تریبون مستضعفین – بهرام بابایی – واکنش عصبی یک سایت ضدانقلاب به جایزهٔ «داستان فتنه»، انگیزهٔ برگزارکنندگان این جایزهٔ مردمی را تقویت کرد.
فارس روز گذشته از قول رحیم مخدومی نوشت: «از وقتی فراخوان مسابقه فتنه اعلام شد، بسیاری از فتنهگران دست و پایشان را گم کردهاند و طبق معمول همیشه به هتاکی و دروغ پراکنی متوسل شدند.»
آنچنان که از سخنان مخدومی برمیآید، انگیزهٔ وی برای برگزاری جایزهٔ داستان فتنه پس از رفتار عصبی فتنهگران قوت گرفته است. این افزایش انگیزه برخلافِ هدفی است که یک سایت ضدانقلاب در پی آن بود. مخدومی اینچنین دربارهٔ انگیزهاش گفت: «این دروغپراکنیها انگیزهٔ مرا برای برگزاری این مسابقه بسیار قویتر کرد و از مردم میخواهم خودشان جایزهٔ خادمان فرهنگیشان را بدهند.»
ماندن در مسیر مردم
به نظر میرسد مخدومی با ادای این جمله، در صدد است ماهیت مردمی جایزهٔ داستان فتنه را حفظ کند. در همین حال، این نویسندهٔ دفاع مقدس روز گذشته در گفتگو با «خبرنگار تریبون» نوید داد: «بخشهای جایزهٔ فتنه در آیندهٔ نزدیک با افزودن رشتهٔ خاطره گسترش مییابد.» مخدومی زمان اضافه شدن این بخش را بسیار زود دانست و گفت: همین که بخش داستان به سامان برسد، فراخوان خاطره را اعلام میکنیم.
فارس هم در این باره از قول مخدومی نوشت: «هتاکی و هجمهٔ سایتهای ضد انقلاب، پرده از مظلومیت افشای فتنه برداشته و عزم مرا برای تلاش مضاعف جزم کرده است چرا که تصمیم دارم با فراخوان کمکهای مردمی، دامنهٔ این طرح را گسترش دهم.»
مخدومی دربارهٔ کمک گرفتن از مردم در برگزاری جایزهٔ داستان فتنه به خبرنگار تریبون گفت: «ما در شروع کار از هیچکس کمک نخواستیم و حالا میبینیم چقدر مردم مشتاق هستند. دست دوستان را به گرمی میفشاریم تا در هر زمینهای از مشورت و کمک گرفته تا کارهای دیگر، کمک کنند تا این فعالیت فرهنگی را آنطور که شایسته است پیش ببریم.»
این نویسنده دربارهٔ اهمیت جایزهٔ داستان فتنه به خبرنگار تریبون گفت: «کار فرهنگی دربارهٔ فتنه را باید به بزرگی همین فتنه ببینیم.»
اگر حمایت بود، بینالمللی میشدیم
مخدومی به ادعای سایت ضدانقلاب دربارهٔ حمایت برخی از نویسندگان مطرح و نهادهای فرهنگی کشور از جایزهٔ داستان فتنه، به فارس گفت: «اگر مسابقه فتنه از سوی افراد نامبرده مورد حمایت قرار میگرفت، قطعاً فراخوان این مسابقه بینالمللی میشد نه اینکه به دلیل فقدان بضاعت مالی از طریق مصاحبه با برخی از خبرگزاریها تبلیغات انجام شود؛ این امر از جایزهٔ مستضعفانه ما برای نفرات اول تا سوم کشوری، گویای همه چیز است.»
در پی ادعای بیادبانهٔ یک سایت ضدانقلاب دربارهٔ خرید هنرمندان، فارس اینچنین واکنش مخدومی را نقل کرد که: «شما را به خدا همه را مثل خودتان نپندارید، مگر همه چیز فروختنی است که شما فروختهاید!؟ وطن و ملت و دین و شرف را»
مخدومی به افشای دروغهای فتنهگران و هویدا شدن اطلاعات اندک آنها روی خوش نشان داد و به فارس گفت: «افشای دروغهای فتنهگران برای متقاعد کردنشان نیست، که آب از سرشان گذشته است؛ بلکه برای روشن شدن افکار عمومی است.»
حالا نوبت نویسندگان است
مخدومی در گفتگو با خبرنگار تریبون از ایفای نقش مردم عادی، سیاستمداران و اقشار مختلف مردم یاد کرد. او «زمینهسازی برای ایفای نقش نویسندگان» را دلیل اصلی راهاندازی جایزهٔ داستان فتنه بیان کرد.
دروغی که راست میشود!
از جمله ادعاهای نادرست سایت ضدانقلاب، عضویت رحیم مخدومی در انجمن قلم ایران بود. اما، ایراد این ادعا، نویسنده و خاطرهنگار دفاع مقدس را برای پیوستن به اعضای انجمن قلم مشتاق کرد. چنانکه وی به فارس گفت: «بنده تاکنون توفیق دیدار و گفتگو با عزیزان بزرگواری همچون علیاکبر ولایتی، رضا رهگذر، حمید گروگان و خانم عبدالحسینی را نداشتهام، علاوه بر آن بنده عضو انجمن قلم نیستم، اما از اشتیاقی که فتنهگران در بنده ایجاد کردند تا هم با نامبردگان آشنا شده و هم به عضویت انجمن قلم درآیم، خوشحال هستم.»
مسابقهٔ ادبی «داستان فتنه» را مؤسسهٔ فرهنگی-هنری رسولان آفتاب برگزار میکند. نویسندگان میتوانند در دو رشتهٔ داستان کوتاه و مینیمال دربارهٔ فتنه به خلق اثر بپردازند. مهلت ارسال آثار تا پایان آبانماه است و در آذرماه برگزیدگان این مسابقه معرفی میشوند.
Sorry. No data so far.