پس از تقریبا یک هفته بعد از توافق آتش بس انتظار می رفت که بخشی از محاصره ها و محدودیت ها علیه غزه برداشته شود ولی به گفته ناظران، هیچ تغییری در شرایط این منطقه به دلیل کارشکنی رژیم صهیونیستی بوجود نیامده است.
سازمان های مردم نهاد تمایل دارند تا کمک های خود به فلسطینیان این منطقه را افزایش دهند چرا که جنگ اخیر مجروحین زیادی را برجای گذاشته است و شرایط سختی را برای مردم غزه بوجود آورده است ، ولی قوانین دسترسی به این منطقه همانند گذشته با محدودیت های زیادی روبرو است.
در حالی که مفاد دقیق توافق آتش بس که هفته گذشته میان حماس ورژیم صهیونیستی صورت گرفت هنوز فاش نشده است، ولی بطور گسترده ای گزارش شده که رژیم صهیونیستی بر اساس این توافق متعهد شده است تا محدودیت های مرزی و محاصره ای را در ازای آتش بس کمتر خواهد کرد.
به همین دلیل هنوز سه گذرگاه اصلی نوار غزه ( کرم ابوسالم و بیت حانون در مرز سرزمین های اشغالی و گذرگاه رفح در مرز مصر) با سیاست های پیشین به کار خود ادامه می دهند.
“ماریا خوزه تورس” معاون رئیس دفتر هماهنگی سازمان ملل در امور انسان دوستانه واقع در سرزمین های اشغالی گفت، در حال حاضر در گذرگاه های بیت حانون (ایرز) و کرم ابوسالم، هیچ تغییر از طرف رژیم صهیونیستی برای انتقال مردم و اجناس صورت نگرفته است.
وی افزود، ما انتظار داشتیم که توافق آتش بس صورت گرفته، شامل یک جدول زمانی شود تا محاصره نوار غزه طی این جدول کاهش یابد ولی تاکنون این اتفاق نیافتاده است.
“وائل ابوعمر” سخنگوی امور مرزی گذرگاه کرم ابوسالم در غزه نیز گفت، مقامات انتظار داشته اند پس از آتش بس، کاهش سریع محدودیت ها و افزایش انتقال اجناس صورت بگیرد ولی سیاست های گذرگاها تغییری نکرده است و شمار روزانه داد و ستد اجناس نیز همانند آمار گذشته باقی مانده است.
Sorry. No data so far.