تریبون مستضعفین- یکی از شیوههای جنگ نرم، تحریف واقعیت و دور کردن ذهن مخاطب از اصل ماجراست؛ شیوهای که نیاز به فضاسازی گسترده در سطح جامعه دارد.
ایجاد چنین فضاسازی کاذبی، قطعاً مستلزم دو تکنیک «تکرار» و «بزرگنمایی» تحریفِ صورت گرفته است تا باورپذیری آن را ممکن سازد و بیشک رسانهها اولین و مناسبترین ابزار موفقیت در این جبهه از جنگ نرم هستند.
این تکنیک بارها در طول ماههای پس از انتخابات ریاستجمهوری اخیر و بهانههای مختلف توسط رسانهها، افراد ضدانقلاب و سران فتنه تکرار شده است و هربار هم با گذشت زمان به شکست انجامیده است.
یکی از این دروغ پردازیها، پس از سخنرانی دکتر احمدینژاد در اجتماع عظیم مردمی میدان ولی عصر (عج) تهران بود که یک روز پس از پیروزی در انتخابات برگزار شده بود.
در این میان دو تن از کاندیداهای شکست خوردهی انتخابات و رسانههای ضدانقلاب حامی آنها که تحمل شکست و حضور میلیونی مردم در انتخابات را نداشتند تمام تلاش خود را به کار بستند که ضمن تخریب چهرهی فرد پیروز انتخابات، به گونهای انتقام خود را از مردمی که به آنها نه گفته بودند را بگیرند. آنها با تحریف سخنان احمدینژاد و برجستهسازی آن مدعی شدند که سخنران این مراسم به مردمی که به ایشان رأی ندادهاند توهین کرده و آنها را «خس و خاشاک» نامیده است.
این دروغ پردازی که ریشه در بیانیههای دوتن از شکستخوردگان انتخاباتی داشت دستمایهای شده بود تا مغرضان داخلی و خارجی علاوه بر کمرنگ کردن حضور عظیم مردمی در انتخابات و تحت الشعاع قرار دادن رکوردشکنی حضور در پای صندوقهای رأی، به تحریک احساسات مردمی بپردازند و آن را بهانهای برای دعوت مردم به اعتراضات خیابانی قرار دهند.
اما با انتشار سخنان کامل دکتر احمدینژاد در آن مراسم و تکذیب ایشان برهمگان روشن شد که رئیسجمهور در سخنانش حساب اغتشاشگران را از هواداران نامزدها جدا کرده بود و آشوبگران آن روزها را فقط خس و خاشاک ناميد بود.
این شیوهی وارونه جلوه دادن واقعیت برای کمرنگ کردن اصل ماجرا و فضاسازی پوشالی برای باورپذیر کردن آن در چند روزهی اخیر نیز مجدداً در دستور کار رسانههای ضدانقلاب قرار گرفته است به طوریکه متأسفانه در روزهای اخیر شاهدیم که سایتهای بیگانه اینبار به تحریف سخنان رهبر معظم انقلاب در اجتماع عظیم مردم پرداختهاند و تمام تلاش خود را به کار بستهاند که به مخاطبان خود القاء کنند که این بار رهبری مخالفان دولت و قشر عظیمی از مردم را مورد اهانت قرار داده است!
ماجرا از اینجا آغاز شد که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم فرمودند:
« بدون ترديد دشمن در جدا كردن مردم از نظام اسلامى شكست خورده است. سال گذشته در انتخابات، چهل ميليون مردم كشور پاى صندوقهاى رأى رفتند. در واقع يك رفراندوم چهل ميليونى به نفع نظام جمهورى اسلامى و به نفع انتخابات انجام گرفت؛ همين بود كه دشمن را عصبانى كرد. خواستند با فتنه اثر آن را از بين ببرند، اما اين را هم نتوانستند انجام دهند. مردم در مقابل فتنه هم ايستادند. فتنهى سال 88 كشور را واكسينه كرد؛ مردم را بر ضد ميكروبهاى سياسى و اجتماعىاى كه ميتواند اثر بگذارد، مجهز كرد؛ بصيرت مردم را بيشتر كرد.»
در این میان رسانههای بیگانه ضمن بایکوت حضور گستردهی مردمی در مراسم استقبال و کم جلوه دادن اهمیت این سفر تلاش کردند که با طرح مسائل کذب و غیرواقعی افکار عمومی را به سمت و سوی مورد نظر خود منحرف سازند. این رسانهها ضمن تحریف سخنان رهبر معظم انقلاب و با تأکید بر کلیدواژهی «میکروب سیاسی» تلاش خود را به کار بستند که تا به مخاطبان خود اینگونه القاء کنند که رهبر انقلاب در این سفر همهی منتقدان و معترضان انتخابات را میکروبهای سیاسی خواندهاند!
اگرچه این ترفند دشمنان بواسطهی علاقه و اعتماد غیرقابل توصیف مردم ایران به رهبر معظم انقلاب هیچگاه همچون گذشته تأثیرگذار نبود اما بار دیگر نشان داد که مخالفان این نظام حاضرند به هر بهانه بین صفوف متحد مردمی و علاقهی مردم به مسئولین کشور اختلاف و کدورت ایجاد کنند که قطعاً با شناخت نقشه راه دشمن و با بصیرت و هوشیاری مردم هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید.
میکرب در محیط های الوده و در عدم رعایت موازین بهداشتی رشد می کند
در زمان اصلاحات روزنامه های انها هر چه خواستند نوشتند
و کسی هم جلودارشان نبود
سهل انگاری های صدا و سیما و چرت زدن شورای نگهبان هم مزید علت شد از مناظرات تلویزیونی هم خبری نبود +سهل انگاری های دولت های گذشته وجدایی دانش اموزان و فرهنگیان از مسایل سیاسی و الوده بودن دانشگاهها و توجه بیش از حد برخی از اقشار جامعه طمع دشمنان را بر انگیخت اصلا برخی از اقشار جامعه حرفی به میان نمی امد مثل ارتشیان و کارمندان دولت و خلاصه بسیاری از تبعیضات و اختلاف سطح امکانات و در امد در شهر های بزرگ و مهاجرت و گران بودن دسترسی به اطلاعات و وجود سی دی های مبتذل…