معترضان با پخش تراکت و صحبت با مشتریان درباره عواقب خرید محصولات اسرائیلی، آنان را تشویق کردند تا از صاحبان این فروشگاهها بخواهند برای حمایت از مردم فلسطین، کالاهای اسرائیلی را عرضه نکنند.
فعالان گروه دوستان الاقصی همچنین نمایشی خیابانی را برای بیان واقعیتهای تلخ جنایات اسرائیل در فلسطین به اجرا گذاشتند.
بازیگران این نمایش به سه گروه تقسیم شدند. گروهی نقش سربازان اسرائیلی را ایفا کردند که نماد اشغالگری و ظلم در فلسطین هستند؛ گروهی دیگر نقش مردم فلسطین را ایفا میکردند که شاهد تولید و بستهبندی کالاهای اسرائیلی در خاک سرزمینشان بودند؛ و گروه سوم هم نقش خریداران انگلیسی را بازی میکردند که ناآگاهانه با خرید این محصولات به تداوم ظلم علیه فلسطینیان کمک میکنند.
“شیمول جردر” رئیس روابط عمومی “دوستان الاقصی” درباره هدف اجرای چنین نمایشی گفت: “مسئله مهمی که به دنبالش هستیم تشویق مردم برای خرید آگاهانه و منصفانه است. مردم باید محصولات را چک و درباره این که چیزی که میخرند و چگونگی تولید آن فکر کنند. ما با صدها نفر از مشتریان صحبت کردیم؛ هیچ کدام راضی نبودند فروشگاههای محلی محصولاتی را بفروشند که به اشغال فلسطین منجر شود.”
یکی از مشتریان پس از مشاهده این نمایش گفت: “برای من این نمایش در واقع همان حقیقتی است که امروزه در سرزمینهای اشغالی اتفاق میافتد. این نمایش مؤثری بود که ضرورت خرید عاقلانه و چک کردن برچسب محصولات را نشان میداد.”
همچنین مشتریان با گرفتن نمادی که بر روی آن نوشته شده بود “من برچسبها را چک میکنم” موافقت خود را برای تحریم محصولات اسرائیلی نشان دادند.
در اقدامی مشابه روز گذشته حامیان فلسطین با انتشار مطالب مختلف با هشتگ “من برچسبها را چک میکنم” (ICheckTheLabel) در فیسبوک، توییتر و اینستاگرام، خواستار حمایت از مردم فلسطین از طریق تحریم اسرائیل شدند.
Sorry. No data so far.