یک زن مسلمان ۲۷ ساله که برای نجات جان خود از نسلکشی مسلمانان در میانمار به مالزی فرار کرده است خاطرات تکاندهندهای را از وضعیت مسلمانان آواره میانماری بیان کرد.
مسلمانان روهینگیایی مقیم میانمار که برای نجات جان خود به کشورهای همسایه مانند مالزی فرار میکنند، باید با مرگ، بیماری و گرسنگی دست و پنجه نرم کنند.
خبرگزاری اراکان میانمار طی گفتوگو با یک زن آواره روهینگیایی که توانسته زنده به مالزی برسد نوشت: مسلمانانی که از ترس شکنجه، خشونت، تبعیض و قتل از میانمار فرار میکنند و در مسیر فرار یا جان خود را از دست داده یا با مشکلات بسیار زیاد قادر به زنده ماندن خواهند بود.
خانم بی بی جان رحیم الله که به همراه سه فرزند خردسال خود مجبور فرار از راه دریا به مالزی شده است، گفت: قاچاقچیهایی که با مسئولان دولتی میانمار در ارتباط هستند، ما را سوار بر قایق کوچکی کردند تا به مالزی ببرند.
وی افزود: آنان به ما گفتند این سفر یک هفته طول میکشد؛ اما بیش از یک ماه به طول انجامید.
این زن مسلمان آواره تصریح کرد: کشتیهای زیادی هستند که مسلمانان را قاچاق میکنند؛ اما بسیاری از مسلمانان آواه یا در بین راه میمیرند و یا تا سر حد مرگ توسط قاچاقچیها کتک میخورند و در نهایت جنازهشان به آب انداخته میشود.
بیبیجان تأکید کرد: توقع نداشتم با چنین تراژدی مواجه شوم؛ اگر میدانستم در این سفر چه خبر است در همان میانمار میماندم تا بمیرم.
این خانم ۲۷ ساله افزود: بسیاری از همراهانم جان خود را از دست دادند و به دریا ریخته شدند و کسانی هم که زنده ماندند به دلیل کمبود آب و غذا مریض شدند به گونهای که همگی لاغر و نحیف شده بودند.
گفتنی است دولت میانمار، مسلمانان روهینگیایی را میانماری نمیداند و آنان را مجبور میکند بین اعتراف به بنگالی بودن و بازداشت و زندانی و زندگی در ارودگاههایی با شرایط وخیم در مکانهایی نامعلوم، یکی را برگزینند.
با گذشت بیش از ۲ سال از شروع دور جدید پاکسازی نژادی-مذهبی در میانمار، بوداییها در سایه حمایت دولت همچنان به قتل، غارت و تجاوز جنسی به مسلمانان روهینگیا ادامه میدهند؛ اما سازمانهای بینالمللی و خصوصا کشورهای اسلامی هنوز در سکوت به سر میبرند.
Sorry. No data so far.