یکشنبه 31 اکتبر 10 | 09:38

راز مسلمان شدن مجریان و خبرنگاران زن انگلیس

روزنامه “دیلی میل” با اشاره به افزایش تعداد خبرنگاران زن انگلیسی تازه مسلمان، روی آوردن زنان خبرنگار به دین اسلام را جست و جوی زندگی معنوی عنوان كرد. آمارها حكایت از آن دارد كه ایمان آوردن به دین اسلام پدیده جدیدی نیست بلكه تحولی مهم است كه در اروپا به وقوع می انجامد و اسلام در نهایت با سرعت بیشتری نسبت به دیگر ادیان در حال رشد است.


روزنامه “دیلی میل” با اشاره به افزایش تعداد خبرنگاران زن انگلیسی تازه مسلمان، روی آوردن زنان خبرنگار به دین اسلام را جست و جوی زندگی معنوی عنوان كرد.

به گزارش تقریب روزنامه انگلیسی “دیلی میل” در گزارشی در ارتباط با گرویدن تعداد زیادی از زنان خبرنگار انگلیسی به دین اسلام، با اشاره به این مطلب كه بر اساس آمارها تعداد زنان خبرنگاری كه به دین اسلام روی آورده اند دو برابر مردان است به بررسی دلایل این پدیده می پردازد.

این روزنامه به نقل از “كیفن برایس” سخنران دانشگاه “سوانزی” و متخصص در پژوهش های اسلامی نوشت: این زنان خبرنگار در پی یافتن زندگی معنوی و معانی والا به اسلام روی آورده و جزئی از جریان اسلام گرایی در اروپا هستند.
برایس معتقد است: با وجود این كه زنان مسلمان در انگلیس در معرض تبعیض قرار داشته و ممكن است از شغل خود محروم و به تروریسم توصیف شوند بازهم تمایل دارند ایمان آوردن خود به دین اسلام را اظهار كنند.

در ادامه این گزارش آمده است: “كریستین باكر” ۴۳ ساله مجری تلویزیون “ام تی وی” است كه تا كنون در فرهنگ غربی زندگی می كرده ناگهان به این فرهنگ پشت كرده و به دین اسلام ایمان می آورد.
وی دلایل ایمان آوردن خود به اسلام را فرار از جامعه ای كه در آن آزادی های بی قید و بند وجود دارد عنوان كرده و می افزاید: ما در غرب به دلایلی كم ارزش خود را در تنگنا قرار می دهیم، اما در اسلام هر كاری برای رسیدن به هدفی والا كه به دست آوردن رضای خداوند است، انجام می شود.

باكر با تاكید بر این كه اسلام مجموعه ای متكامل از ارزش هاست كه به كلی با آنچه ما در آن زندگی می كنیم تفاوت دارد گفت: من همواره در خود خلا بزرگی احساس می كردم اما از زمانی كه به دین اسلام ایمان آوردم زندگی من معنا و هدف پیدا كرد.
باكر در ادامه توضیح داد: در قرآن كریم هرگز سخنی از اجبار دختران به ازدواج در چارچوب خانواده یا قبیله و محروم كردن زنان از آموزش به میان نیامده است بلكه همه این سخنان از رسوم و آداب نادرست برخی از مسلمانان سرچشمه می گیرد و این همان امری است كه برخی از زنان مسلمان را بر آن داشته است كه دین خود را به دور از این گونه رسوم معرفی كنند و دین حقیقی را به جهانیان نشان دهند.
وی همچنین تصریح كرد: نسل جدیدی از زنان مسلمان اروپایی دور هم جمع شده اند تا با نگاهی حقیقی به عالم اسلام قدم بگذارند.

“لین علی” ۳۱ ساله نیز مجری برنامه های موسیقی بوده است؛ وی در ارتباط با ایمان آوردن خود به دین اسلام می گوید: من در گذشته مانند بسیاری از زنان انگلیسی وقت خود را در باشگاه ها و جشنها می گذراندم تا این كه با دوست مسلمان خود با نام “زاهد” در دانشگاه آشنا شدم.
زمانی كه زاهد در ارتباط با اسلام با من سخن گفت احساس كردم هر چیزی را كه در اطراف من اتفاق می افتد می فهمم و احساس می كنم همه چیز در كنار من معنایی دارد و مفهومی پنهان وجود دارد كه من همواره در زندگی خود به دنبال آن می گشتم و هرگز در زندگی غربی آن را نیافتم.
در ادامه این گزارش آمده است: آمارها حكایت از آن دارد كه ایمان آوردن به دین اسلام پدیده جدیدی نیست بلكه تحولی مهم است كه در اروپا به وقوع می انجامد و اسلام در نهایت با سرعت بیشتری نسبت به دیگر ادیان در حال رشد است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.