این کتاب شامل هفت فصل و 161 صفحه است و با مشارکت جمعی از پژوهشگران مرکز آیندهپژوهی و مطالعات راهبردی «تابان» به رشتهی تحریر درآمده است. در فصل نخست کتاب، با نگاهی اجمالی به برنامهی هستهای ایران، به تحلیل چرایی نیاز جمهوری اسلامی ایران به فناوری هستهای، تاریخچه و اجزای برنامهی هستهای ایران و روند تحولات این پروندهی حساس پرداخته شده است.
فصل دوم این کتاب به دادهها و ستاندههای توافق ژنو اختصاص داده شده است که در آنها امتیازهای طرفین، خصوصاً طرف غربی در حوزهی تحریمها، مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل سوم، جوانب حقوقی بیانیهی 24 نوامبر ژنو، از منظر حقوق بینالملل، مورد واکاوی قرار میگیرد. در فصل چهارم، ابعاد و تبعات امنیتی توافقنامهی ژنو و نیز پذیرش پروتکل الحاقی، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و در فصل پنجم، تأثیر مذاکرات هستهای بر مسائل سیاسی-اجتماعی داخلی کشورمان ارزیابی گردیده است.
موضوع فصل ششم این کتاب به بررسی و ارزیابی راهبردی مذاکرات هستهای و توافقنامهی ژنو اختصاص داده شده و بر این مبنا، در فصل هفتم، به آیندهپژوهی و واکاوی سناریوهای آتی مذاکرات هستهای پرداخته شده است. در انتهای کتاب و در قسمت پیوستها، برخی اسناد مرتبط، جهت اطلاع خوانندگان محترم، آورده شده است.
جهت دریافت و مطالعهی کتاب، میتوانید از لینک زیر اقدام فرمایید.
Sorry. No data so far.