یکشنبه 21 سپتامبر 14 | 12:56
در حاشیه اکران خصوصی «شمعی روشن کن» در لندن؛

یک فیلم ضد ایرانی دیگر در مورد بهاییان

این فیلم جدید در راستای کمپین حقوق بشری غربی ها ضد ایران و به منظور نمایش رنج های جامعۀ بهاییان در ایران و تلاش آنها برای برخورداری از حق تحصیل (!) تولید شده است.


292199_948

این فیلم جدید در راستای کمپین حقوق بشری غربی ها ضد ایران و به منظور نمایش رنج های جامعۀ بهاییان در ایران و تلاش آنها برای برخورداری از حق تحصیل (!) تولید شده است.

 تبلیغات ضدایرانی غربی ها در زمینه حقوق بشر قوت گرفته است. جالب توجه است که غربی ها درمورد کشورهای مخالف خود انواع و اقسام اتهامات و افتراها را مطرح و با کمک بلندگوهای رسانه ای خود آن را فریاد می زنند، اما وقتی نوبت حوادث فرگوسن، گوانتانامو، حقوق سرخپوستان، نژادپرستی علیه سیاه پوستان و ده ها مورد نقض علنی حقوق بشر دیگر فرا می رسد، تمام این مسائل «امور داخلی یک کشور» شمرده شده که دیگران حق دخالت در آن ها را ندارند.

 به تازگی مستندی درمورد بهاییان توسط مازیار بهاری، خبرنگار و فیلمساز ایرانی-کانادایی ساخته شده است.مستند «شمعی روشن کن» به نحوۀ کار یک موسسه آموزشی غیرقانونی بهاییان که به صورت زیرزمینی اداره می شده است، می پردازد.

جالب توجه است که مازیار بهاری یک روز پس از انتخابات سال88 در ایران دستگیر شده بود و به جرم اجتماع و تبانی با قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور، جمع آوری و نگهداری اسناد محرمانه و طبقه‌بندی شده، فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به رهبر انقلاب، توهین به رییس جمهور و اخلال در نظم عمومی مجموعاً به 13.5 سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم شده بود.

مازیار بهاری پیش از این نیز با سو استفاده از سادگی یک روحانی در قم که خود را مرجع تقلید می داند و با راه یافتن به اندرونی وی، به سفارش الجزیره قطر مستندی در تمسخر باورهای مذهب شیعه از جمله استخاره ساخته بود . آشکار است که انسانی که به کشور خود خیانت می کند انگیزه ای جز دریافت پول نمی تواند داشته باشد, گاهی از غربی ها, گاهی از  وهابیون, گاهی از بهاییان.

این فیلم جدید در راستای کمپین حقوق بشری غربی ها ضد ایران و به منظور نمایش رنج های جامعۀ بهاییان در ایران و تلاش آنها برای برخورداری از حق تحصیل، تولید شده است.

«شمعی روشن کن» هفتۀ گذشته به صورت خصوصی در لندن نمایش داده شد. داستان این فیلم از انقلاب اسلامی سال 1979 شروع می شود که در این بخش ادعا می شود، بیش از 200 بهایی در پنج ماه نخست حیات انقلاب اعدام شدند. در سال 1987 بهایی ها حق تدریس یا درس خواندن در دانشگاه ها را نداشتند، بنابراین تعدادی از افرادی که از دانشگاه ها اخراج شده بودند، دورهم جمع شدند تا با استفاده از چند خانه شخصی، موسسه آموزشی BIHE را تشکیل دهند.

این فیلم به نحوه واکنش مقامات ایرانی به این موسسه می پردازد که براساس گفته این فیلم «در قالب تبلیغاتی آزاردهنده و زننده می گفتند که BIHE اقدام به شستشوی مغزی و ترویج خودفروشی کرده است.» در سال 90 تعداد از مدیران این موسسه آموزشی به خاطر ایجاد اختلال در نظم عمومی، ترویج فساد اخلاقی و جاسوسی دستگیر شدند.

گفتنی است در 22 فوریه 2015، به عنوان بخشی از برنامه های روز «تحصیل جرم نیست» در حمایت از بهاییان، فیلم شمعی روشن کن در صدها دانشگاه در سراسر جهان پخش خواهد شد که این امر نشان از پشتیبانی قوی غربی ها از این فیلم دارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.