حدود هزار دانشجو از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی عصر امروز با حضرت آیتالله خامنهای دیداری ۲ و نیمساعته داشتند تا رودررو، دغدغهها، مطالبات و دیدگاههای جامعه دانشجویی را با رهبر انقلاب اسلامی مطرح کنند و در سخنان و پاسخهای ایشان، به تأمل در اولویتها و مسائل مختلف منطقه و کشور بپردازند.
حضرت آیتالله خامنهای پس از شنیدن سخنان ۹۰دقیقهای نمایندگان تشکلها و گروههای دانشجویی، با تحسین روحیه «پرنشاط، مطالبهگر، متفکرانه، منتقدانه و در عین حال مسئولانه» جامعه دانشجویی، به تبیین ریشهها و عوامل حوادث دردناک غزه پرداختند و تأکید کردند: این جنایات خارج از تصور، واقعیت ذاتی رژیم گرگصفت و کودککشی است که تنها علاجش نابودی و از بین رفتن است البته تا آن هنگام، مقاومت قاطع و مسلحانه فلسطینیها و گسترش آن به کرانه باختری، تنها راه مقابله با این رژیم وحشی است. ضمن اینکه دفاع وقیحانه آمریکا و غرب از جنایات صهیونیستها باید به عنوان یک تجربه مهم، در «شناخت، نگاه و برخورد» همهی ما با غرب اثر بگذارد و بفهمیم که واقعیتها و حقیقت آمریکا، همین است و ملت ایران نیز روز قدس با خروش عظیم خود، نشان میدهد که یار مظلوم و دشمن ظالم است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مصائبی که بر مردم مظلوم غزه میگذرد افزودند: این حوادث نمود «سیاست خشونت آشکار و مشت آهنینی» است که رژیم نامشروع و جعلی در عمر ۶۶ ساله خود، بارها و بارها با افتخار و گستاخی آن را به اجرا درآورده است.
ایشان تأکید کردند: همانگونه که امام خمینی میفرمود اسرائیل باید از بین برود البته نابودی اسرائیل به عنوان تنها راه علاج واقعی، به معنای از بین بردن مردم یهود این منطقه نیست بلکه برای این کار منطقی، ساز و کاری عملی وجود دارد که جمهوری اسلامی آن را در مجامع بینالمللی ارائه داده است.
ایشان افزودند: براساس این ساز و کار مورد پسند ملتها، مردمی که در این منطقه زندگی میکنند و اهل و متعلق به آنجا هستند در یک رفراندوم حکومت مورد نظر خود را اعلام میکنند و از این طریق، رژیم غاصب و جعلی از بین خواهد رفت.
رهبر انقلاب افزودند: البته تا زمانی که به یاری پروردگار، این رژیم سنگدل و آدمکش نابود شود، برخورد قدرتمندانه و مقاومت قاطعانه و مسلحانه، راه علاج این رژیم ویرانگر است.
ایشان خاطرنشان کردند: کسی گمان نکند اگر موشکهای غزه نبود رژیم صهیونیستی کوتاه میآمد، چرا که در کرانهی باختری موشک یا تفنگ وجود ندارد و تنها سلاح مردم، سنگ است اما این رژیم، مردم آنجا را نیز کشتار و تحقیر میکند.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری تحقیر و مسموم شدن یاسر عرفات به دست صهیونیستها افزودند: اشغالگران، حتی ملاحظه سازشکاران را نمیکنند و فقط در صورت برخورد مقتدرانه فلسطینیها، احتمال کوتاه آمدن آنها وجود دارد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاش صهیونیستها برای آتشبس گفتند: رژیمی که خارج از «حد تفکر و تصور بشر» جنایت میکند با مقاومت قدرتمندانهی فلسطینیها، بیچاره شده و دنبال چارهی کار است و این ثابت میکند که صهیونیستها فقط زبان قدرت را میفهمند.
رهبر انقلاب افزودند: با توجه به همین واقعیات، ما معتقدیم کرانهی باختری نیز باید مانند غزه مسلح شود و کسانی که علاقهمند به سرنوشت فلسطین هستند در این زمینه فعالیت کنند تا رنج و محنت مردم فلسطین، در پرتو دست قدرتمند آنها، و ضعف دشمن صهیونیست، کاهش یابد.
ایشان حمایت سیاسی از مردم غزه را وظیفهی همه ملتهای مسلمان و غیرمسلمان خواندند و با اشاره به اعلام تنفر ملتها از رژیم وحشی اسرائیل تأکید کردند: انشاءالله در روز قدس دنیا خروش عظیم ملت ایران را خواهد دید و ملت نشان خواهد داد که انگیزه حمایت از فلسطین، همچنان در این سرزمین اسلامی، قدرتمند و موّاج است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به شعار نه غزه نه لبنان فتنهگران افزودند: عدهای میخواستند با این شعار، حقیقت ملت ایران را معکوس نشان دهند اما مردم نگذاشتند و در روز جمعه نیز بار دیگر نشان خواهند داد که همیشه یار مظلوم و خصم ظالم هستند.
رهبر انقلاب با انتقاد بسیار شدید از حمایت و دفاع بیشرمانه مستکبران و در رأس آنها آمریکا از فاجعهآفرینی و خشونت غیرقابل توصیف صهیونیستها افزودند: حوادث غزه، تألمبار و غمافزاست اما مهمتر این است که با نگاهی عمیقتر به حوادث جاری غزه، رفتار سلطهگران را در این ماجرا مورد بررسی و تحلیل قرار داد.
ایشان در همین زمینه خاطرنشان کردند: چند دولت غربی بویژه آمریکا و انگلیس خبیث از جنایاتی که هیچ انسان معمولی هم آن را قبول نمیکند، به صراحت دفاع میکنند و رئیس جمهور آمریکا در مقابل این همه «کودککشی و ویرانی و زجر و شکنجه» مردم غزه، با منطقی مسخره میگوید اسرائیل حق دارد از امنیت خود دفاع کند! اما آیا فلسطینیها حق ندارند از امنیت خود و از زندگیشان دفاع کنند؟
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: مسئولان کشورهای مستکبر نمیفهمند که با دفاع از جنایات صهیونیستهای پلید و مخرب، آبروی خود و کشورشان را در مقابل ملتها میبرند و تاریخ در مقابل همدستی آنها با این فجایع، قضاوت سختی خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با ریشهیابی رفتار گستاخانهی غربیها خاطرنشان کردند: دفاع از جنایات صهیونیستها، در نظام لیبرالدمکراسی و در منطقی ریشه دارد که از کمترین ارزشهای اخلاقی برخوردار است و هیچ احساس انسانیتی در آن وجود ندارد.
ایشان در جمعبندی این بخش از سخنانشان تأکید کردند: آمریکایی که در قضایای مختلف با جمهوری اسلامی در چالش است واقعیتش همین است که میبینیم، ما باید آمریکا را از این ماجرا بهتر بشناسیم و این شناخت به عنوان تجربهای مهم، در برخورد و نگاه و رفتار ما با آمریکا اثر بگذارد و برای ملت ما، دانشجویان، روشنفکران و برای همهی ما به یک معیار تبدیل شود.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: رفتار سلطهگران با ظلمی که به مظلومان غزه میشود اثبات میکند آنها به بشر، حقوق بشر و به انسانیت، مطلقاً هیچ اعتقادی ندارند و هرچه درباره آزادی و حقوق بشر میگویند تمسخر آزادی و حقوق بشر است.
ایشان یک بار دیگر تأکید کردند: این حرفها را به عنوان نصیحت به مسئولان آمریکایی نمیگوییم بلکه برای خودمان میگوییم تا تکلیف خودمان را بدانیم و در قضاوتها و تحلیل هایمان بفهمیم با چه کسانی روبهرو هستیم.
رهبر انقلاب افزودند: شعارهای ضد آمریکایی و ضد غربی و ضد استکباری که در کشور شنیده میشود ناظر به حقیقت و واقعیت وجودی آمریکاست اما برخی به غلط تصور میکنند که این شعارها، کاری تعصبآمیز و بدون منطق فکری است. رهبر انقلاب افزودند: نگاه ضد آمریکایی و ضدغربی در ایران، یک نگاه عقلانی و متکی بر تجربه و محاسبه صحیح است.
ایشان با اشاره به سخنانشان در دیدار اخیر با مسئولان و کارگزاران کشور افزودند: همانگونه که بیان شد هدف اساسی دشمن، ایجاد اختلال در دستگاه محاسباتی ماست چرا که اگر یک نظام محاسباتی دچار اختلال شود حتی با دادههای صحیح، خروجیهای غلط میدهد و تجربهها نیز به درد او نمیخورد.
حضرت آیتالله خامنهای با برشمردن برخی تجربههای ایرانیان از رفتار غرب در چند دهه اخیر افزودند: روی کار آوردن دیکتاتوری عجیب رضا قلدر، اشغال ایران در دههی ۲۰، غارت منافع نفتی، کودتای ۲۸مرداد، حمایت همهجانبه از دیکتاتوری محمدرضا، کارشکنی در مقابل پیروزی انقلاب، حمایت همهجانبه از صدام و دهها توطئه دیگر، تجربههای ذیقیمتی است که شناخت ملت را از آمریکا، واقعی و عمیق میکند اما روشنفکران غربزده چون دستگاه محاسباتی آنها دچار اختلال شده حتی از این تجربههای تلخ هم، استنتاج درست ندارند.
رهبر انقلاب، احیای عقلانیت صحیح را از مهمترین خدمات انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: برخلاف ملت، برخی دستان میخواهد همان جریانهای محقر غربزده بار دیگر امور کشور را به دست گیرند که باید در مقابل این حرکت، ایستاد و این ایستادگی، کاملاً صحیح و عقلانی است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش نخست سخنانشان، دیدار امروز با دانشجویان را دیداری خوب و نشانگر روحیهی ایمان و شور و منطق و انگیزه در جوانان کشور دانستند و گفتند: مطالبی که امروز نمایندگان تشکلهای دانشجویی بیان کردند، نشانگر وجود همین روحیه در میان دانشجویان است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: ممکن است برخی مطالب مطرح شده غیرمنطقی یا غیرقابل تحقق و یا نادرست باشند اما مهمتر از این جزئیات، وجود روحیهی پرنشاط و مطالبهگر میان دانشجویان است که موجب خرسندی فراوان است.
ایشان تأکید کردند: جوان دانشجو باید مطالبهگر، پرانگیزه، پرنشاط، حاضر در صحنه و ناظر به مسائل کشور باشد که به فضل خداوند این روحیه، امروز در میان دانشجویان وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته روحیهی مطالبهگری و انتقاد در میان دانشجویان باید همراه با رعایت اخلاق و انصاف و حدود شرعی و پرهیز از بیان مطالبی باشد که به آن علم و یقین وجود ندارد.
حضرت آیتالله خامنهای خطاب به دانشجویان گفتند: امیدوارم این روحیه احساس تکلیف، مطالبهگری و انتقاد تا زمانیکه به عنوان مسئولان آینده کشور، مسئولیتها را در دست میگیرید، در میان شما باقی بماند زیرا اگر اینگونه شود، کشور نجات پیدا خواهد کرد.
ایشان با اشاره به مطالب برخی دانشجویان درخصوص لزوم هدایت جریان علمی کشور به سمت کاربردی شدن و حل مسائل و مشکلات جامعه، افزودند: امروز، کار و تلاش علمی در کشور و در دانشگاهها، تلاشی زنده، موفق و مورد تحسین است اما این تلاش علمی باید مقدمهی عمل برای حل مشکلات کشور باشد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: انتشار مقالات علمی در پایگاههای علمی معتبر جهان، اقدام علمی مورد تمجید است اما مطلوب نهایی این است که کار علمی ناظر به نیازهای عملی کشور باشد.
ارتباط بین شیوههای مدیریت اقتصادی و فرهنگ جامعه، یکی دیگر از مطالب دانشجویان بود که حضرت آیتالله خامنهای درخصوص آن گفتند: ما قبول داریم که ممکن است شیوهی مدیریت اقتصادی در جهتگیری های فرهنگی تأثیرگذار باشد اما مسئلهی مهم و حیاتی نگاه و جهت گیریهای فرهنگی است که در همهی سطوح باید به آن توجه شود.
ایشان افزودند: اینکه در دههی هفتاد در حالیکه اعتراضها به شیوهی مدیریت اقتصادی بود از جانب رهبری موضوع تهاجم فرهنگی مطرح شد، به دلیل اهمیت بسیار بالا و اصالت موضوع فرهنگ و جهتگیریهای فرهنگی در همه مقاطع است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مطالب یکی از دانشجویان درخصوص مدت زمان سربازی به عنوان مانعی برای ازدواج دانشجویان خاطرنشان کردند: ازدواج جوانان، موضوع مهمی است که بیتفاوتی نسبت به آن در جامعه، ممکن است تبعات ناخوشایندی را در آینده، به همراه داشته باشد.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: راه حل مشکل سربازی برای ازدواج جوانان، کوتاه کردن مدت زمان آن نیست و باید شیوههای دیگری به کار گرفته شود اما مهمتر از آن، انگیزه برای ازدواج در میان جوانان است، که نباید کاهش یابد.
ایشان با اظهار تأسف از بالا رفتن سن ازدواج بهویژه در میان دختران، تأکید کردند: باید جوانان، خانوادههای آنان و مسئولان دانشگاهها، برای زمینهسازی رواج ازدواج در محیطهای دانشگاهی و جلوگیری از افزایش سن ازدواج، هماندیشی و چارهجویی کنند.
رهبر انقلاب اسلامی برخی سنتها و باورهای غلط را از موانع ازدواج جوانان برشمردند و گفتند: جوانان که همواره دارای روحیه مطالبهگری و پیشنهاد دهندهی روشهای جدید هستند، باید زمینهساز از میان برداشته شدن این سنتها و باورهای غلط باشند.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به برکات معنوی و مادی سنت حسنهی ازدواج خاطرنشان کردند: باید یک حرکت جدی در جامعه برای رواج ازدواج میان جوانان و دانشجویان آغاز شود.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به سؤال یکی از دانشجویان اشاره کردند که پرسیده بود آیا مواضع سیاسی افراد و دانشجویان و تشکل های دانشجویی باید منطبق با نظرات رهبری باشد؟
حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به این سؤال گفتند: خیر، این تصور صحیحی نیست که مواضع آحاد مردم از جمله دانشجویان که جزو قشرهای پیشرو هستند، باید الگو گرفته و برگردان نظرات رهبری باشد.
ایشان افزودند: دانشجو به عنوان انسانی مسلمان، مؤمن و صاحب فکر باید با نگاه به صحنه تحلیل داشته باشد و براساس آن تحلیل نسبت به اشخاص، سیاستها، جریانها و دولتها موضعگیری کند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تنها معیار صحیح تحلیل، باید تقوا یعنی دخالت ندادن هوای نفس در طرفداری یا مخالفت، و در تمجید یا انتقاد، باشد.
ایشان افزودند: نباید اینگونه تصور شود که همه باید منتظر بمانند تا رهبری، ابتدا موضع خود را درباره یک شخص و یا یک سیاست اتخاذ کند و بقیه بر همان اساس موضعگیری کنند. رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: این روش کارها را قفل خواهد کرد.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: رهبری وظایفی دارد که به توفیق الهی آنها را انجام خواهد داد اما دانشجویان هم وظایفی دارند که باید با معیار تقوا و با در نظر گرفتن شرایط صحنه، آنها را انجام دهند.
ایشان یک نکته را هم خاطرنشان کردند و گفتند: البته اگر در زمینهای نظری از جانب رهبری بیان شود، ممکن است این نظر، در تشخیص کسانی که به رهبری حسن ظن دارند، مؤثر باشد اما این به معنای ساقط شدن نظر دیگران نیست.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دانشجویان نسبت به موضوعات مختلف دغدغه داشته باشند و مسائل را با چشم باز پیگیری کنند، افزودند: دانشجویان در واقع نمایشگر وجدان بیدار ملت و نشاندهندهی گرایشهای عمومی جامعه هستند لذا باید کاملاً آگاهانه، با چشم باز و با احساس تکلیف به مسائل مختلف نگاه کنند و محیط کشور و منطقه، تهدیدها و فرصتها، و دشمنان و دشمنیها را بهخوبی بشناسند.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش پایانی سخنان خود چند توصیه هم به دانشجویان داشتند.
توصیه اول: تقویت مطالعات دینی و سیاسی در کنار آن کار علمی و بالا بردن قدرت تحلیل. رهبر انقلاب اسلامی دانشجویان را به تفکر در مسائل فراخواندند و با تأکید بر پرهیز از نگاه احساسی و روزنامهای به مسائل، خاطرنشان کردند: بسیاری از موضوعات از جمله موضوعاتی که از زبان دانشجویان مطرح شد باید در همان کرسیهای آزاداندیشی که قبلاً مطرح کردیم و در بحثهای آزاد دانشجویی در محیطهای دانشگاهی تعیینِ تکلیف شوند.
رقابت گفتمانی در محیطهای دانشگاهی، با منطق قوی و همراه با تحمل مخالف، توصیهی دوم رهبر انقلاب اسلامی به دانشجویان بود.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: هیچگاه نباید از جریان مخالف تعجب و وحشت کرد و یا خشمگین شد بلکه باید با تقویت مبانی و استحکام موضع، وارد رقابت گفتمانی شد و دیدگاه مخالف را تحمل کرد.
در ابتدای این دیدار آقایان:
– سعید اصغریان – نمایندهی اتحادیهی جامعه اسلامی دانشجویان
– علی بیانی – نمایندهی دفتر تحکیم وحدت
– احسان چنارانی – نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی
– سیدمحسن میرحاجی – نمایندهی بسیج دانشجویی
– علیرضا کریمی – نمایندهی اتحادیهی انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل
– و وحید غریبی – نماینده گروههای جهادی
دیدگاههای تشکل خود را درباره مسائل مختلف دانشجویی، دانشگاهها، علمی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بیان کردند.
نکات مهم سخنان نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
– لزوم بازبینی عمیق مواد درسی رشتههای علوم انسانی
– دقت در گره نزدن مسائل اقتصادی به مذاکرات
– ضرورت تحرک بیشتر دستگاه دیپلماسی در مسائل منطقه
– انتقاد از رویکرد فرهنگی برخی مسئولان و غفلت از مسائل اصلی و ارزشی
– لزوم برنامهریزی عملی مسئولان برای اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی
– ابراز نگرانی ازحضور احتمالی برخی عوامل فتنه در بعضی مسئولیتها از جمله در دانشگاهها
– توجه بیشتر به جوانان در واگذاری مسئولیتها
– قاطعیت قضایی در مبارزه با مفاسد اقتصادی، رسیدگی به جرائم فعالان فتنه و برخورد با سوءاستفادههای برخی آقازادهها
– افزایش ارتباطات ائمهی جمعه و نمایندگان ولی فقیه با جوانان و نیازهای جوانان
– مقابلهی صحیح با ترویج پدیدههایی نظیر اشرافیگری
– برنامهریزی برای استمرار پیشرفتهای تحسینبرانگیز علمی
– انتقاد از پررنگ شدن مجدد سیاستهای اقتصاد لیبرالی و کمتوجهی به بخش تعاون
– ضرورت توجه کامل به مسائل معیشتی مردم
– توجه به تربیت صحیح سیاسی، اسلامی و انقلابی در دانشگاهها
– ضرورت توجه و دقت کامل تیم هستهای ایران به ترفندهای پیچیدهی غرب برای محدود کردن تواناییهای هستهای ایران
– برخورد جدی با سران فتنه به عنوان عاملان اصلی خسارات جبرانناپذیر فتنه ۸۸
– اظهار تأسف از بیتوجهی سران قوا و مسئولان دستگاههای فرهنگی به حضور در اجتماعات دانشجویی
– بیثمر بودن سیاست اعتمادسازی به علت خصومت عمیق مستکبران با انقلاب اسلامی
– ضرورت تحرک جدی دولت برای فعالسازی ظرفیتهای اقتصادی داخلی
– تشکر از تلاشهای دولت بهویژه در بخش بهداشت و درمان و ضرورت بررسی میزان تحقق شعارها و اهداف اعلام شده در یکسال گذشته
– هوشیاری در مقابل جریان خزنده غربزده در برخی مطبوعات برای تطهیر چهرهی آمریکا و جبههی استکبار
– ضرورت تبدیل شدن طرحها و فعالیتهای جهادی به یک مدل مدیریتی
سنسحق آمریکا و سنسحق اسرائیل
زنده باد رهبر آزاده و فرزانه انقلاب اسلامی ایران
پس از سخنان بسیار ارزشمند مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان گروههایی از مسئولین لشکری و کشوری به ابراز نظر در مورد وضعیت فلسطین اشغالی پرداختند مانند انتشار نامه تعدادی از فرماندهان دافاع مقدس(سپاه) ایکاش امکان امضای فرماندهان ارتش را نیز ایجاد می کردند تا پیامی باشد از سوی نیروهای مسلح دینمدار و غیرتمند ایران یا مصاحبه وزیر محترم اطلاعات که به مواردی نیز پرداختند لذا نظر به اهمیت فرامین هوشمندانه رهبری در دیدار مذکور مانند ضرورت برخورداری از ابتکار عمل و خودباوری عمومی در انتخاب گزینه های راهبردی و پرهیز از پنهان شدن پشت سر رهبری و به نوعی سلب مسئولیت از وظایفی که قبلا باید توسط دستگاههای ذی ربط عملیاتی شده باشد به چند مورد در خصوص سخنان وزیر اطلاعات اشاره می نمایم.
1- وزیر اطلاعات اظهار داشت: بعضی ها می گویند مسئله غربیها و فلسطینیها به ایران چه ربطی دارد؟ ما مسلمانیم و اسلام اجازه بی تفاوتی در مقابل مسائل مسلمانان را نمی دهد. کسی که اعتنایی به مسئله فلسطین نداشته باشد مسلمان نیست. آن روزی که امام راحل در سال ۵۸ جمعه آخر ماه رمضان را روز قدس نامیدند در آن موقع تنها ما بودیم که شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را سر دادیم در آن زمان کشورهای عربی منطقه در موضع دفاع و اسرائیل در موضع حمله قرار داشت.
2- آقای علوی بفرمایید براساس کدام حکم روشن دینی مسلمانی مسلمان به دفاع از موضوع فلسطین مشروط شده باشد؟ اگر منظور جنابعالی دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم است که به فرمایش حضرت امام(ره) جهان جهان جنگ مظلوم و ظالم ، فقر و غنا و بی دینی و دینداری است پس بنابر فرمایش شما ابراز نکردن عکس العمل لازم و مناسب در برابر هر یک از موارد بسیار پر شمار جبهه های جنگ ظالم و مظلوم و بی دینی علیه دینداری و ایمان به خدا را باید نشان غیر مسلمانی خود و مردممان بدانیم؟
3- آقای علوی قتل و غارت جان و مال و ناموس و دینداری مردمانی در بحرین ، عربستان ، یمن ، عراق ، افغانستان و هزاران نقطعه ریز و درشت جهان در برابرمان قرار داشته و عملا حتی بعنوان یک کشور قادر به هیچ اقدام موثری نیستیم تصور می کنید از مسلمانیمان چیزی مانده باشد؟ تصور نمی کنید جنابعالی حداقل بعنوان حاکم دستگاه اطلاعاتی کشور بهتر نیست ضرورتهای مقابله همه جانبه با اسرائیل ، آمریکا ، انگلیس و حتی داعش و القاعده را فارغ از شعارهای معمول عمومی و متکی بر فهم مولفه های سازنده منافع و امنیت ملی توضیح دهید؟ تا ما نیز مانند بسیاری از مردم جهان از زاویه دید امنیت ملی به موضوعات و منازعات بین المللی توجه کنیم؟ آیا تصور نمی کنید حق ندارید برای توضیح ضرورتها ، بایدها و نبایدهای موضوعات حیاتی کشور در حوزه بین الملل همچنان از حضرت امام(ره) هزینه کنید؟
4- جناب علوی بسیاری در قدس 88 شنیدند که جمعی از ساکنین تهران با هر دلیل و به هر انگیزه سیاسی یا جناحی و شاید فهم از منافع فردی و اجتماعی به طرح شعاری مانند نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران دامن زدند شعاری که قطعا از نگاه بنده نیز در چارچوب امنیت ملی قابلیت دفاع نداشته و منافع ملی را در میان و بلند مدت با مخاطرات بسیار جدی مواجه خواهد کرد اما انتظار از جنایعالی و دیگرانی از جنس شما این بود که فارغ از مسائل و منازعات آن روزهای کشور به شعار مذکور بعنوان یک مسئله و آسیب پذیری ایجاد شده توجه کرده و با افزایش درک و فهم عمومی نسبت به مولفه های سازنده و اصولا مفهوم منافع و امنیت ملی پاسخگوی ضرورتهای غیر قابل انکار و قطعا گریز ناپذیر الزام به مقابله همه جانبه با تصمیمات و اقدامات جنایتکارانه و ضد ایرانی و اسلامی آمریکا ، انگلیس و رژیم صهیونیستی اقدام می فرمودید.
5- آقای علوی سالهای طولانی به اندازه پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز با سوالاتی مشابه آنچه اشاره شد هستیم مانند اینکه چرا باید همچنان مرگ بر آمریکا گفت و چنین مرگ خواستنی را بعنوان فرهنگ عمومی حفظ کرد برای بنده و شما بدلیل مجاهدتی که در جریان شکل گیری انقلاب تا امروز داشتیم قطعا همه چیز روشن و مشخص است اما باور کنید سوالات به ظاهر رووشنی از این دست برای بسیاری از فرزندان ایران که پس از ما آمده اند می تواند با بسیاری از ابهامات روبرو باشد ابهاماتی که بدون وقفه توسط جریانات غیر همسوی با انقلاب تشدید و القاء می گردند بنابر این باید که عزیزانی از جنس شغلی شما در صدد شناخت و تأمین پاسخهایی از جنس امنیت ملی باشندو دارندگان سوالات و ابهاما را به باورهایی از جنس ما ارجاع ندهند.
6- مردم بسیاری از کشورها مانند آمریکا یا انگلیس و حتی فرانسه برای پذیرش یا سکوت و همراهی در برابر تصمیمات و اقدامات دولت غالبا با چنین میزانی مورد توجیه قرار می گیرند قطعا داده های به این مردم می تواند در بسیاری از موارد با دروغ پردازی و سنارویوسازیهای مصلحت جویانه و فریبکارانه استوار باشد اما مهم این است که با شرایط روز و نیازمندیهای اجتماعی و افکار عمومی و با استناد به اطلاعاتی از جنس مفهوم منافع و امنیت ملی مورد توجیه و همراه سازی قرار می گیرند چنانکه بخش اعظمی از اتباع مثلا غیر آمریکایی نیز با چنین روندی به همسویی ناخواسته رسانده می شوند یعنی بسیاری از افغانیهای مقیم آمریکا در برابر تهاجم همه جانبه ارتش آمریکا به افغانستان به باور یا رضایت به سکوت توأم با همراهی رسانده می شوند.
7- جناب علوی بنده طی 35 سال گذشته حتی در مورد جنگ تحمیلی هشت ساله علیه کشورمان چنین روندی را ندیدیم یعنی خواسته یا ناخواسته جنگ با تهاجم دشمن از حوزه مفهوم امنیت ملی خارج و در تمامی روزهای جنگ تحمیلی به دفاع انقلابیون از ارزشهای دینی و البته بعدتر کشور تعبیر گردید شاید شاید به همین دلیل بخشی از جامعه خود را در برابر تهاجم دشمن به کشور فاقد مسئولیت می دانستند و بنده نیز در جمع کثیر رزمندگان دفاع مقدس مکرر شنیدم که شما می خواهید بجنگید و از ارزشهایتان دفاع کنید و دیدیم که برای اعزام به جنگ با نیروهای اشغالگر کشور باید مراحل گزینش اخلاقی و سیاسی را طی می کردیم و در صورت پذیرش در مراحل گزینش می توانستیم در مرحله آموزش 45 روزه قرار گیریم و اگر مشکل فکری مشاهده نشد به جنگ با دشمن اعزام گردیم روند حیرت انگیزی که از اواخر سال 62 متوقف گردید.
8- آقای علوی به فرمایش شما با چنین میزانی اصولا مسلمانی در جهان نداریم چرا که هفتاد سال جنایات رژیم صهیونیستی در برابر دیدگان همین مسلمانان شکل گرفته است اما وقعا چنین تعبیری در حوزه تعریف از مسلمانان بدون توجه به شرایط و وضعیت مسلمان می تواند صحیح باشد؟ اقای علوی جنابعالی بعنوان مسلمان طی شصت سال زندگی قبل و بعد از انقلاب برای نابودی رژیم صهیونیستی یا نجات مردم فلسطین چه کرده اید؟ سوال جدی تر چه می توانستید انجام دهید؟ آیا حداقل برای توضیح دلایل منطقی و غیر قابل انکار ضرورتهای امنیت ملی این دشمنی فعالیت ملموسی داشته اید؟ بنده و تعدادی از عزیزان علاقمند حداقل بالغ بر دوازده سال است که در جمعیت دفاع از مردم فلسطین چنین تلاشی داریم که البته علی رغم همه تلاشها بسیار کم فروغ بدوه است.
9- مقام معظم رهبری فرمودند منتظر مواضع من نباشید و دیدگاههای مناسب را مطرح کنید و فرمودند که یکی از بهترین راهها مسلح سازی مردم فلسطین در کرانه باختری است امیدوارم حداقل از دیروز به فکر طرحی عملیاتی بوده باشید که به چگونگی تسلیح مردم کرانه باختری پاسخ عملی داشته باشد تصور می کنید حداقل از دیروز تا مدتی معقول در صدد ایجاد جریانی نفوذی و مسلح برای آسیب پذیری رزیم صهیونیستی از درون باشید؟ گروههایی را بسازید که حداقل در شرایط بحرانی از این دست به ترور و نابود سازی مقامات جنایتکار و خونخوار صهیونیستی باشند؟ ایا از دیروز طرحی را مورد مطالعه قرار داده اید که باید چند هسته مقاومت از جنس جهاد اسلامی در کرانه باختری شکل گیرد تا سلاحی برای مقاومت به دستشان برسد؟
10- آقای علوی باور کنید نه شما و نه هیچ کس دیگری طی تمامی سالهای گذشته به یاد نیاورده است که باید حکم حضرت امام رضوان الله علیه در خصوص ملعون دو عالم رشدی اجرایی گردد باور بفرمایید اگر با تمام تأخیرها اکنون نیز در صدد اجرای چنین حکمی بودید می توانست ضمن اجرای حکم صریح خدا به دستتان شیعه از تبار ایرانیان چنان میخی فولادین بر تابوت حیواناتی باشد که امروز به داعش می شناسیم.
11- آقای علوی در خاطرات هنری کسینجر که زمانی از افسران عالی رتبه سیا محسوب می گردید خواندم که سازمانهای اطلاعاتی کشورها مانند موتور محرکه کشورها محسوب می شوند پس بیجا نخواهد بود از جنابعالی بخواهیم که با توجه به مسئولیت خطیری که عهده دار شدید یکایک آحاد مردم غیرتمند ایران را برای مقابله همه جانبه با دشمنان قسم خورده منافع و امنیت ملی کشورمان که قطعا از مولفه های ماندگار اسلام ناب محمدی(ص) است به حرکت آورید.