یکشنبه 24 اکتبر 10 | 22:37

صدا و سیما به دغدغه‌های دینی بیشتر توجه کند

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تولید برنامه‌های طنز فاخر و فیلمهای جذاب در رسانه ملی گفت: صدا و سیما در جذابیت برنامه‌ها به دغدغه‌های دینی بیشتر توجه کند.


آیت الله سید احمد خاتمی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: رسانه ملی در عرصه‌های کلیدی کشور موفق عمل کرده است و اگر این 32 سال بعد از گذشت انقلاب را در نظر بگیریم رسانه ملی از عناصر اصلی بسیج مردم در عرصه‌های مختلف مورد نیاز بوده است.
وی با بیان اینکه طنز فاخر تلویزیون کم شده است، اظهار داشت: باید با تولید برنامه‌های طنز فاخر و همچنین فیلم‌های جذاب مردم را پای تلویزیون نشاند تا از مشتریان تلویزیون‌های مخرب کم شود.

خاتمی افزود: صدا و سیما باید دقت کند تا در تولید برنامه‌های خود به بهانه جذب احتمالی، متدینین که از مشتریان ثابت برنامه‌های صدا و سیما هستند را از دست ندهد و برنامه‌ها نباید به گونه‌ای باشد که باعث رنجش متدینین شود.
وی تاکید کرد: انتظار نداریم که در تولید برنامه‌های صداو سیما تنها سلیقه متدینین بر آورده شود اما باید دقت شود این متدینین هستند که همواره در راستای حفظ نظام و انقلاب دفاع می‌کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: شاخص رضای خداوند باید در تولید برنامه‌ها درنظر گرفته شود و باید نقد عالمان در این زمینه‌ها جدی گرفته شود که اگر متدینین از رسانه ملی رنجیده شود و رسانه از خانه‌ها برود حقله ارتباطی نظام با مردم از بین می‌رود.
خاتمی اظهار داشت: صداو سیما در زمینه‌های سیاسی نمره بالایی را کسب کرده است که از مسئولین تقاضا داریم در جذابیت برنامه‌ها بیشتر تلاش کند و دغدغه‌های دینی بیشترمورد توجه باشد.
خاتمی ادامه داد: در طول ساله‌های جنگ تحمیلی و همچنین برگزاری انتخابات گوناگون به خصوص انتخابات 40 میلیونی سال گذشته رسانه ملی نقش بسزایی داشته است.

رسانه ملی زبان نظام است
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه صدا و سیما در عرصه مقابله با فتنه نقش ارزنده‌ای را ایفا کرده است، افزود: اصولا روحانیت اهل تملق نیست و ترجیح می‌دهد منصف باشد که ما نیز موارد قوت رسانه ملی را قبول داریم اما معتقدیم در عرصه‌های فرهنگی نقاط ضعفی وجود دارد.
وی افزود: مدیران صدا و سیما نیز به این نقاط ضعف معترف هستند اما بیان می‌کنند که عرصه فرهنگی عرصه ظریفی است که از مقام معظم رهبری نیز در این خصوص شنیدم که ایشان هم این اشکالات فرهنگی را قبول داشتند اما حرکت رسانه را رو به جلو دانستند که باید نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را اصلاح کنند.

خاتمی خاطرنشان کرد: رسانه ملی زبان نظام است و باید بگونه‌ای عمل کند که به فضل خداوند این زبان در همه خانه‌ها باقی بماند و همانگونه که امام خمینی‌(ره) فرمودند رسانه ملی دانشگاه بزرگ باشد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید بپذیریم رسانه امروز جزو خانه مردم شده است افزود: چه بخواهیم و چه نخواهیم این واقعیتی است که مردم با رسانه حشر دارند که هر چه این رسانه فراگیرتر و شبکه‌های استانی بیشتر قابل دریافت باشد، مطلوب‌تر است.

وی با اشاره به افتتاح فرستنده پرقدرت تلویزیونی دیجیتال در قم گفت: امروز در استان قم این امکانات فراهم شده است که 14 شبکه تلویزیونی و همزمان دریافت همه شبکه‌های رادیویی سراسری در دسترس باشد که این امر گامی مثبت و ستودنی است‌.
خاتمی با بیان اینکه من افتخار می‌کنم که یک شهروند قمی هستم و در این شهر زندگی می‌کنم افزود: قم در طول دوره سیاه شاهنشاهی همواره مورد غضب بود و امروز باید به آن سمت برویم که قم به عنوان یک شهر پیشرفته و مذهبی‌ترین شهر کشور که بزرگترین حوزه علمیه تشیع در آن قرار گرفته است در این جهات، پیشرفته‌ترین امکانات را در اختیار داشته باشد.

استاد حوزه علمیه قم گفت: قم شهر جهاد و اجتهاد است و این دو خصوصیت را تنها شهر قم دارد که به مسئولین استان پیشنهاد داده‌ایم که در ورودی‌های شهر نوشته شود به شهر اجتهاد و جهاد خوش آمدید که این مدال افتخاری است که تنها به قم اختصاص دارد.
وی در خصوص برنامه‌های صداو سیما در زمینه رقابت با رسانه‌های بیگانه اظهار داشت: صدا و سیما به عنوان یک رقیب جدی به صحنه آمده است و پیشنهاد می‌شود رسانه ملی با در اختیار داشتن شبکه‌های متعدد در تنوع برنامه‌های خود تلاش کند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.