شنبه 15 نوامبر 14 | 15:54
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس

نمره عدم قبولی در هدفمندی یارانه‌ها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:‌ دولت در اجرای هدفمندی یارانه‌ها تاکنون نمره قبولی کسب نکرده است و نیز باید الزامات اقتصاد مقاومتی را در بودجه ۹۴ لحاظ کند.


13920214000439_PhotoA

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:‌ دولت در اجرای هدفمندی یارانه‌ها تاکنون نمره قبولی کسب نکرده است و نیز باید الزامات اقتصاد مقاومتی را در بودجه ۹۴ لحاظ کند.

ارسلان فتحی‌پور در مورد نحوه اجرای تبصره 21 قانون بودجه درباره اجرای هدفمندی یارانه‌ها اظهار داشت: امسال این موضوع در بودجه گنجانده شد و دولت باید براساس قانونی عمل می‌کرد و افرادی که درآمد خوبی دارند، شناسایی و از پرداخت یارانه نقدی حذف شوند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در عین حال باید دهک‌های پایین درآمدی تقویت شوند، تا از افزایش حامل‌ها آسیب نبینند و تاکنون هیچ اتفاقی برای حذف پردرآمدها نیفتاده، در حالی که وزیر اقتصاد از شناسایی 10 میلیون نفر خبر داد.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه نمره قبولی به دولت کنونی و گذشته برای اجرای هدفمندی یارانه‌ها نمی‌دهم، گفت: در بحث یارانه تولید و صنعت و نیز حذف غیرنیازمندان اقدامی نشده است و امیدواریم که در مدت باقی مانده اقدامی از سوی دولت مشاهده شود و تنها پرداختی به خانوارها بوده است.

نماینده کلیبر و هوراند در مجلس در مورد مرحله بعدی هدفمندی در سال 94 تصریح کرد: باید گزارش عملکرد دولت در سال جاری مشاهده شود، تا برای سال آینده تصمیم‌گیری شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به الزامات دولت در تهیه بودجه 94 برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بیان داشت: در بخش مقررات مالی، رفع موانع تولید و خروج از رکود و بودجه 94 باید براساس سیاست‌های مقاومتی تدوین شود.

به گفته وی، کمیسیون اقتصادی قوانین مزاحم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را احصا کرده تا لغو اثر شود و بروکراسی حاکم بر سیاست‌ها کاهش یابد.

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه بروکراسی شدید به تولید حاکم است، یادآور شد: در زمینه حمایت از تولید ملی در شعار و بنر و همایش‌ها مشاهده می‌شود و در بدنه تولید مشهود نیست. در عرصه قانون‌گذاری و نظارت باید فرایندهای زائد متوقف شود.

فتحی‌پور با بیان اینکه لایحه خروج از رکود و رفع موانع تولید به زودی در دستور صحن مجلس قرار می‌گیرد، عنوان کرد: اکنون در صحن رسیدگی به دائمی شدن برخی احکام بودجه در جریان است که بعد از آن در لایحه دولت فقط ردیف‌ها بررسی خواهد شد و پس از آن لایحه خروج در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: لایحه دولت تحولی در اقتصاد ایجاد نمی‌کند و موجب خروج از رکود نمی‌شد. به همین دلیل معضلات جمع‌بندی شد و بخشی از آن در لایحه قرار گرفته است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.