ابراهیم نکو در پاسخ به این سؤال که در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و همچنین جلسهای که رهبری معظم انقلاب اسلامی با سران سه قوه داشتند، بر جلوگیری از واردات بیرویه و واردات کالاهای لوکس تأکید شده است، در حالیکه وزیر صنعت معتقد است بر اساس قانون برنامه پنجم امکان ممنوعیت واردات کالاهای اساسی وجود ندارد و باید از ابزارهای تعرفهای استفاده کرد، اظهار داشت: هنوز برخی متوجه نیستند که با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی حجت بر همه ما تمام شده است.
وی افزود: اگر میخواهیم از اقتصاد سربلند بیرون بیاییم و به سمت صادرات حرکت کنیم، باید سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: باید همه وزارتخانهها سیاست کاری مشخصی در مورد ابلاغیه اقتصاد مقاومتی داشته باشند. نمیشود اسممان را حامی سیاستهای نظام اعلام کنیم، اما طور دیگری عمل کنیم.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در واردات کالاهای لوکس اسراف زیادی صورت میگیرد و در کشور ایجاد بدبینی کرده است و در واقع با واردات کالاهای لوکس ثروت مملکت به باد میرود.
نکو گفت: اگر به دنبال کالای لوکس هستیم، چرا باید خارجیها برتری داشته باشند، در حالی که در داخل کشور با کیفیت بهتر این کالاها وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه در جلوگیری از واردات کالاهای لوکس وزارت صنعت، معدن و تجارت باید برنامه کلان داشته باشد، گفت: این وزارتخانه در خصوص واردات کالاهای لوکس باید تجدیدنظر اساسی کند.
نایبرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:برنامه پنجم توسعه وحی منزل نیست و قرار نیست برنامه دست و پای ما را ببندد، باید در راستای منافع ملی کشور حرکت کنیم. وقتی عقل حکم میکند و منافع ما ایجاب میکند، باید در سیاستهای وارداتی کشور تجدیدنظر اساسی کنیم.
وی افزود: نمیتوان واردات برخی کالاها را به کشور ممنوع کرد چرا که به منافع ما لطمه میزند اما ممنوعیت واردات کالاهای لوکس چیزی نیست که به ما لطمه بزند و میتواند از آن صرفنظر کرد.
Sorry. No data so far.