چهارشنبه 15 اکتبر 14 | 17:04
سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی مطرح کرد

تبعیض در توزیع یارانه مطبوعات‌محلی و پایتخت

سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی با بیان اینکه مطبوعات محلی در برابر مطبوعات پایتخت و سراسری مورد تبعیض قرار گرفته‌اند، گفت: این امر را می‌توان در نحوه توزیع یارانه به مطبوعات مشاهده کرد.


13930515000395_PhotoA

سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی با بیان اینکه مطبوعات محلی در برابر مطبوعات پایتخت و سراسری مورد تبعیض قرار گرفته‌اند، گفت: این امر را می‌توان در نحوه توزیع یارانه به مطبوعات مشاهده کرد.

غلامرضا فروغی‌نیا امروز در نخستین همایش مطبوعات محلی استان‌ها که در محل کتابخانه ملی برگزار شد، اظهار داشت: امید است با حضور گسترده مدیران و مسئولان نشریات شاهد تحولی بزرگ در این عرصه باشیم.

سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی در ادامه افزود: هم‌اکنون چالش هزینه مهمترین چالش پیش روی مطبوعات محلی است که این امر نتیجه عدم توازن میان درآمد و هزینه در مطبوعات محلی است.

وی گفت: در چنین شرایطی مفهوم و شناسنامه روزنامه به هفته‌نامه تبدیل شده است.

فروغی‌نیا با اعلام اینکه در حال حاضر کفه هزینه در برابر تابع درآمد به شدت سنگین شده است، ابراز داشت: مطبوعات محلی در کنار این امر از معضل تبعیض نیز رنج می‌برند که این امر را می‌توان در نحوه توزیع یارانه مشاهده کرد.

سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی در ادامه از نبود امکانات چاپ و انتشار نشریات در استان‌های مختلف انتقاد کرد و بیان داشت: متأسفانه بسیاری نشریات محلی از امکانات چاپ برخوردار نیستند لذا در مواردی باید نشریات محلی و استانی در تهران به چاپ برسند که این امر موجب از دست رفتن بازار و افزایش هزینه‌‌های تمام شده می‌شود.

فروغی نیا رقابت را از جمله ابزارهای مهم رشد مطبوعات عنوان کرد و بیان داشت: متأسفانه رقابت نابرابر میان مطبوعات پایتخت و مطبوعات محلی به وجود آمده است.

سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی گفت: در این میان تعیین شیوه‌‌ نامه‌ای که بتواند تعادل منطقی میان تعداد مخاطبان و نشریات ایجاد کند از انتشار نشریات و مطبوعات لاغر جلوگیری می‌کند.

وی بر ضرورت برگزاری آموزش‌های لازم در خصوص رسانه‌ها در استان‌های مختلف تاکید و افزود: عدم برگزاری دوره‌های آموزشی مشکلات زیادی را در عرصه رسانه و برای خانواده مطبوعات و رسانه فراهم کرده است که از جمله این مشکلات می‌توان به معضلات فرهنگی، اجتماعی و حتی در مواردی مشکلات قضایی اشاره کرد.

وی در ادامه سخنان خود از نبود دستگاهی که بتواند از حقوق خبرنگاران دفاع کند انتقاد کرد و گفت: نتیجه این امر ایجاد رانت‌هایی است که توانستند خود را به حوزه ارتباطات نزدیک کنند.

سخنگوی هیأت مدیره اتحادیه مطبوعات محلی یادآور شد: سرعت و تکنولوژی با حذف کاغذ همراه شده است بر همین اساس نیز تیراژ مطبوعات در مقایسه با مخاطبان سایت‌ها و فضای مجازی کاهش یافته است و این امر نیاز به هم‌فکری برای تطبیق شرایط جدید دارد.

وی خاطرنشان کرد: بی‌توجهی به این مهم مطبوعات را به مرگ زودرس می‌رساند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.