دوشنبه 04 آگوست 14 | 10:46

شوک مخابرات به شرکت کنندگان در مسابقات تلویزیونی

اعلام شماره های تجاری ۹۰۹ به مخاطبان برنامه های تلویزیونی با عنوان شماره تماس با برنامه در صدا و سیمای جمهوری اسلامی رواج پیدا کرده است که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌های پر مخاطب کودک و خردسال شبکه های سیما اشاره کرد. این در حالی است که شماره هایی که با ۹۰۹ آغاز می‌شوند به عنوان شماره های هوشمند در شبکه ملی مخابرات شناخته می‌شوند و تماس با آنها هزینه‌های بالایی برای مشترکان در پی خواهد داشت.


به گزارش تریبون مستضعفین یکی از خوانندگان تریبون دردنامه‌ای از شرکت خود در یک مسابقه تلویزیونی را برای سایت ارسال کرده است که با هم می‌خوانیم.

چندی است به بهانه‌های مختلف مانند مسابقه و غیره، اعلام شماره های تجاری ۹۰۹ به مخاطبان برنامه های تلویزیونی با عنوان شماره تماس با برنامه در صدا و سیمای جمهوری اسلامی رواج پیدا کرده است که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌های پر مخاطب کودک و خردسال شبکه های سیما مانند «عموپورنگ» و «فیتیله جمعه تعطیله» که مخاطبان زیادی هم دارند اشاره کرد. این در حالی است که شماره هایی که با ۹۰۹ آغاز می‌شوند به عنوان شماره های هوشمند در شبکه ملی مخابرات شناخته می‌شوند و تماس با آنها هزینه‌های بالایی برای مشترکان در پی خواهد داشت که مستقیما به حساب تهیه کنندگان و صاحبان آن خطوط تلفن واریز می‌شود و هزینه اش روی قبض دوره آینده مشترکان تحت عنوان شبکه هوشمند اضافه می‌شود.

form-eteraz mokhaberat

نکته ای که درباره این نوع تماس ها وجود دارد آن است که این هزینه ها “بدون اطلاع” مخاطبان و تماس گیرندگان با برنامه به حساب آنها منظور می‌شود و هیچ اطلاعی به بیننده داده نمی‌شود که این تماس هزینه‌ی بیشتری از تماس‌های معمول برای شما در پی خواهد داشت و اگر اجازه بدهید و به کسی بر نخورد نامش را بگذاریم «کلاهبرداری» و سهم بینندگان بخت برگشته که شاید از اقشار کم درآمد هم باشند و به امید برنده شدن یک جایزه کوچک با مسابقه تلویزیونی تماس گرفته اند یک قبض تلفن غافل گیر کننده در دوره بعدی است!

در یکی از همین مسابقات تلفنی که در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) با نام «شاخه طوبی» برگزار شد از مخاطبان خواسته شد تا با شماره 9099072525 تماس بگیرند و پاسخگوی سوالات تلفن گویای مسابقه باشند و به ازای هر سوالی که جواب میدهند امتیاز بگیرند و در قرعه کشی برنامه شرکت کنند و هر شرکت کننده که امتیاز بیشتری کسب کرده باشد یعنی تماس طولانی تر داشته باشد، شانس بیشتری در قرعه کشی دارد و به ۶۵ نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا خواهد شد! (توضیح بیشتر درباره این مسابقه) اما نکته قابل تامل درباره این مسابقه آن است که هزینه شرکت در این مسابقه دقیقه‌ای ۱۰۰۰ تومان بوده است و این در حالی است که به شرکت کنندگان هیچ گونه هشداری در این باره داده نشده است و همه این هزینه از هزینه تماسی که مخابرات برای مشترک منظور میدارد جدا است. و همانطور که از شکل مسابقه بر می‌آید برای کسب امتیاز بیشتر باید تماس طولانی تری برقرار شود آن هم با نام شرکت در مسابقه ای به مناسبت ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س).

 

در دوره اخیر قبض تلفنی برای یکی از مشترکان مخابرات صادر می‌گردد که شامل هزینه‌ی ۳۲.۷۴۰ تومانی برای استفاده از شبکه هوشمند بوده است و مشترک مورد نظر پس از مراجعه به امور مشترکین مخابرات و دریافت پرینت و سوال از اعضای خانواده متوجه می‌شود که هیچ یک از این تماس ها توسط آنها انجام نشده است و این حتما یک اشتباه مخابراتی است که متاسفانه مخابرات هیچ اشتباهی را قبول نمی‌کند و مسول مربوطه به جمله:«می‌تونید این فرم شکایت رو پر کنید ولی از همین الآن بهتون میگم جوابش منفی و ۲ ماه دیگه جوابش میاد» بسنده می‌کند و به خوبی و خوشی ۳۲.۷۴۰ تومان برای مشترک منظور می‌گردد. گرچه اگر فردی بتواند این فرم را پر کند از طرف مخابرات جوایز نفیسی به وی اهدا خواهد شد!

 

اما نکته قابل توجه تر هزینه‌ی ۳۲.۱۰۰ تومانی است که مربوط به شرکت در مسابقه «شاخه طوبی» شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی است که با توجه به شماره مسابقه و تاریخ تماس می‌توان به آن دست یافت. و از مدت زمان ۱۹۱۱ ثانیه که چیزی حدود ۳۲ دقیقه است و مبلغ ۳۲.۰۰۰ تومان می‌توان به تعرفه دقیقه‌ای ۱۰۰۰ تومان برای شرکت در این مسابقه دست یافت.

اما آیا این نوع کاسبی شایسته‌ی سیمای جمهوری اسلامی ایران است؟ آیا برگزاری مسابقه تلویزیونی به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و به قصد پر کردن جیب تهیه‌کنندگان برنامه، سو استفاده از اعتقادات مردم نیست؟ آیا برانگیختن احساسات لطیف کودکان برای تماس با برنامه‌های مورد علاقه‌شان همچون «عمو پورنگ» و «فیتیله جمعه تعطیله» به قصد درآمدزایی برای تهیه کنندگان برنامه انسانی است؟ مطمعنا این نوع کاسبی شایسته سیمای جمهوری اسلامی ایران نیست و لازم است مسولین صدا و سیما درباره این نوع درآمد زایی ها تجدید نظر نمایند.

  1. یاسین
    4 آگوست 2014

    دوستان خوب من
    لطف کنید در اخبارتون از ویراستیار استفاده کنید تا اینقدر گاف املایی ندید
    برگزاری درسته نه برگذاری
    درآمدزایی‌ها درسته نه درآمد زایی ها
    و قس علی هذا
    پاسدار زبان و ادب پارسی باشید

    • علی
      4 آگوست 2014

      قس علی هذا عربی هست عزیز
      پاسدار زبان پارسی باشید خب :|

    • ف*ا*ط*م*ه
      11 نوامبر 2014

      ویراستار و گاف هم انگلیسی هست

      حالا هرجه قدر دلتون میخواد پاسدار زبان پارسی یا فارسی یا… باشید

    • میلاد
      14 ژانویه 2015

      ویراست از مصدر ویراستن و به معنی اصلاح کردن است و کاملا فارسی است. در ضمن منظور دوستمان نرم افزار ویراستیار است که افزونه ایست که بر روی مجموعه آفیس نصب می‌شود. (توجه داشته باشید چون در اینجا “آفیس” اسم خاص است باید به همان شکل نوشته شود و نوشتن معنای فارسی آن صحیح نیست)

  2. اصفهاني
    5 آگوست 2014

    هر معامله اقتصادي بايد با موافقت طرفين انجام شود.

  3. احسان
    9 آگوست 2014

    کلاهبرداری به اسم فاطمه زهرا در برنامه شاخه طوبی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی

  4. زهرا
    9 آگوست 2014

    من اسمم زهرا هست, حدودا چهار صد هزار تومان قبض تلفن برامون امده بعد که شوهرم رفت مخابرات معلوم شده به خاطر تماس با برنامه شاخه طوبی بوده, شوهرم کلی بهم فحاشی کرد و منو انداخت زیر تیپا و لگد و یک ساعت کتکم زد, واقعا برای صدا و سیما متأسف هستم.
    اعتماد به نفسم را نابود کردن.

  5. فاطمه
    9 آگوست 2014

    به نظر من این شیوه سوء استفاده از اعتقادات اسلامی و سادگی ملت مسلمان ایران توسط مسئولین صدا و سیمای جمهوری اسلامی نوع جدیدی از کلاهبرداری را به وجود اورده, که میتوان آنرا کلاهبرداری کلاهبرداری فاخر نامید.

    مطمئنا مال باختگان و قربانیان چنین برنامه هائی افراد ساده دل یا مومن جامعه هستند که اتفاقا جزء اقشار فقیر جامعه هم هستند (وگرنه مثل پولدار ها ماهواره داشتند) و بعید میدانم دیگر دین و ایمانی برای انها بماند.

  6. رضا
    9 آگوست 2014

    واقعا از صدا و سیمای جمهوری اسلامی کارهای زشتی سر میزند, من خودم با هزار امید و آرزو تو یک آموزشگاه آزاد بازیگری که از صدا و سیما تبلیغ شده بود شرکت کردم (که البته بعدا فهمیدم کلاهبرداری بوده) و بعد از پرداخت ششصد هزار تومان! شهریه ثبت نام, وقتی جلسه اول وارد کلاس شدم متوجه شدم اکثر هنرجوها حتی ویژگی های ظاهری لازم برای بازیگر شدن را ندارند (خیلی زشت بودن!) و فقط بخاطر گرفتن شهریه آنها را ثبت نام کرده اند.
    مربی بازیگری هم هی میگفت: برای بازیگر شدن باید حالا حالاها خرج کنید!.

  7. سروستانی
    9 آگوست 2014

    به نظر من باید با تهیه کننده مسابقه شاخه طوبی برخورد قانونی شود چرا که از اعتماد مردم سوء استفاده کرده و باید پول مال باختگان شرکت کننده در مسابقه شاخه طوبی به آنها باز گردانده شود.

  8. زهرا سادات
    9 آگوست 2014

    انصافاً کار زشتی هست که به نام فاطمه زهرا کلاهبرداری کنند!, تا جائی که میشود گفت این اتفاق رسوائی بزرگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی است.
    کلاهبرداری انهم از مخاتب مذهبی صدا و سیمای جمهوری اسلامی یک گناه نابخشودنی است.
    بجای “شاخه طوبی” باید اسم مسابقه را میگذاشتند “معدن طلا”!.

  9. واه واه
    9 آگوست 2014

    نقره داغ کردن مردمو!!!

  10. بیژن
    9 آگوست 2014

    عملکرد مسابقه شاخه طوبی کلاهبرداری بوده.

    ۱. تو مرحله اول به مردم وعده موبایل و سکه بهار آزادی دادن. (دون پاشیدن)

    ۲. بعد از ایجاد انگیزه در مردم بدون اطلاع رسانی صحیح و واضح آنها را تشویق به گرفتن شماره تلفن غیر معمول کرده اند. (فریبکاری)

    ۳. مسابقه را طوری طراحی کرده اند که با نگه داشتن مردم پشت خط حساب بانکی خود را پر کنند. (کلاهبرداری)

  11. سالار
    9 آگوست 2014

    وای به روزی که بگندد نمک

  12. عجب!.
    9 آگوست 2014

    بجای تلفن هوشمد باید بگویند کلاهبرداری هوشمند.
    بدبخت آن کسانی که به امید برنده شدن در مسابقه شاخه طوبی در دام چنین برنامه ای افتاده اند.
    احتمالا دچار افسردگی هم میشوند.

  13. سام
    10 آگوست 2014

    عجب!, کلاهبرداری تلوزیونی!!!!!

  14. یک قربانی
    11 آگوست 2014

    این کلاهبرداری شاخه طوبی پیگرد قانونی نداره!؟

  15. واقعاکه
    11 آگوست 2014

    مسابقه تلوزیونی که نباید پولی باشد!.

  16. بردن آقا!, بردن
    11 آگوست 2014

    حال سیصد هزار تومان قبض تلفن منو کی باید پرداخت کنه آقای ضرغامی!؟

  17. عبدالله
    16 آگوست 2014

    مسابقه های “شاخه طوبی” و “نو در دو” روی هم رفته حداقل یک صد میلیارد تومان پول در آوردن,
    یعنی بیش از چند برابر فروش محصولات سینمائی! که نشاندهنده شدت این کلاهبرداری تلوزیونی است

  18. گرفتن ۹۰۹ ممنوع
    16 آگوست 2014

    مسابقه تلوزیونی مروا هم با پیش شماره ۹۰۹ دارد کلاهبرداری میکند.
    بعد میگن چرا ماهواره میخرید.

  19. طاها
    29 جولای 2015

    تلفنهای هوشمند در ابتدا تماس شما مبلغ هزینه را اعلام می کند و 30 درصد ان مبلغ هم برای مخابرات است

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.