شهردار مشهد طی حکمی وحید جلیلی را به سمت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد منصوب کرد.
پیش از این جلیلی مدیر «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» بوده است. برگزاری چهار دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، تولید نوشتافزار ایرانی و راهاندازی مجمع تولیدکنندگان نوشتافزارهای ملی، انتشار مجلۀ «راه»، تولیدات موسیقایی و راهاندازی جشنواره موسیقی ضدآمریکایی طبس، تأسیس دفاتر «تاریخ شفاهی فعالیتهای فرهنگی انقلاب اسلامی» در کشور و… از اقدامات وی در این دفتر بوده است.
همچنین گفتنی است معاون جدید فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد، متولد 1352 در شهر مقدس مشهد و دارای تحصیلات کارشناسی ارشد معارف اسلامی و اقتصاد از دانشگاه امام صادق (ع) است. از نخستین سوابق او همکاری با سیدمهدی شجاعی در مجلۀ «نیستان» است. جلیلی که در سال 76 جایزه بهترین مقاله فرهنگی كشور را برای مقالۀ «چه نباید كرد؟» در نشریه نیستان كسب كرد، پس از توقف انتشار این ماهنامه به روزنامه ابرار رفت و سردبیری آن را در سال 81 عهده دار شد. در پایان همان سال وی سردبیری دورۀ چهارم مجله «سوره» -که پیشتر توسط سیدمرتضی آوینی سردبیری میشد- را پذیرفت و تا سال 85، سی شماره از این مجله را با صاحب امتیازی حوزه هنری کشور منتشر کرد. وی که در این فرصت با تمرکز بر مفهوم «جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» به بازخوانی و بازآرایی ظرفیتهای این جبهه پرداخته بود، در سال 86 دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را بنیان نهاد.
سیاسی درجه سه
به نظرم این کار اشتباه بود. آقای جلیلی و امثالهم بیرون از ساختارها بیشتر و بهتر می توانند با نقدهایشان مفید و تاثیرگذار باشند. یکی از روش های خفه کردن منتقدان آرمان گرا و عدالتخواه همین تعارف کردن میز و درگیر کردن آنها در کارهای اینچنین است. وقتی منتقد را به اصطلاح نمک گیر کردی دیگر نمی تواند با آزادی و فراغ بال گذشته نقد کند. می شود حکایت نان خوری که نمکدان شکستن خلاف مرامش است.
خوبه همیشه بیرون گود باشه و بگه لنگش کن!!
به عمل کاربرآید به سخنرانی نیست عزیز دل
بحث لنگش کن نیست عزیز دل. بحث تجربه است. ما بارها تجربه کرده ایم. البته نمی شود جلوی عده ای را گرفت. می خواهند باز تجربه کنند.
فقط خدا را شاکرم اخوی ایشان (آقا سعید) با طناب پوسیده جماعت به چاه ریاست جمهوری نرفت تا فاتحه همین ته مانده دانشجویان آرمان گرا و عدالت خواه هم خوانده بشود.