به گزارش تریبون مستضعفین محسن مقصودی مجری برنامه ثریا در صفحه گوگلپلاس خود خوبهای تلویزیون را در ماه رمضان اینگونه معرفی کرده است:
ماه رمضانی که رفت، صدا و سیما هم کارنامه ی متفاوتی داشت. نقاط ضعف و قوت. نقاط ضعفش را که فعلا صلاح نیست بنویسم!! و دوستان نوشته اند. اما نگفتن نقاط قوتش را هم صلاح نمی دانم. البته من فرصت نداشتم همه برنامه ها را ببینم. اما در آنهایی که دیدم :
اول: «ماه عسل» عالی بود و شایسته تقدیر. هر چند چهار پنج قسمت بیشتر ندیدم اما همین عموحسنی که دیدم (جانیاز موجی اعصاب و روان)، اشکهایم را سرازیر کرد و تکانم داد. از رنجی که می برند… از صبری که درس می دهند … از کوتاهی هایی که در حقشان می کنیم و می کنند. ماه عسل برنامه غیرشعاری، جذاب، توحیدی و تصویری واقعی از مردم واقعی بود. مردمی که لزوما نه چهره اند و نه بالای شهر نشین و…. . به احسان علیخانی و همکارانش خداقوت می گویم.
دوم: «راز» ، بازهم اتفاق نادری بود درقاب تلویزیون از نادر طالب زاده. چند برنامه ای که پشت صحنه و در خدمتت بچه های راز توفیق حضور داشتم به اخلاص و شجاعت نادر طالب زاده غبطه می خورم. انشالله در مورد ایشان و راز نادرش در آینده بیشتر می نویسم.
سوم: «جشن رمضان» شبکه تهران، را دورادور دنبال کردم و بعضا کلیپهایش را در فضای مجازی. کاظم احمدزاده عزیز هم در توجه به محرومان جریانی جدید ایجاد کرده بود با کمک کمیته امداد. برآروده شدن یک آرزوی یتیمان توسط هنرمندان و ورزشکاران و… ناخواسته تلنگری برای همه مردم ، که زیرپوست شهرشان را ببینند و اندکی تامل کنند در ماه خدا. فقط ای کاش مسوولان و رسانه ها به این موضوع هم توجه کنند که “هیچ کاخی بنا نشد مگرآنکه، کوخی در کنار آن خراب شد.” حواسمان باشد عدالتخواهی و نجات محرومان تنها با صدقه محقق نمی شود. باید وارد مبارزه و مهار “سرمایه داران زالو صفت” شد و برای مهار “ثروت های باد آورده” فکری کرد.و البته این مبارزه هزینه دارد و شجاعت می خواهد. گاهی اوقات همین رانتخواران هم در ایجاد خیریه های امداد رسان به محرومان پیشتازند تا رد گم کنند و… حواسمان باشد…
چهارم: مدینه . سریال مناسبتی شبکه یک. اتفاق خوبی بود. اگر چه کامل نبود. توجه به حرمت و عواقب ربا و جنگ با خدا و توجه به کار و اقتصاد تولید محور و حضور دین نه فقط روی سجاده ی پیرزن ها که در تصمیمات مهم زندگی شایسته تقدیر بود. اما ای کاش اسپانسرهایی داشتیم که می گذاشتند به عملکرد خود بانکها هم در حرام شدن مال مردم و در خواباندن تولید و اقتصاد مولد اشاره کرد. ای کاش رسانه های ما جرات بیشتری داشتند. به نظرم هنوز جای نقد دلسوزانه ساختارهای حاکمیت و مدیریت اقتصادی کشور و ابعاد جنگ اقتصادی و…، در قالب درام در سریال های ما خالیست و بهترین سریالهای ما هم ترجیح می دهند به جای نقد حاکمیت به نقد رفتارهای غلط مردم و یا بخش خصوصی بسنده کنند. بگذریم مفصل این هم بماند برای بعد انشالله… به هر حال باید به عوامل مدینه خداقوت گفت.
پنجم: روزنه ی امید در شبکه افق. پخش آزمایشی افق و مستندهایش امیدوار کننده است. افق تجربه جدیدی است از رسانه های انقلاب. کار بچه های افق سخت است، مثل راه رفتن روی لبه تیغ. امیدوارم در این مسیر و امتحان جدید، نلغزند و اسیر بروکراسی، رانت بازی، تب آنتن و یا سایر مواد لغزنده ی این مسیرسخت نشوند. امیدوارم افق سکویی باشد برای جهش بیشتر رسانه ملی به سمت آرمانهای انقلاب و دیده شدن بیشتر مردم در قاب رسانه.
پی نوشتها:
1. حتما برنامه های خوب دیگری هم هستند که من کمتر دیدم. شما اضافه کنید… مثلا سحر اولی های شبکه دو، ماه خدا شبکه یک و… (ضمنا “سمت خدا” و “گلبرگ” هم خوب بودند مثل همیشه.) باور کنید گاهی تمجید از برنامه های خوب و امر به معروف بیتشتر از انتقاد از برنامه های ضعیف و بد، کارساز است و اثرگذار. ضمنا هر برنامه خوبی حتما نقاط ضعفی هم دارد، مهم برایند برنامه است.
Sorry. No data so far.