به گزارش تریبون مستضعفین، حسن روحانی رئیس شورای عالی امنیت ملی در سخنانی در در بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی خوارزمی درباره ترور متخصصین موشکی کشور در کنار دانشمندان هستهای گفت:
همه آنها میدانستند که علم و فناوری هستهای در این کشور در مسیر صلح آمیز است و در این تردید نداشتند. هزارها ساعت آژانس در این کشور بازرسی و بررسی کرد و اعلام کرد هیچ نوع علامت برای انحراف از مسیر صلحآمیز به سمت نظامی و دایورژن تحقق پیدا نکرده است و فعالیت صرفا ً صلحآمیز است. پس برای چه دانشمندان ما را ترور کردید و برای چه متخصصان موشکی ما را که این موشک صرفاً برای دفاع از کشور بوده است و خواهد بود از بین بردید.
این شاید اولین بار باشد که یک مقام مسئول در کشور از دست داشتن عوامل بیگانه در شهادت متخصصین موشکی سخن میگوید.
دو گمانه در این میان مطرح میشود؛ یکی انفجار در پادگان امام علی خرمآباد در سال۸۹ است که طی آن حداقل ۱۸ نفر از پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند. پس از این انفجار پايگاه خبري دبکا فايل وابسته به سازمانهاي جاسوسي رژيم صهيونيستي مدعي شد که موساد انبار موشکهاي دوربرد شهاب 3 ايران را هدف قرار داده است. رسانههاي غربی پيش از اين نيز مدعي شده بودند که اين انفجار تمام انبار موشکهاي شهاب 3 ايران را نابود کرده است.
گمانه دوم شهادت سردار حسن طهرانی مقدم و یارانش در پادگان مدرس شهرستان ملارد است. در این حادثه نیز ۱۷ نفر از کارکنان خودکفایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند.
مجله تایم پس از این انفجار در مصاحبه با یک مقام رژیم صهیونیستی این انفجار را به موساد منتسب کرده بود.
احتمال خرابکاری و دست داشتن عوامل بیگانه در شهادت پدر موشکی ایران در حالی تاکنون از سوی مقامات ایرانی با سکوت و یا تکذیب پیگیری شده است که پیش از اینها «رونین بیرگمان» روزنامه نگار برجسته اسرائیلی که رابطه نزدیکی با موساد دارد، از تلاش و برنامه ریزی سران تل آویو برای ترور یک مجموعه پنج نفره به نام جبهه رادیکال شامل عماد مغنیه فرمانده نظامی حزب الله، طهرانی مقدم از فرماندهان سپاه پاسداران، محمود المبحوح از مقامات ارشد حماس، محمد سلیمان مشاورارشد بشار اسد و نهایتا حسان اللقیس از فرماندهان حزب الله خبر داده بود.
آذرماه امسال با ترور و شهادت حسن اللقیس این پرونده با شهادت هر ۵ فرمانده ضدصهیونیستی بسته شد.
این اظهارات عالیترین مقام اجرایی کشور در حالی صورت میگیرد که در طی هفته گذشته اوباما و جان کری باز هم بر گزینه نظامی علیه ملت ایران تاکید کردند. با این حال حسن روحانی خطاب به مقامات نظامی کشور که در سخنان خود در رزمایشهای دفاعی کشور بر توان نیروهای رزمی خود تاکید کرده بودند تعریضی می زند و میگوید:
اما نکته بعدی در بازدارندگی، نوع رفتار ما با دیگران است. گاهی وقتها آدم قصدی ندارد و نمیخواهد بجنگد. یک جوری طرف حرف میزند که تهدید محسوب میشود. تهدید این نیست که شما موشک پرتاب کنید. تهدید این نیست که یک رزمایش بزرگ درست کنید که طرف بترسد که رزمایش در جای خودش یک ضرورت است. شما قصد جنگ ندارید یا بدتر است آمادگی جنگ هم نداشته باشید. بیخودی طرف را تحریک میکنید، به گونهای که طرف شما میخواهید ضربه بهش بزنید و خود این میشود عامل تهدید.
خیلی مهم است. اشتباه محاسبه که میگویم در نوع جمله بندی و در نوع حرف زدن و نوع سخن گفتن و موضع گرفتن سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران سیاستی است بر مبنای تنشزدایی و اعتمادسازی با دنیا. این نه اینکه تاکتیکی و با شعار باشد جمهوری اسلامی ایران خواهان تنش، ادامه تنش و افزایش تنش با دیگران نیست دنبال ساخت اعتماد با همه بویژه با همسایگان خود است.
البته شرطش آن است که دنیا بداند ما روی عزتمان، استقلالمان، منافع ملیمان، ارزشهایمان معامله نمیکنیم. آنها خط قرمزهای ماست. اگر دشمن، رقیب و دوست اینها را بدانند، فقط مسأله ما این است حاضریم با همه حرف و صحبت کنیم. اگر مشکلی است برادرانه و دوستانه و از موضع برابر با احترام متقابل حل و فصل میکنیم.
این سخنان رئیس جمهور در حالی با سکوت رسانهها همراه شده است که پیشتر از این خبر توقف رزمایشهای نظامی ایران نیز مطرح شده بود. امری که در سوال نمایندگان از وزیر اطلاعات نیز مطرح است.
همون موقع که فیلم صحبت حاج حسن پخش شد یه لحظه شک کردماااا.
عجب!!!