دوشنبه 15 مارس 10 | 09:03

افزایش تردیدها درباره قتل ندا آقاسلطان

پس از انتشار فیلم مستند “چگونگی قتل ندا آقا سلطان” تردیدها درباره مرگ وی در فضای سیاسی و اجتماعی کشور به شدت افزایش یافت با انتشار خبر دیدار کاسپین ماکان (نامزد ندا اقاش سلطان به تل آویو) این موضوع رنگ بیشتری از واقعیت به خود گرفت… این در حالی است که جدیدا یک مقام اسبق آمریکا از کمک مالی «صندوق اعانه ملی برای دموکراسی» به جریان سبز خبر داده است.


ماکان فردی که ادعا می کند نامزد آقاسلطان است

ماکان فردی که ادعا می کند نامزد آقاسلطان است

در حالی که پس از انتشار فیلم مستند “چگونگی قتل ندا آقا سلطان” تردیدها درباره مرگ وی در فضای سیاسی و اجتماعی کشور به شدت افزایش یافت با انتشار خبر دیدار کاسپین ماکان (نامزد ندا اقاش سلطان به تل آویو) این موضوع رنگ بیشتری از واقعیت به خود گرفت.

به گزارش واحد مرکزی خبر، بنوشته لو پاریزین چاپ پاریس فردی به نام کاسپین ماکان به تل آویو می رود تا با برخی مسئولان رژیم صهیونیستی دیدار کند. لوپاریزین نوشت سفر به تل اویو پس از دیدار با نمایندگان چند کشوراروپایی صورت خواهد گرفت.

استفاده تبلیغاتی از مرگ ندا اقاسلطان که با سفر کاسپین ماکان به تل آویو و دیدار با برخی نمایندگان چند کشور اروپایی وارد مرحله جدید شده است، بار دیگر “عدم وابستگی فرقه سبز” به کشورهای مخالف ایران را با چالش جدی مواجه می کند. موضوعی که میرحسین موسوی پس از هفت ماه در بیانیه شماره هفدهم خود به آن اشاره داشت .

موسوی در این بیانیه به صورت تلویحی حمایت مخالفان نظام از جمهوری اسلامی را دلیلی بر “وابسته بودن” این جریان ندانست و بدون آنکه بخواهد توضیح بیشتری بدهد حمایت های عناصر ضد انقلاب را در راستای اهداف مخالفان جنبش سبز تلقی کرد.

این در حالی است که به گفته کارشناسان ویژگی اصلی کسانی که در حال حاضر از اقدامات میرحسین موسوی حمایت می کنند رویکرد افراطی و ساختار شکنانه شان در کف خیابانها و فضای سایبر است که به دنبال آن کشورها و چهره های مخالف نظام نیز به حمایت از انان می پردازند.

موضوعی که یکی از معاون اسبق وزارت خزانه‌داری آمریکا نتوانست از کنار آن به راحتی بگذرد و با انتشار مقاله‌ای در پایگاه اینترنتی “کانترپایچ” درباره آن سخن گفت .

پل کریگ رابرتز در این باره از بنیاد آمریکایی به نام “صندوق اعانه ملی برای دموکراسی” نام برد که هدف اصلی ان “ترویج و گسترش انقلاب های رنگین” در برخی کشورها است.

رابرتز در توضیح بیشتر درباره این بنیاد گفت که “صندوق اعانه ملی برای دموکراسی” که در سال 1995 در آمريکا تاسيس شده هدف اصلی خود را ترويج دموکراسي و استانداردهاي جهاني حقوق بشر در ايران تعريف کرده است.” وي در همين زمينه ادامه می دهد: “امروز همه ما مي دانيم معناي اين شعار چيست. اين يعني ايالات متحده از انقلاب هاي مخملي يا رنگي به منظور نصب حکومت هاي دست نشانده پشتيباني مالي مي کند. درست پيش از ظهور جنبش سبز در تهران که با اعتراض به انتخابات آغاز شد، “کنت تيمرمن”، رييس بنياد براي دموکراسي در مقاله اي نوشت که در دهه گذشته، بنياد وی ميليون ها دلار براي ترويج انقلاب هاي رنگي در جاهايي مانند اوکراين و صربستان خرج کرده است. بخشي از اين پول ها هم از طريق افرادي که با موسسه هاي غيرانتفاعي در خارج از ايران ارتباط دارند به دست گروه هاي هوادار موسوي رسيده است.”

از سوی دیگر ماکان در حالی در اینده ای نزدیک به تل آویو سفر می کند که حامیان فرضیه “قتل نداآقا سلطان به وسیله نیروهای امنیتی ایران” نتوانستند به شبهات مطرح شده درباره قتل ندا اقا سلطان سخن گویند.

اينكه چرا آرش حجازی ‪دانشجوی ایرانی مقیم انگلیس که چند روز قبل از مرگ ندا آقا سلطان وارد ایران شده در صحنه قتل وی نقش بسيار پررنگي داشت و نهايتا يك روز پس از اين ماجرا به انگلستان برگشته و به تشريح ماجراي قتل آقاسلطان، آنگونه كه مطلوب رسانه هاي ضدايراني است، مي‌پردازد.؟

و یا با بررسي گلوله خارج شده از بدن خانم آقا سلطان مشخص شده است كه فشنگ‌هاي به كار رفته متعلق به هيچ يك از ارگان‌هاي نظامي و امنيتي كشور نبوده و از خارج از مرزهاي كشور به ایران قاچاق شده است؟

و یا اینکه سایت جرس متعلق به اتاق فکر میرحسین موسوی چگونه از هویت تصویربردار صحنه قتل ندا آقاسلطان که هویت آن برای هیچ کس مشخص نیست، “کاملا”خبر دارد؟

و از همه مهم تر چرا تا به حال به مستند “چگونگی قتل ندا” هیچ واکنشی نشان ندادند؟

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.