پنج‌شنبه 09 اکتبر 14 | 14:44
معاون حقوقی و تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران:

پخش سراسری منحصر به صدا و سیما است

معاون حقوقی و تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران گفت: برودکست در راستای کار صدا و سیما است اما حامل این سرویس قرار است فیبرنوری و سیم مسی بر بستر مخابرات باشد و بستر مخابراتی نیز الزام تعاملی با رگولاتور ارتباطی را دارد.


13920814000368_PhotoA

معاون حقوقی و تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران گفت: برودکست در راستای کار صدا و سیما است اما حامل این سرویس قرار است فیبرنوری و سیم مسی بر بستر مخابرات باشد و بستر مخابراتی نیز الزام تعاملی با رگولاتور ارتباطی را دارد.

سیامک لاری لواسانی در نمایشگاه تلکام در یک نشست خبری با خبرنگاران درباره اینکه آیا شرکت مخابرات به دنبال ادغام بخش ثابت با سیار است، گفت: بحث ادغام را پیش نمی کشیم و مدیرعامل مخابرات معتقد است باید مخابرات واحد وجود داشته باشد که مسئولیت تمامی ذینفعان را برعهده گیرد.

معاون حقوقی و تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه گفته می شود مخابرات با تعرفه های تلفن ثابت که توسط رگولاتوری ابلاغ شده موافق نیست و قرار است پیشنهادی را در این زمینه داشته باشد، گفت: اعتقادی به عدم هماهنگی با وزارت ارتباطات نداریم زیرا مخابرات در حال اجرای همان موضوعاتی است که کمیسیون تنظیم مقررات تصویب و ابلاغ کرده است.

وی ادامه داد: عدم اجرای مصوبات در دستور کار مخابرات نیست و مصوبات رگولاتوری قانونی تلقی می شود. معتقدیم اگر پیشنهادات اصلاحی داشته باشیم به نفع مشترکان است و از این جهت پیشنهادات خود را بر حسب موضوع به کمیسیون تنظیم مقررات اعلام می کنیم تا موافقت آن را بگیریم.

معاون حقوقی و تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: دستگاه های حاکمیتی کشور باید به این موضوع نگاه جدی داشته باشند تا مشخص شود امکانات فنی از چه قرار است و با چه کیفیتی سرویس تلویزیون تعاملی در اختیار مشترکان قرار می گیرد.

به گفته وی،موضوعات بسیاری نظیر قوانین کپی رایت و پیوست های فرهنگی برای اجرای این پروژه باید لحاظ شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا صدا و سیما با در اختیار داشتن تمامی موارد قانونی در زمینه ارائه خدمات مدیا، در زمینه تلویزیون تعاملی باید منتظر مجوز وزارت ارتباطات باشد، گفت: برودکست (پخش سراسری) را باید در راستای کار صدا و سیما دانست که همین طور هم هست ولی حامل این سرویس قرار است فیبرنوری و سیم مسی بر بستر مخابرات باشد و بستر مخابراتی هم الزامی را به وجود می آورد تا تعاملی با رگولاتور ارتباطی صورت گیرد.

لواسانی درباره انحصار موجود در زمینه ارائه خدمات تلویزیون تعاملی عنوان کرد: فقط صدا و سیما تولید محتوا نمی کند و وزارت ارشاد هم به تناسب فعالیت های خود، در این زمینه ورود کرده است که از این منظر بعید است انحصاری وجود داشته باشد و بعد از فعالیت اولین شرکت ممکن است سایر بازیگران نیز در این زمینه وارد شوند.

وی همچنین درباره تغییرات پروانه مخابرات ایران و الحاقیه ای که روی پروانه آن لحاظ شد، گفت: الحاقیه در راستای خدمات نسل سوم تلفن همراه بود. یکسری مباحث اختلافی و تفسیری در مفاد پروانه وجود داشت که جهت شفاف سازی تغییر کرد. پروانه مخابرات اکنون چهار پیوست دارد که از خود الحاقیه مهم تر است و شامل خدمات داده، جرائم، تعهدات کیفی و تعهدات پوششی می شود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.