سومين جشنواره مد و لباس فجر در تالار وحدت در حال برگزاري است. جشنواره اي که قرار است تازههاي صنعت مد و لباس را با تاکيد بر فرهنگ ايراني و اسلامي به نمايش بگذارد و تغييري در اين صنعت و بالاخره در نحوه پوشش مردم ايجاد کند.
تا به حال چندين نمايشگاه و جشنواره مد و لباس در کشور برگزار شده است. تجربههايي که به گفته بسياري از فعالان اين صنعت چندان موفق نبوده و البته مردم هم رضايت چنداني از آن ندارند.
به عقيده بسياري از بازديدکنندگان چنين جشنوارهها و نمايشگاه هايي، لباسهاي عرضه شده با آنچه که مردم در فضاي عمومي ميپوشند متفاوت است و در واقع مردم نميتوانند اين لباسها را در محيط کار، تحصيل و در خيابان بپوشند و از طرفي بسيار گران هستند. هرچند که حميدرضا يوسفيفر، مشاور دبير کارگروه ساماندهي مد و لباس و مسئول بخش فروش اين جشنواره،معتقد است که قيمتها توسط کارشناسان اتحاديه پوشاک کارشناسي شده تا مصرفکنندگان متضرر نشوند.
قيمت لباسهاي ارائه شده در بخش فروش، از 100 هزار تومان شروع ميشود و با اينکه خيليها معتقدند اين رقمها بالاست، حميد قبادي، دبير سومين جشنواره مد و لباس فجر ميگويد: «100 هزار تومان براي يک لباس خوب، رقم بالايي نيست. لباس خوب نه اين که گران فروخته شود، اما بايد قيمت آن منطقي و مناسب باشد.»
اين جشنواره در 7 قسمت نمايش طرحهاي ارائه شده، فروش، علمي و دانشگاهي، بينالمللي، استاني، سازمانها و نهادها، موسسات خصوصي انجمنها و تشکلها،صنعت و تکنولوژيهاي نوين و فعاليتهاي فرهنگي و هنري در مجموعه تالار وحدت کارش را آغاز کرده و تا 23 اسفند هم ادامه دارد.
البته سومين جشنواره مد و لباس فجر با دو دوره گذشته تفاوتهايي هم دارد؛ حضور مانکنهاي زنده و همچنين نمايش زنده لباس براي پوشاک مردان، در اين جشنواره درنظر گرفته شده که در دورههاي قبل نبود. از طرفي لباس اقوام مختلف ايراني هم در آن به نمايش در آمده است و قرار است ژورنال ويژه جشنواره مد و لباس هم در پايان جشنواره منتشر شود. علي جنتي پس از بازديد از اين جشنواره گفت: آنچه در نمايشگاه ديدم براي من شگفت آور بود. مجموعه طراحان، مجلات و ژورنالهاي فاخر و مناسب در کنار توليدکنندگان در حد عالي ظاهر شدهاند.
Sorry. No data so far.