پنج‌شنبه 30 اکتبر 14 | 09:23

نقدی بر سخنان مسئولین در باب اسیدپاشی

بزرگ­مسئولان کی پی می‌برند که تا علت‌ها نباشند، معلول‌ها پدید نمی‌آیند. سروران، مردم از شما نمی‌خواهند به روی دومین مصرف‌کنندگان لوازم آرایشی جهان اسید بپاشید، می‌گویند به زنان بدحجاب ادارات‌تان بگویید یا حجاب اسلامی را مراعات کنید یا از کارمندی اداره جمهوری اسلامی استعفا دهید تا بانوی باحجابی را استخدام کنیم.


حیدر رحیم‌پورازغدیحیدر رحیم‌پور– ماجرای اسیدپاشی اگر کاری سیاسی باشد، مربوط به فتنه های سیا و موساد و برای پیشگیری از تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مجلس است و تحقیق جدی آن با وزارت اطلاعات است. در این یادداشت سخن ما در نقد حرف‌های یکی دو نفر از بزرگان دستگاه قضایی کشور است.

آقای دادستان کل کشور، چنین می‌فرمایند: «شدیدترین مجازات‌ها در انتظار عاملان جنایت اسیدپاشی است». سرورم! در فقه اسلامی حتی اگر مرد نامحرمی از چشمه آب زلالی یک استکان آب بردارد و روی زن نامحرمی بریزد مجازات می‌شود. در چنین شریعتی پاشیدن اسید که گاهی آثار و عواقب آن از قتل هم وحشتناک‌تر است، نیازی به وضع قانون جدید ندارد! اما مشکل قضایی که صورتش از صورت غرب لائیک گرفته شده این است که پیش از اینکه به علت‌ها بپردازد به معلول‌ها می‌پردازد.

زمان شاه ستمگری که همسرش رهبر مینی‌ژوب‌پوشان عریان‌گونه بود، زن سبک‌سر مینی‌ژوب‌پوشی هنگام خرید میوه، برای چیدن میوه‌های خوب به گونه‌ای خم شده بود که همه جای او برای کارگری که در چند قدمی او قرار داشت نمایان بود، و در لحظه مرد عزب را جنون آنی فراگرفت … . مردم او را کتک‌زنان گرفته و به دادگستری بردند. روزنامه‌ها مجازات «اصغر قاتل» را که چندین زن را ربوده و پس از تجاوز کُشته بود تقاضا داشتند، ولی قاضی شریف پرونده حرف حکیمانه‌ای زد: این صحیح که چنین حرکت دیوانه‌گونه‌ای عفت عمومی را جریحه‌دار کرده است، لیکن خرد می‌گوید باید پیش از معلول‌ها به علت‌ها پرداخت. آیا علت اتفاق افتادن چنین حرکتی عریان بیرون آمدن آن زن از خانه است یا حرکت جنون‌آمیز آن کارگر از خانه به دور مانده؟

آقای رئیسی مقام ارشد دیگر قوه قضا می‌فرمایند: اگر جرم به حدی باشد که موجب ترس مردم شود می‌تواند عنوان محارب را به خود بگیرد. پیرامون شومی بیشتر چنین جنونی دیگر قلم‌فرسایی نمی‌کنم، لیکن کلمه «مردم» در سخن ایشان مرا به یاد پاسخ هیئت امناء مسجد کنار خانه‌مان انداخت. این مسجد با همه عظمت و درآمد، فردی را برای گفتن اذان صبح استخدام نمی‌کرد. من پیام دادم حقوق کسی را که اذان صبح در مسجد بگوید تقدیم می‌کنم، ولی به پاسخ فرمودند: نگفتن اذان صبح برای این است که مردم ناراحت میشوند! و مؤمنی چنین پاسخ­شان را داد: مگر همه مردم همان دو درصدی هستند که به جمهوری اسلامی رأی ندادند؟! در اینجا هم من از آقای رئیسی می‌پرسم آیا مردم ایران همان 98 درصدی نمی‌باشند که به جمهوری اسلامی رأی داده‌اند؟ آیا قرآن و شریعت اسلام و قانون اساسی و امام انقلاب و رهبر روز و همه مراجع و فقها به تکرار از دادگستری تقاضا نداشته‌اند جلوی این‌گونه بدحجابی را که به گفته بازرگانی در خیابان‌های واشنگتن و پاریس و لندن هم کمتر دیده می‌شود بگیرید؟ بزرگ­مسئولان کی پی می‌برند که تا علت‌ها نباشند، معلول‌ها پدید نمی‌آیند. سروران، مردم از شما نمی‌خواهند به روی دومین مصرف‌کنندگان لوازم آرایشی جهان اسید بپاشید، می‌گویند به زنان بدحجاب ادارات‌تان بگویید یا حجاب اسلامی را مراعات کنید یا از کارمندی اداره جمهوری اسلامی استعفا دهید تا بانوی باحجابی را استخدام کنیم.

 

این پیام را هم به آقای رئیس‌جمهور می‌دهم: دختر محجبه‌ای مقالات مرا تایپ و ویراستاری می‌کند و درآمد ماهیانه‌اش به صد هزارتومان هم نمی‌رسد، او دارای مدرک فوق لیسانس با معدل 5/ 18 است و من به هر دری زدم اداره‌ای حتی با حقوق خدمت‌گزاری او را استخدام نکرد و چون در اداره‌ای این مصیبت را برای دوستی حکایت می‌کردم اشاره به خانم مکشوفه‌ای که پشت میز بیکار نشسته بود کرد و گفت: تحصیلات ایشان لیسانس است، لیکن حقوقش بیشتر از مهندسان است!

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.