یکشنبه 24 اکتبر 10 | 11:15

خبرنگاران بی‌گناه یا مافیای سایت‌های خبری در اینترنت؟

رسانه‌های جریان ضدانقلاب همواره و به دنبال هر بازداشتی که توسط ماموران انتظامی ایران صورت می‌گیرد، دست به فضاسازی‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای می‌زنند و تلاش می‌کنند تا فرد دستگیر شده را کاملا بی‌گناه و عاری از هرگونه اشتباه جلوه دهند. با این حال، بررسی سابقه فعالیت و برخی نشانه‌های پس از برخورد با این افراد، […]


رسانه‌های جریان ضدانقلاب همواره و به دنبال هر بازداشتی که توسط ماموران انتظامی ایران صورت می‌گیرد، دست به فضاسازی‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای می‌زنند و تلاش می‌کنند تا فرد دستگیر شده را کاملا بی‌گناه و عاری از هرگونه اشتباه جلوه دهند.

با این حال، بررسی سابقه فعالیت و برخی نشانه‌های پس از برخورد با این افراد، از هشیاری دستگاه قضایی کشور حکایت می‌کند.

بازداشت خانم خبرنگار و تعطیلی «پارلمان‌نیوز»

سایت رسمی فراکسیون اقلیت مجلس از ابتدای تاسیس خود، مواضعی را اتخاذ کرد و بر روی خروجی خود قرار که حتی با همراهی اکثر اعضای این فراکسیون هم همراه نشد و مخالفت اکثر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را برانگیخت.

با این حال، مسئولان این سایت به رویه تخریبی خود علیه دولت و شخص رئیس‌جمهور و همچنین حمایت از سران جریان ضدانقلاب ادامه دادند و خود را به تریبونی برای این افراد تبدیل کردند.

این مساله سبب شد تا مسئولان کمیته فیلترینگ مجبور به مسدود کردن این سایت شوند؛ اقدامی که چندین بار لغو و مجددا احیا شد.

چند ماه پیش، ماموران امنیتی «اعظم ویسمه» که گفته می‌شد از همکاران سایت فراکسیون اقلیت مجلس است را به جرم انتشار اخبار غیرواقعی و ترویج شایعات علیه نظام بازداشت کردند.

اگرچه در آن زمان رسانه‌های وابسته به جریان ضدانقلاب، فضاسازی گسترده‌ای را برای آزادی خانم ویسمه انجام دادند اما برخی منابع خبری از اقدامات وسیع او برای انتشار اخبار علیه جمهوری اسلامی ایران از طریق کانال سایت پارلمان نیوز خبر دادند؛ موضوعی که با توجه به رویکرد افراطی این سایت عجیب به نظر نمی‌رسید.

با این حال، چند هفته بعد اعظم ویسمه آزاد شد و عکس‌های حضور او در منزل، به طور گسترده در سایت‌های اپوزیسیون منتشر شد.

مساله‌ای که در این میان به عنوان یک علامت سوال در ذهن فعالان سیاسی مطرح شد، عدم فعالیت پارلمان نیوز در دوران بازداشت او بود.

این سایت که روزانه ده‌ها خبر با رویکرد تخریبی علیه نظام منتشر می‌کرد، در زمان بازداشت خانم ویسمه و بعد از آن، کاملا به حالت نیمه تعطیل درآمده و شاید هفته‌ها بگذرد و به اندازه انگشتان دست هم خبری در پارلمان نیوز منتشر نشود.

این موضوع کارشناسان را به این نتیجه رسانده که علی‌رغم جوسازی رسانه‌ها علیه ماموران امنیتی و اطلاعاتی کشور به دلیل بازداشت اعظم ویسمه و تلاش برای بی‌گناه جلوه دادن او، گویا نقش اصلی هدایت سایت فراکسیون اقلیت مجلس در انتشار اخبار کذب علیه نظام برعهده خود او بوده است.

همچنین تلاش عجیب برخی اعضای فراکسیون اقلیت مجلس برای آزادی او و رایزنی‌های گسترده از سوی این افراد با مقامات مسئول، شائبه نقش موثر وی در هدایت این سایت را پررنگ‌تر کرده است.

گفتنی است شناسایی عوامل پشت پرده سایت‌های زنجیره‌ای، یکی از اقدامات مثبت ماموران اطلاعاتی بوده است که با استقبال گسترده مردم و نمایندگان مجلس روبرو شده است؛ مساله‌ای که در مورد سایت “آینده” هم صورت گرفت.

بازداشت آقای خبرنگار و تعطیلی «آینده‌نیوز»

سایت «آینده» هم که به دلیل جرایم امنیتی چند ماهی فیلتر و تعطیل شده بود، مجددا آغاز به کار کرده و رویه افراطی سابق خود را در پیش گرفته است.

این سایت که در میان منابع خبری به عنوان سایت نزدیک به محسن هاشمی رفسنجانی شناخته می‌شود، در روزهای آغازین فعالیت مجدد خود که گفته می‌شود با فشار یکی از مقامات صورت گرفته، مجددا حمایت از جریان ضدانقلاب را در دستور کار خود قرار داده است؛ البته به صورت غیر مستقیم و در پوشش تخریب دولت.

این رویکرد تخریبی از زمانی آغاز شد که “فواد صادقی” سردبیر آینده که سال گذشته و به دلیل ارتکاب جرایم امنیتی مدتی را در بازداشت گذراند، مجددا مدیریت این سایت را برعهده گرفت.

این مساله مجددا فعالان سیاسی را متوجه نقش وی در هدایت رسانه‌ای اپوزیسیون و دقت و هشیاری دستگاه قضایی ایران در فضای سایبر کرده است.

به نقل از شبکه ایران

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.