یکشنبه 17 آگوست 14 | 11:49

دولت «خلع سلاح» اسرائیل را پیگیری کند

حجم جنایات رژیم صهیونیستی و بالارفتن یکپارچه فریاد محکومیت این رژیم از سوی افکار عمومی جهان، همراه با بحث‌های دوباره در مورد لزوم خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی، دولت محترم جمهوری اسلامی ایران را بر آن می‌دارد که موضوع خلع سلاح اسرائیل را در دستور کار سیاست خارجی خود قرار دهد.


خبرگزاری فارس: لزوم پی‌گیری خلع سلاح رژیم صهیونیستی در نهادهای جهانی از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران رضا دهقانی– روز جمعه 24 مرداد، «بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل با اشاره به ضرورت اجرایی شدن طرح خلع سلاح هسته‌ای خاورمیانه، از لزوم برگزاری نشست سال جاری بررسی خاورمیانه عاری از جنگ افزارهای هسته‌ای سخن گفت.

بان کی‌مون از همه طرف‌های درگیر درخواست کرد تا توافق‌های صورت گرفته در زمینه برگزاری سریع نشست خاورمیانه عاری از سلاح های هسته‌ای در سال جاری را به مراحل پایانی برسانند.

همچنین هفته گذشته، اتحادیه عرب از رژیم اسرائیل خواست تا به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای بپیوندد.

موضوع خلع سلاح هسته‌ای اسرائیل، در نامه آقای دکتر محسن رضایی به رئیس‌جمهور محترم نیز آمده و وی در این نامه از دکتر روحانی خواسته است تا در اوضاع فعلی جهانی، خلع سلاح رژیم صهیونیستی را در دستور کار سیاست خارجی دولت قرار دهد.

هفته گذشته نیز سفیر چین در دیدار با محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد: بیش از یک سال است که جمهوری خلق چین پیشنهاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای را مطرح کرده و از جمهوری اسلامی ایران نیز می‌خواهیم از این مسأله حمایت کند.

این موارد بهانه‌ای است تا به چند نکته مهمی اشاره کرده و در نتیجه توصیه بسیار مهمی را متوجه دولت محترم جمهوری اسلامی ایران و دستگاه سیاست خارجی کشورمان بکنیم.

1) همه می‌دانند که رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای و کشتار جمعی در خاورمیانه است، این رژیم تاکنون پیمان‌نامه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) را امضاء نکرده و تاکنون واشنگتن سردمدار مداخلاتی بوده که هر گونه تلاش‌های بین‌المللی برای تحت نظارت درآوردن و بازرسی از تأسیسات هسته ای اسرائیل را به عقب رانده است.

در اواخر سال 2012 نیز آمریکا کنفرانس بین‌المللی خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای که قرار بود در فنلاند برگزار شود را با فشار لغو کرد و مخالفت خود را با تشکیل یک انجمن درباره سلاح‌های هسته‌ای که به منزوی شدن اسرائیل در این زمینه منجر می‌شد را اعلام کرد.

رژیم صهیونیستی از زمان شروع برنامه هسته ای خود در دهه 1950 تاکنون بی مهابا اقدام به ساخت تسلیحات کشتار جمعی کرده است. تخمین‌ها  مالکیت 100 الی 400 کلاهک هسته‌ای را برای این رژیم برآورد می‌کنند.

اندیشکده «تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم» در گزارشی تعداد کلاهک‌های هسته‌ای اسرائیل را 80 عدد برآورد کرده است.

2) نبرد نابرابر بیش از یک ماهه اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه، بیش از گذشته ماهیت تجاوزگری و بی‌رحمی این رژیم را در برابر جهانیان و افکار عمومی بر ملا کرد. قساوت ارتش صهیونیستی در این جنگ به قدری بود که به طور بی سابقه‌ای تمامی افکار عمومی جهان را علیه رژیم اسرائیل بسیج کرد.

حمله به مدارس سازمان ملل به عنوان پناهگاه هزاران زن و کودک و به خاک و خون کشیده شدن پناهندگان، انزجار بین‌المللی را شدت بخشید، به گونه‌ای که مقامات غربی نیز ناگزیر از محکومیت این حملات شدند. سازمان ملل و آژانس امداد رسانی «آنروا» نیز به شدت هرچه تمام تر این حملات را محکوم کردند.

هزاران هنرمند و بازیکن ورزشی خارج از هرگونه معادلات سیاسی، نفرت خود از کودک کشی رژیم صهیونیستی را اعلام کردند.

رژیم اسرائیل با به کارگیری انواع سلاح‌های جدید، از غزه به عنوان آزمایشگاه سلاح‌های خود استفاده کرد. از سلاح‌های فسفری و سلاح‌های جدیدی که حاوی هزاران دارت‌های کشنده بود در این یک ماهه به دفعات استفاده شد که تماما جزو تسلیحات نا متعارف دسته‌بندی می‌شود.

3) این حجم از حملات و شهادت نزدیک به 2000 نفر و تعداد زخمیان بیش از 10000 نفر که بیشتر آن‌ها را کودکان و زنان تشکیل می‌دهد، نشان از این دارد که رژیم صهیونیستی در برابر هر گونه تهدید ولو تهدید کودکان و زنان، دیوانه وار از حجم گسترده سلاح‌ها استفاده خواهد کرد.

این رژیم اثبات کرده است که سلاح در دست اسرائیل همچون تیغ در دست زنگی مست است که هیچ محدودیتی را برای استفاده گسترده از جنایت نمی‌شناسد، سلاح هسته ای در دست اسرائیل، بزرگترین خطر برای بشریت، برای بقای انسان است.

بنا به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی المانیتور آمریکا، در اوایل جنگ اکتبر 1973 هم اسرائیل و هم آمریکا در اندیشه استفاده از سلاح هسته‌ای برآمدند. این موضوع بیش از هرچیزی به عدم خویشتنن داری این رژیم در استفاده از تسلیحات کشتار جمعی اشاره دارد.

4) همراه با اوج‌گیری تنفر جهانی از جنایات صهیونیست‌ها و و لزوم پیش‌گیری از رخ داد جنایتی بس هولناک‌تر و همراه با ندای جهانی در محکومیت و نفی وحشی‌گری اسرائیل، بر دولت محترم است که موضوع خلع سلاح هسته‌ای و سلاح‌های کشتار جمعی رژیم صهیونیستی را در اولویت سیاست خارجی خود قرار دهد.

اگر قرار است، دولتی پیش قراول این حرکت ضروری شود، دولت جمهوری اسلامی ایران از همه برای این امر مستحق‌تر است، چرا که از لحاظ حجم کشته‌های انسانی توسط سلاح های کشتار جمعی و ممنوعه، کشورمان بیشترین تلفات انسانی را در این موضوع داراست.

دولت جمهوری اسلامی ایران و دستگاه سیاست خارجی آن، می‌تواند امر مهم و حیاتی خلع سلاح رژیم صهیونیستی را در مذاکرات «NPT » و جلسات شورای حکام آژانس انرژی اتمی و جلسات بازنگری NPT  پیگیری کند. سخنرانی جناب آقای روحانی در سازمان ملل می‌تواند فرصت مناسبی برای شروع این حرکت باشد. ایران به علت دارا بودن کرسی ریاست جنبش کشورهای عدم تعهد می‌تواند نقش آفرینی بالایی داشته باشد. همچنین سازمان همکاری‌های اسلامی نیز محلی برای رایزنی‌ها در این مورد است.

دولت جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با بهره‌گیری از فضای به وجود آمده بین‌المللی علیه رژیم اسرائیل و با همراهی افکار عمومی جهان و در شرایطی که بسیاری از کشورها مجبور به محکومیت جنایات ارتش صهیونیستی شده‌اند و کشورهای آمریکای جنوبی اقدام به قطع صدور روادید برای صهیونیست‌ها کرده‌اند، نقش محوری خود را ایفا کرده و کمال استفاده را ازین فرصت‌ پیش آمده ببرد و اعلام کند که دولت صهیونیستی بعنوان یک موجودیت تروریستی به هیچ عنوان نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.