امیری سخنگوی وزارت کشور هفته گذشته از تایید مجوز جبهه پایداری برای فعالیت این جبهه پس از چندین ماه خبر داد.
در هفته گذشته اعلام تشکیل کمیته سیاسی جامعه روحانیت برای ائتلاف با جامعه مدرسین در انتخابات، اخذ مجوز فعالیت جبهه پایداری از وزارت کشور، گلایه تند آیت الله یزدی از آیت الله هاشمی، دلیل برگزار نشدن مجمع عمومی خانه احزاب و اعلام نظر کرباسچی برای حمایت از لاریجانی و ناطق در انتخابات مجلس دهم، روی موج مهم ترین اخبار احزاب بود.
کرباسچی: وحدت تاکتیکی اصلاحطلبان با ناطق و لاریجانی برای بازسازی مجلس پنجم
دبیرکل حزب کارگزاران درباره ائتلاف با ناطق و لاریجانی برای بازسازی مجلس پنجم گفت: اگر ما بخواهیم مسائل بحرانی کشور را حل و فصل کنیم به وحدت تاکتیکی یا حتی استراتژیک با کسانی که از نظر تحلیل سیاسی با آنها مخالف هستیم، نیاز داریم.
حق شناس: اعتماد ملی نماینده خود را به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات معرفی میکند
محمدجواد حق شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی از معرفی نماینده ای از شورای مرکزی اعتماد ملی به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با نظر مثبت کروبی خبر داد.
جزئیات دیدار با آیتالله یزدی/ انتقاد رئیس جامعه مدرسین از اظهارات اخیر هاشمی درباره آیتالله مصباح
حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی از دیدار روز گذشته با آیتالله یزدی خبر داد و اظهار داشت: بنده دیروز خدمت آیتالله یزدی بودم و گزارش مختصر، فشرده و جامعی از مجلس، کمیسیون فرهنگی و جبهه پایداری به ایشان ارائه دادم.
دبیرکل جبهه پایداری درباره دیدار با آیتالله یزدی گفت: آیتالله یزدی از هجمهها به آیتالله مصباح انتقاد داشت و گفت که من تعجب میکنم کسانی که قبلاً خودشان در انقلاب بودهاند چطور جرأت میکنند همه چیز بگویند.
کمیته سیاسی جامعه روحانیت برای مجلس خبرگان و مجلس دهم تشکیل میشود
اما یکی از مهم ترین اخبار هفته گذشته، موافقت جامعه روحانیت با تشکیل «کمیته سیاسی» به عنوان کمیته انتخابات بود.
مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اعلام این خبر گفت: «کمیته سیاسی» به عنوان کمیته انتخابات در جامعه روحانیت مبارز به تصویب رسید و مقرر شد این کمیته فعالیت مربوط به انتخابات آینده در سال 94 را سیاستگذاری و هدایت کند.
وی افزود: این کمیته دو کارگروه تشکیل داد که به تصویب جامعه روحانیت مبارز رسید، یک کارگروه انتخابات میاندوره مجلس خبرگان رهبری را هدایت میکند و برای این انتخابات باید بین جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین هماهنگی کاملی برقرار شود.
مصباحیمقدم افزود: کارگروه دوم کمیته سیاسی مربوط به پیگیری انتخابات مجلس دهم است.بر همین اساس این کارگروه سیاسی با عضویت 8 نفر از اعضای جامعه روحانیت مبارز تشکیل خواهد شد.
در این کمیته سیاسی حجتالاسلام ابوترابیفرد، حجتالاسلام تقوی، حجتالاسلام معزی، حجتالاسلام مصباحیمقدم و حجتالاسلام پورمحمدی حضور دارند.
مسئولین کمیتههای برگزاری کنگره حزب کار مشخص شدند/ ورود به انتخابات بعد از مشورت با شورای هماهنگی اصلاحات
سخنگوی حزب اسلامی کار با بیان اینکه مسئولین کمیتههای مختلف برگزاری کنگره حزب کار مشخص شدند، گفت: این کمیته ها وظیفه دارند مقدمات برگزاری کنگره را فراهم کنند.
وزارت کشور مجوز فعالیت جبهه پایداری را تایید کرد
اخذ مجوز فعالیت جبهه پایداری از وزارت کشور بعد از چندین ماه یکی از مهم ترین خبرهایی بود که از سوی وزارت کشور اعلام شد.
صادق محصولی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره اظهار نظر سخنگوی وزیر کشور مبنی بر گرفتن مجوز فعالیت جبهه پایداری گفت: ما هنوز اطلاعی از ابلاغ مجوز فعالیت نداریم.
وی در عین حال افزود: ما از این خبر خوشحالیم.
احمد بخشایش عضو کمیسیون ماده 10 احزاب نیز از تایید مجوز فعالیت جبهه پایداری در کمیسیون ماده 10 خبر داد و گفت این مجوز هنوز ابلاغ نشده است.
حسینعلی امیری سخنگوی وزیر کشور اعلام کرده بود که جبهه پایداری و برخی دیگر از احزاب که مترصد کسب مجوز بودند، اکنون اجازه فعالیت رسمی دارند.
موافقت جامعه روحانیت مبارز با طرح تشکیل کمیته سیاسی/ انجام مقدمات برای اجرای طرح
عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه اعضا در جلسه شب گذشته درخصوص پیشنهاد اخیر آقای مصباحیمقدم مبنی بر تشکیل کمیته سیاسی جامعه روحانیت مبارز بحث کردند، از انجام مقدمات اجرای این طرح خبر داد.
محمدرضا عارف هفته گذشته با اعضای حزب اعتماد ملی دیدار کرد
عارف در دیدار اعضای حزب اعتماد ملی گفت: اصلاحطلبان به فکر انسجام تشکیلاتی خود باشند/ مهمترین راهبرد ما پیروزی در انتخابات مجلس است
رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: هیچ راهی جز فعالیت سازمان یافته از سوی جریانات سیاسی کشور وجود ندارد و گروههای اصلاحطلب باید با نگاه بلند مدت و نه مقطعی به فکر انسجام تشکیلاتی خود باشند.
البته این دیدار در حالی صورت گرفت که منتحب نیا قائممقام حزب اعتماد ملی از برگزاری جلسات حزب متبوعش اعلام بی خبری کرد.
تلاشها برای برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب به دلیل اختلافات زیاد به نتیجه نرسیده است
رئیس دورهای سابق خانه احزاب با اشاره به آخرین وضعیت برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب، گفت: هنوز توافقی به وجود نیامده و اختلافات به اندازهای زیاد است که تلاشهای ما هنوز در این زمینه به نتیجه نرسیده است.
محمدحسن غفوریفرد رئیس دورهای سابق خانه احزاب با اشاره به آخرین وضعیت برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب اظهارداشت: هنوز توافقی به وجود نیامده و اختلافات به اندازهای زیاد است که تلاشهای ما هنوز در این زمینه به نتیجه نرسیده، ما تلاش داریم که افراد را کنار یکدیگر جمع کنیم.
وی با بیان اینکه خانه احزاب اهمیت فراوانی دارد، یادآور شد: اکثر احزاب بزرگ در خانه احزاب باید حضور داشته باشند اما اگر مسائل جناحی مطرح باشد دیگر خانه احزاب نمیشود.
غفوریفرد تصریح کرد: ما تلاش میکنیم اصولگرایان و اصلاحطلبان را دور هم جمع کنیم ولی هنوز نتیجهای نگرفتهایم، برخی اصرار دارند که خانه احزاب تشکیل شود و برخی دیگر اصرار دارند که کانون و باشگاه احزاب باشد اما اسم مهم نیست بلکه در عمل خانه احزاب نباید تبدیل به یک حزب شود و باید تشکیلات صنفی باشد و دچار حالتی نشود که به یک حزب کمکی صورت بگیرد بلکه به رونق تحزب در کشور باید کمک شود.
رئیس دورهای سابق خانه احزاب تاکید کرد: در این موارد اشکال وجود دارد و ما در حال بررسی هستیم و جلسات متفاوتی هم داشتهایم اما دوباره باید بگویم که به نتیجهای نرسیدهایم.
غفوریفرد در پاسخ به سوالی در مورد اینکه پیشنویس قانون احزاب تدوین شده است یا خیر؟ گفت: ما هنوز به مرحله پیشنویس نرسیدهایم، ابتدا باید خانه احزاب تشکیل شود و بعد به عنوان خانه احزاب پیشنویس تهیه شود در غیر این صورت با شرایط فعلی هر حزبی میتواند برای خودش پیشنویس خانه احزاب بدهد.
«توحید گرایی» نسخه بدیل هژمونی غرب است/ تشریح سه تضاد اصلی در نظام سرمایهداری/ تلاش لیبرال ـ دموکراسی ایجاد سنگر دینی است
پس از اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیرشان با اعضای خبرگان رهبری، به تبیین تغییر نظم جهانی و تزلزل پایههای اقتدار غرب در دو ساحت «فکری ارزشی» و «نظامی سیاسی» پرداختند، عماد افروغ جامعهشناس، استاد دانشگاه، نمایندهٔ مردم تهران در مجلس هفتم و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و نویسنده کتابهایی همچون توحید گرایی و صلح، هویت ایرانی، فرهنگ شناسی و حقوق فرهنگی چالشهای کنونی ایرانی، اسلام و جهانی شدن، انقلاب اسلامی و مبانی بازتولید آن، در گفتوگویی تفصیلی پیرامون نظم نوین جهانی ضمن ارائه تصویری از «وضعیت کنونی جهان بینالملل» و هژمون غرب در این وضعیت به تبیین سه تضاد نظام سرمایهداری یعنی تضاد «سود و نیاز»، تضاد «خودویرانگر خود بنیاد» و تضاد «مبنا و بنا» پرداخت و در عین حال مولفههای نظام بدیل آن یعنی توحید گرایی را تشریح کرد.
این جامعهشناس با بیان اینکه قطببندی در نظامِ بدیل جهانی، مبتنی بر توحید گرایی خواهد بود، گفت: سه تضاد نظام سرمایهداری یعنی تضاد «سود و نیاز»، تضاد «خودویرانگر خرد خود بنیاد» و تضاد «مبنا و بنا» نظام سرمایهداری را از پای درمیآورد.
Sorry. No data so far.