ویژه نامه هفتمین جایزه ادبی جلال آل احمد با خرده روایتهایی از مرحوم گلابدرهای منتشر شد.
ویژه نامه این دوره از جایزه ادبی جلال آل احمد منتشر شد، در این بولتن بخشهای فراوانی گنجانده شده که از آن جمله میتوان به یادداشت و گزارش و گفتوگو اشاره کرد.
در ابتدای این نشریه نوشته شده از صفر تا صد جلسات هیات علمی و داوری جایزه جلال آل احمد، در این بخش نوشته شوده؛ در اولین جلسه داوری چه میگذرد؟ داوران نقد ادبی در جلسه اول تکلیفشان را با خودشان مشخص کردهاند و قرار نیست کتابهای آموزشی مرتبط با ادبیات در این داوریها رصد شود.
در بخش نگاه، گذری به مهمترین جوایز ادبی دنیا شده است ؛ از نوبل تا سروانتس، در بخش دیگر مروز آنچه بر جایزه جلال گذشته درج گردیده و اشاره ای به آنچه پیش خواهد آمد.
در این مجله گزارش تصویری از 620 ساعت داوری هم درج شده و در ادامه فصل دوم آغاز میشود که مربوط به آدمهای هفتمین دوره است. در ادامه مسیر هم نگاهی به کارنامه هیات علمی جایزه ادبی جلال شده است. مختصری پیرامون داوران هر بخش بیان شده است، در بخش یادداشت پیرامون نیازهای نقد ادبی امروز به قلم پاینده مطلب نوشته شده است.و در بخش دیگر گفتوگویی با بلقیس سلیمانی از داوران بخش رمان امده که با تیتری درشت ثبت شده: « من انتقاد دارم».
گفتوگو با احمد دهقان، هم بخش دیگر را تشکلی میدهد و دیگران هم در ادامه سخنانی مطرح کردهاند. صادق کرمیار در گفتوگویی عنوان داشته که جایزه جلال باید مانند صاحبش صریح و صادق باشد.
نکته جالب را شاید در سخنان ابوتراب خسروی بتوان جست و آن اینکه گفته است، نثر جلال به درد داستان نمیخورد.
فصل سوم به برگزیدگان اختصاص دارد و چهارم هم پراکندهای در باب جایزه آمده است و در انتها خرده روایتی از مرحوم محمود گلابدرهای درج شده با این تیتر که: سیگار وینیستون که میکشی غرب زدگی هم مینویسی! برای دیدن این ویژهنامه کلیک کنید.
Sorry. No data so far.