دبیر انجمن صنفی کارگران کوره پزخانههای استان تهران از ۱۵ ساعت کار روزانهی کارگران فصلی کوره پزخانهها به همراه خانوادهشان خبر داد.
«علی حسینیان» در این باره گفت: کارگرانی که بصورت خانوادگی با عناوین شغلی قالب دار، قالب کش، گل ساز و بار جمع کن که از استانهای خراسان، کردستان و… به تهران کوچ میکنند تا به عنوان کارگر فصلی در کوره پزخانهها مشغول شوند روزانه بیش از ۱۵ ساعت کار میکنند.
وی در ادامه با اشاره به کارمزد بودن کارگران فصلی تصریح کرد: کارگران فصلی در ۴ الی ۵ ماهی که در کوره پزخانهها مشغولند مجبورند به این شیوه کار کنند تا مخارج ماههای بیکاری شان تامین شود.
این فعال صنفی در پایان افزود: البته کارگران آتش کار که از استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و همدان به تهران کوچ میکنند تا به عنوان کارگر دائم در کوره پزخانهها مشغول شوند شرایط کاری بهتری دارند.
Sorry. No data so far.