نخست وزیر رژیم اسرائیل میگوید ایران «تنها» کشوری است که تا کنون در مذاکرات هستهای با شش کشور جهان نفع بردهاست.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل، روز دوشنبه (۱۷ فوریه، ۲۸ بهمن) گفت: «تاکنون، ایران تنها طرفی است که از این مذاکرات بهره بردهاست.»
وی در ادامه مدعی شد: «در حقیقت، آنان (ایرانیها) چیزی ندادهاند اما بسیار گرفتهاند.»
نمایندگان تهران و روسیه، چین، فرانسه، انگلیس، امریکا به علاوهی آلمان، روز سهشنبه (۱۸ فوریه، ۲۹ بهمن) در ادامهی مذاکرات هستهای و در تلاش برای دستیابی به توافقنامهای جامع دربارهی برنامهی انرژی هستهای تهران در وین، پایتخت اتریش، دیدار و گفتوگو خواهند کرد.
ایران و شش کشور نامبرده، ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳ میلادی در شهر ژنو سوئیس به توافقِ موقت تاریخیای دست یافتند که خشم و اعتراض تلآویو را برانگیخت.
رسانههای رژیم اسرائیل همچنین گزارش دادند نتانیاهو گفته است برای پایان دادن به آن چه وی برنامه تسلیحات هستهای تهران مینامد باید فشار بیشتری بر ایران وارد کرد.
این درحالی است که رژیم اسرائیل با داشتن ۲۰۰ تا ۴۰۰ کلاهک هستهای در زرادخانههای خود، تنها دارنده تسلیحات هستهای در خاورمیانه است، اما تاکنون از هرگونه اجازهی بازرسی از تاسیسات هستهای خود و یا پیوستن به «پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای» (ان.پی.تی/NPT) امتناع کرده است.
نتانیاهو همچنین در اظهارات اخیر خود و در ادامهی تلاشهای این رژیم برای جلوگیری از فنآوریهای صلحآمیز هستهای ایران گفت هدف از مذاکرات هستهای با تهران باید رساندن تعداد سانتیریفیوژها و غنیسازی در ایران به «صفر» باشد.
این درحالی است که ایران ضمن آن که از اعضای متعهد ان.پی.تی است، فعالیتهای هستهای خود را تحت نظارت شبانهروزی آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) قرار داده است.
کارشناسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بررسیهای متعدد خود از تاسیسات هستهای ایران هیچ مدرکی دال بر صحت ادعای رژیم اسرائیل و متحدان غربی آن مبنی بر امکان انحراف برنامهی انرژی هستهای ایران به مقاصد نظامی نیافتهاند.
امریکا، رژیم اسرائیل و برخی از متحدان آنان بارها تهران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامهی انرژی هستهایاش متهم کردهاند.
این درحالی است که جمهوری اسلامی ایران ضمن رد این گونه ادعاها، بر عزم خود برای استفاده از حقِ فنآوریِ هستهای جهت مقاصد صلحآمیز تاکید کرده است.
Sorry. No data so far.