل دوم با توجه به نقش محوري منافقين و بني‌صدر در شکل‌گيري جريان نفاق در سال‌هاي1359 و 1360، ابتدا به معرفي آنها و سپس به علل پيدايش جريان نفاق پس از انقلاب اسلامي و شيوه‌هايي که منافقان براي کسب مشروعيت و مقبوليت در نظام جمهوري اسلامي اتخاذ کردند، پرداخته‌ايم. فصل سوم به روند تکوين اتحاد ميان منافقين و بني‌صدر اختصاص يافته است. در اين فصل مواضع بني‌صدر و منافقين نسبت به يکديگر و رويدادهايي که پس از انقلاب به جريان اين اتحاد کمک کرد، مورد بررسي قرار گرفته است.

در فصل چهارم نقش امام خميني در مهار فتنه‌ي نفاق و مواضع ايشان در برخورد با اين جريان،ارزيابي شده است.در فصل پنجم سرنوشت فتنه‌ي نفاق و اقداماتي که سران فتنه پس از شکست در برنامه‌هاي خود در پيش گرفتند، بررسي شده است. کتاب با نتيجه‌گيري، اسناد و تصاوير مرتبط با موضوع کتاب خاتمه يافته است.

این اثر در شمارگان 2000 نسخه و 320صفحه و به قیمت100.000ريال در بهمن ماه سال جاری روانه بازار نشر گردیده است.

لازم به ذکر است علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند به فروشگاه این مرکز در خیابان انقلاب،خیابان ۱۲فروردین،بعد از خیابان شهدای ژاندارمری نبش مجتمع ناشران و یا با شماره تلفن های ۶۶۹۵۳۶۰۷ و ۶۶۹۶۱۵۳۶ تماس بگیرند.

  1. محمدکوهستانی
    30 ژانویه 2015

    باتشکر التماس دعا

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.