تریبون مستضعفین ـ کتاب «سياستنامه؛ نامههای سیاسی و تاریخی» مسعود رضایی شریفآبادی از سوی دفتر نشر معارف و دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شد.
مسعود رضایی در مقدمه کتاب می نویسد: «انقلاب اسلامي از ابتداي پيدايي تاكنون، با انواع و اقسام مخالفتها و تقابلها مواجه بوده است. طبعاً آنجا كه مخالفان دست به سلاح بردند و با شيوههاي خشونتآميز به مقابله با نظام جمهوري اسلامي برخاستند، پاسخ متناسب را نيز دريافت داشتند. بزرگترين نمونه، به راه انداختن جنگ تحميلي عليه ايران بود، اما همواره اينگونه نبوده است كه انقلاب ما با گلوله و آتش مورد تهديد قرار گيرد، بلكه شبههآفرينيها و ترديدافكنيها نيز رويه ديگري بوده است كه با استفاده از تبلیغات منفی یا مغرضانه و فشار بر افكار عمومي، مسير ديگري را براي مقابله با نظام جمهوري اسلامي پيموده است. البته سرمنشاء اينگونه شبههها و شائبهها متفاوت بودهاند؛ گاه از سر ناآگاهي و كجبيني و گاه با نيت تخريب و سمپاشي و به هرحال نميتوان قضاوت يكساني راجع به سرمنشاء و ماهيت تمامي آنها داشت، اما در يك نكته نميتوان شك كرد كه عدم ارائه پاسخهاي مناسب به اين شبهات ــ با هر منشاء و ماهيتي ــ ميتوانست و ميتواند موجب تخريب افكار عمومي گردد. بنابراين حضور در اين جبهه نيز امر كاملاً ضروري و واجب به نظر ميرسيد و همچنان نيز اين ضرورت وجود دارد.»
نویسنده که از تحلیلگران و محققان جبهه فکر و فرهنگ انقلاب اسلامی است، هر جا كه احساس كرده سخني ناروا در مورد انقلاب و نظام اسلامی بر زبان يا قلمي جاري شده است، تلاش كرده تا با ارائه توضيحاتي مستدل و مستند به روشنگري درباره موضوعات مورد نظر بپردازد. آنچه در اين مجموعه آمده است، گوشهاي از مكتوبات و مناظرات مکتوب این نویسنده منتقد و تاریخنگار مدقق است.
این کتاب از 9 بخش و 2 ضمیمه تشکیل شده است و به بسیاری از سئوالات و شبهات تاریخ انقلاب و عملکرد نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب و خصوصاً فتنه 88 پاسخ میدهد. «حقیقت چیست؟» (نامهای به آیتالله سید جلالالدین طاهری امام جمعه وقت اصفهان پس از نامه استعفا)، «پاسخ به نامه نمایندگان مجلس ششم به رهبر معظم انقلاب»، «در جستجوی فاشیسم» (نقدی بر گفتگوی عبدالکریم سروش با سایت روز)، «گپی با یک دموکرات غالی» (نامهای به دکتر عبدالکریم سروش پس از مناظره مکتوب با محمد سعید بهمنپور)، «چند کلام حرف حساب با میرحسین موسوی» (درباره عملکرد و نظرات وی در فتنه 88)، «مناظره مکتوب با رجبعلی مزروعی» (مناظره با عضو شورای مرکزی حزب مشارکت درباره انتخابات و فتنه 88 و پاسخ مستدل به شبهات و فرافکنیها)، «چند کلام با محسن کدیور1» (نقدی بر سخنان کدیور در سخنرانی «جمهوریت نظام، الفاتحه!» در کانادا)، «محاجه با مدعی؛ چند کلام با محسن کدیور 2» (پاسخ به نامه سرگشاده کدیور به آقای هاشمی رفسنجانی رئیس وقت مجلس خبرگان که مجموعه ای از ادعاها و شبهات درباره عملکرد رهبری طی دو دهه اخیر بود)، «چند کلام با محمد نوریزاد» (به مناسبت نامههای سرگشاده گاه و بیگاهش به رهبر معظم انقلاب) عناوین بخش های 9 گانه این کتاب هستند. در بخش ضمیمه هم پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی به نامه استعفای آیت الله طاهری اصفهانی و همچنین متن نامه نمایندگان مجلس ششم به رهبر معظم انقلاب به همراه اسامی آنها آمده است.
چاپ اول این کتاب در 360 صفحه، دو رنگ، قطع رقعی، تیراژ 1000 نسخه و قیمت 9700 تومان به جامعه علمی و سیاسی عرضه شده است. مطالعه این کتاب به همه علاقمندان تاریخ معاصر و دوستداران انقلاب اسلامی توصیه میشود.
گفتنی است مسعود رضایی شریفآبادی، نویسنده و تاریخ نگار 51 ساله جبهه فکر و فرهنگ انقلاب، به همراه عباس سلیمی نمین دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران را راهاندازی کرده و این دفتر تاکنون کتابها و بولتنهای تحقیقی و انتقادی فراوانی بر کتابهای تاریخ معاصر ایران، انقلاب اسلامی و تاریخ شفاهی منتشر کرده است.
برای تهیه این کتاب ارزشمند از طریق سایت پاتوق کتاب: ketabroom.ir یا فروشگاههای پاتوق کتاب تهران (تلفن 88911212)، دفتر مرکزی نشر معارف قم (02537740004)، پاتوق کتاب قم(تلفن 37735451)، پاتوق کتاب شیراز (تلفن 07112344615)، پاتوق کتاب مشهد (تلفن 05112220119)، پاتوق کتاب کرمانشاه(تلفن 08317238411)، پاتوق کتاب کرمان (تلفن 03412231466)، پاتوق کتاب شیراز (04115576000) و پاتوق کتاب رشت (تلفن 01313220697) و دیگر مراکز توزیع محصولات فرهنگی اقدام کنید.
Sorry. No data so far.