تریبون مستضعفین از این پس در نظر دارد در برخی موضوعات را در قالب تریبون آزاد با مخاطبینش به هم اندیشی بگذارد و نتیجه آن را جهت استفاده عمومی جمعبندی و در اختیار عموم قرار دهد. طرح مساله علاوه بر تریبون مستضعفین در صفحات شبکه های اجتماعی نیز منتشر میگردد.
پیشتر در خصوص برخی موضوعات نظیر امر به معروف و نهی از منکر و خدمت اجباری چنین اقداماتی داشتیم لیکن از این پس به صورت مستمر این پیگیری خواهیم کرد.
آدرس صفحات تریبون مستضعفین در شبکههای اجتماعی بدین شرح است.
گوگلپلاس، کلوب، افسران، فیسبوک، توئیتر
اگر در شبکههای اجتماعی در بحث شرکت میکنید لطفا صفحات ما را نیز باخبر (منشن) سازید.
آیا بدون وایبر میتوان به زندگی ادامه داد؟
امروزه در حالیکه مطالب و محتوای بسیاری در خصوص مضرات فرهنگی استفاده از برنامک پیامرسان «وایبر» منتشر گردیده است و همینطور در خصوص جاسوسی و سواستفاده این برنامک اسرائیلی از اطلاعات کاربران منتشر شده است کماکان این وایبر جز محبوب ترین پیام رسانها میباشد.
خواندن این مطالب مفید است
آیا میدانید هر کلیک شما به تلآویو ارسال میشود؟
سرمای وایبر، قاتل گرمای خانواده
ایرانی ها بزرگترین گروه مخاطبان وایبر هستند
مشترک مورد نظر روی امواج بیبند و باری
ویچت و وایبر عامل طلاق در خانوادهها
آنهایی که از وایبر استفاده نمیکنند چه میگویند؟
- سبک زندگی و جاسوسی
امیر مسروری از وایبر استفاده نمیکند و در توضیح این امر برای ما نوشت:
الف) تغییر سبک زندگی
یکی از بزرگترین معایب وایبر و اپلیکشین های همچون وایبر در تلفن همراه و استفادهی آن برای کاربران٬ تغییر ذائقه و سبک زندگیشان است. تا جایی که باید گفت کاربر این اپلیکیشن بسیاری از وقت خود را در این فناوری مصروف ساخته و از سویی بدون هیچ نوع نظارت قانونی و عرفی میتواند هر نوع محتوایی را تولید و یا استفاده نموده و در دسترس محارم یا غیر محارم خود قرار دهد. درواقع مهمترین دلیل مخالفت بسیاری از کارشناسان خانواده در مورداستفاده از وایبر و اپلیکیشن های ارتباطی نبود نظارت کافی بر محتوای تولیدی و اعتیاد کاربران به آن است.
ب) عنصری برای جاسوسی
حریم خصوصی مهمترین هدفی است که در عرصهی فنّاوری حفاظت از آن بسیار سخت است تا جایی که بعضی از کاربران اپلیکیشن هایی همچون وایبر نسبت به امنیت شخصی و حریم خصوصی خود هیچ قیدی لحاظ نمیشوند و گویی آن را معدوم میدانند. رسانهای شدن خیلی از مسائل و مشکلات شخصی٬ درخطر گرفتن حریم خصوصی توسط بدافزارها و … بخشی از مشکلات استفاده از اپلیکیشن های خارجی است. درواقع مشکلات مذکور به همراه قرار داشتن سرورهای مرکزی این اپلیکیشن های در خارج از کشور٬ تهدیدات جاسوسی از شهروندان ایرانی را بسیار محتملتر نموده و آن را فراگیر میسازد.
درواقع آنچه باید بهعنوان نتیجهگیری اعلام داشت٬ ارتقای اپلیکیشن های داخلی و نظارت بر اپلیکیشن های خارجی میتواند بسیار حائز اهمیت باشد. همسویی نظام آموزشی و قرار گرفتن پیوستهای مناسب میتواند بسیاری از مشکلات و معضلات مطروحه را نیز حل نماید.
- جایگزینهای جذاب
صادق نیکو در گوگل پلاس نوشت
بعضی ها گروه تو وایبر میزنن بعد ملت رو اد میکنن تا بهشون تفهیم کنن وایبر اسراییلیه!!!
بعضی ها میرن تو جلسات در مورد فیلترینگ وایبر و واتس آپ جلسه میزارن!
بعضی ها …
اما بعضی ها هم بجای این کارها با ذوق و سلیقه فراوان یه نمونه مشابه ایرانی و البته زیباتر اپلیکیشن #بیسفون رو میسازن!
شما رو دعوت میکنم به استفاده از این اپلیکیشن زیبا
- آیا وایبر به اسرائیل سود میرساند؟
این برنامه تجاری به این صورته که شما یک سرویس مجانی راه اندازی میکنید و کاربران شروع میکنند به استفاده تدریجی از اون سرویس. شرکت شما هنوز کوچیکه و این کار شما صرفاً یک سرمایه گذاری محسوب میشه… (مرحله خلق)
همینطور که کاربران شما بیشتر و بیشتر میشه به واسطه سرویس مجانی شما، شما هم سرویس ها رو توسعه میدید و کیفیت رو بیشتر میکنید (مرحله پختن)
کالا در این مرحله کار به جایی میرسه که درآمد زایی کنید اما از چی دقیقا؟ اینجاست که چندین گزینه مطرح میشه. اگر برای کار شما سرمایه گذار یا مشتری پولسازی وجود نداره تنها راه تبلیغات و همچنین دریافت هزینه اشتراک سالیانه است (با کابران زیاد عملاً با هزینه پایین هنوز از سرویس شما راضی میمونند). مثلاً شرکت گوگل بزرگترین منبع درآمدش دو چیز هستند. قسمت اول دقیقاً همون تبلیغاته …
گوگل اونقدر کاربرانش زیاد شده که هر آدم عاقلی میخواد از روش اون تبلیغات کنه و درآمد هنگفتی از این طریق داره. همین درآمد شد پایه سرمایه گذاری آندروید بعدها و الان از فروش لایسنس آندروید هم درآمد داره. منبع دوم بزرگ درآمد قراردادهای رسمی با دولت امریکا و شرکت های طرف سومه …
حالا این قراردادها چکار میکنن؟ فروش اطلاعات
گوگل بزرگترین فروشنده اطلاعات محسوب میشه. حالا اگه وضیعت شما از همه این حالات خارج باشه چی؟ مثلاً واتس اپ یا وایبر؟ واتس که یک هزینه اشتراک سالیانه قرار بود بگیره که با ورود یک سرمایه گذار خوب ازش منصرف شد. بعدا که فیسبوک خریدش.اما وایبر که هیچ پولی نمیگیره و تبلیغات هم نمیکنه تنها گزینه های پیش روش همون فروش اطلاعات، سرمایه گذار دولتی یا طرف قرار داد سوم هستند. به طور ساده وایبر در ازای ارائه سرویس به شما از طرف سومی پول دریافت میکنه. من هنوز از صحت این خبر 20 سنت به نفع اسرائیل مطمئن نیستم ولی به نظر گزاف نمیاد چون تمام موسسین وایبر یهودی و ساکن اسرائیل هستند و دفتر مرکزیش هم درون اسرائیله… گرچه مدیران شرکت گاهاً تکذیب کردند ارتباطشون با اسرائیل رو ..
حتی اگر باور کنیم که اینها به اسرائیل اطلاعات نمیفروشند بالاخره مالیات که پرداخت میکنند … به نظر وایبر یک برنامه کاملاً اسرائیلی میاد. بیاید به عنوان یک حرکت تحریمی کم کم از استفاده از وایبر کوچ کنیم. در ضمن وایبر پیام های شما رو رمز نمیکنه و به راحتی میشه پیام هر کسی ر رو شنود کرد. خیلی راحت و غیر مستقیم داره همکاری میکنه با هر کسی که بخواد شنود کنه …گزینه های پیش رو به نظرم برنامه های دیگه هستند. تلگرام یه برنامه است که تازه پا به عرصه گذاشته و حداقل پیام ها رو رمز میکنه. واتس آپ رو که فیسبوک خریده ولی به نظر اون هم از وایبر بهتر میاد. (گرچه در مورد فیسبوک و حمایتش از اسرائیل هم شنیدیم.) من نمیگم خودتون رو آزار بدید. یک کوچ آرام داشته باشیم از وایبر به برنامه های خوب جایگزین. من خودم شروع میکنم به جستجو برای این برنامه ها …
فعلاً لاین، تلگرام و text+ رو میشناسم به عنوان جایگزین
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gogii.textplus&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.line.android&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=en========
پ.ن : لینک هایی در مورد موسسین وایبر و اخبار ارتباطش با دولت اسرائیل
http://www.globes.co.il/en/article-viber-plays-down-its-israeli-roots-1000917650Viber founder and CEO Talmon Marco was formerly the Chief Information Officer for the Israeli Defence Forces
http://pando.com/2014/04/16/an-israeli-company-delivers-lebanese-citizens-from-the-clutches-of-its-own-government/
- وایبر اسراییلی است
کاربران وایبر چه میگویند؟
این مطلب بر اساس نظرات شما به روز میگردد
مرگ بر اسرائیل
تولید نرم افزار شبکه اجتماعی هزینه های چندانی نداره مثلا زاکر برگ که یه صهیونیسته و صاحب فیسبوک و اینستاگرام حاضر شد برای واتس اپ با 55 مهندس طراحی و پشتیبانی می شد 19میلیارد دلار بخره . ضمنا شبکه های شرقی هم رابطه ی تنگاتنگی با موساد داردند.
همه چیز از دید شما مجازیها در اینترنت و تبلت خلاصه می شود زندگی بدون اینترنت هم جاری و ممکن است. چه برسد به اینکه وایبر نباشد
عرضه ندارید نرم افزار بسازید چرا هی گیر میدید به نرم افزارهای دیگران
زنده باد ایران کوروش
تو می خواهی از وایبر استفاده کنی ربطش به کورش چیست؟ تو می خواهی نوکر باشی باش.
کوروش که نوکر اجنبی نبود!
این برنامهها چون رایگان است و دکان مخابرات را کم رونق کرده است با ان مشکل دارید وگرنه خیلی هم خوب است
نه عزیز من، مخابرات جاش از اینترنتی که به من و شما میفروشه سودش رو می بره! تازه این برنامه ها استفاده از اینترنتش رو بالاتر هم می بره!
وقتی مسئولین ویچت چینی را فیلتر میکنند در حالیکه احتمالن به راحتی میتوانستند با توجه به ارتباطاتی که با دولت چین داریم مضرات و مشکلات ویچت را با تعامل با سازندگانش کم کنند و مشکلات ان را برطرف کنند ان را تبدیل به بحران ملی میکنند باید انتظار ان را هم داشته باشیم که کاربران به دامن وایبر اسرائیلی می غلطتند.در حالی که تجربه نشان داده است ما خودمان توانایی ساخت چنین اپلیکیشنهایی نداریم و اگر هم داشته باشیم توان جلب اعتماد مردم را نداریم و بهتر بود به جای فیلترکردن سعی در تعامل میکردیم به هر حال چین با وایبر و فیسبوک و گوگل که اهل تعامل با ایران نیستند فرق میکرد. از ماست که بر ماست
به عنوان یه دختر دانشجو که در خوابگاه هستم با وایبر به راحتی و رایگان با خانواده ام صوتی و تصویری هر روز در تماس هستم
اميد كه روزي برسد كه بسيجيان جهان اسلام در ايران اسلامي ، نرم افزاري را طراحي و شبكه اي را در مقابل وايبر ايجاد نمايند كه دست وايبرها و وايبريستها را از پشت ببندد . انشاءلله .
يا علي مددي .
وقتی به راحتی با استفاده از وایبر ادم دوست های دوران مدرسه و دانشگاه ش را پیدا میکنه و به راحتی با انها ارتباط برفرار میکنه یه جورایی هم موجب تحکیم دوستی هاست و هم صله رحم است لذا نظام باید از ان دفاع هم بکنه نه اینکه بخواهد فیلتر کند
من ندارم. علاقه ای هم ندارم. جدیدا موبایلم رو هم میخوام از خودم دور کنم. بدون تکنولوژی زندگی زیباتر است. همچین آرامش داری…
تقریبا از همه نظر از نرم افزارای مشابهش پایین تره.
هم تو محدودیت متن، هم محدودیت حجم فایل ارسالی. از تلگرام و هایک و بیسفون و ساینا. فقط امکان برقراری تماس باهاش هست که با بیسفون و ساینا هم میشه.
میشه
خیلی هم بهتره زندگی بدون تکنولوژی
متاسفم برای شما…این کمترین حرفی هست که باید به این سایت بزنم
دوستان خوب از همه ی این حرفا که بگذریم خداییش یه نگاه به روزایی که می گذرانید بیندازید می بینید که چقدر وقت زیادی برای ارسال پیامک و دریافت اون از طریق وایبر بیهوده تلف میشه تو خونه تو خیابون تو مترو و اتوبوس حتی سر کلاس درس!!!!! مهم ترین دردسر این نرم افزارها اتلاف وقته اتلاف عمر و سرمایه جوانی. …. این یعنی همه عیبها و ایرادها….. پیروز باشید
احتمالا نظرم رو منتشر نمیکنین ولی یه سوال-
چرا تا مردم شروع به استفاده از یه نرم افزاری میکنن که لابد براشون سودمنده و فوایدش هم به مضراتش میچربیده که تصمیم به استفاده ازش گرفتن اونوقت یه عده که خودشون رو عقل کل به حساب میارن و جز تهمت و بهتان و جوسازی هیچ هنر دیگه ای ندارن و حتی یه اپلیکیشن ساده و بدون اشکال هم ازشون برنمیاد طراحی کنن شروع میکنن به اظهار فضل که فلانی جاسوسه و بهمانی هم پول گرفته و … اقا مملکت واسه اینکار متولی داره و همونا اگه احساس میکردن داره از این راه اطلاعات حساس ملی شنود میشه سریعا جلوش رو میگرفتن. خواهشا بی هنران قائله راه انداز هم مردم رو به حال خودشون بذارن. هرکسی به اندازه خودش قدرت تشخیص داره که محتاج نصایح مغرضانه شماها نباشه!
با سلام خدمت برادر بهرام
اینکه مسولین دیر متوجه میشن یا دیر میسازن ییا چرا مخالفت میکنند رو نمیتونیم منکر بشیم
ولی ما با توجه به آمار استفاده از اینترنت که باز هم تولید ما نیست اثری از خودمون میزاریم که غربیها بخصوص صهیونیستها از این اطلاعات و طرز استفاده ما از این ابزار برنامه ریزی بکنند و استفاده خاص خودشون رو ببرن
مثالش هم از ما دور نیست
بعداز فیسبوک با استفاده از ذایقه ماها تونستند بعد از گذشت تقریبا سه یا چهار سال جایگزین جیبی و همیشه در دسترس رو در اختیار کاربران بذارن و نفع خودشون روببرن
حالا اگه ندونستن مسولین ما و استفاده بدون حد و مرز مارو کنار هم قرار بدیم و از طرفی نگاه غرب به کسب درامد و اطلاعات افراد رو متوجه میشیم که دیر گفتن و حتی هشدار دادن و یا فیلتر کردن برخی نرم افزارها برای خودماست
ولی اگر ما درست از این فضای داخل اینترنت استفاده میکردیم مطمنا” دچار برخی سو,تفاهمات قرار نمیگرفتیم چرا میگن این خوبه یا بده
و من الله توفیق
آقا خواهشا نظر منو بگذارید و متنتونا اصلاح کنید:
تلگرام هم صهیونیستیه:
تلگرام محصول مشترک BND ، MI6، Musad
تريبون عزيز خود فيس بوك كه اسرائيليه چرا توش لينك داري؟ هااااااااااااااااااااااا