سه‌شنبه 16 دسامبر 14 | 13:52
در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب اعلام شد

لحاظ کردن مد و لباس در بودجه سال ۹۴

هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد.


13911213000735_PhotoA

هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد.

مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب با حضور علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید قبادی دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس و لاله افتخاری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

* رونمایی از 10 طرح جدید در زمینه عفاف و حجاب

در این مراسم حمید قبادی دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس گفت: این نمایشگاه به دنبال درخواست مردم مبنی بر اینکه نمایشگاه‌های عفاف و حجاب محدود به ماه مبارک رمضان نباشد برگزار شد تا پاسخی به نیازهای آحاد جامعه داده شود.

وی ادامه داد: ملزومات عفاف و حجاب یکی از اقلام اصلی سبد بسیاری از خانواده‌های ایرانی است و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی کمک می‌کند تا موضوع عفاف و حجاب در جامعه گسترش پیدا کند.

دبیر کار گروه‌ ساماندهی مد و لباس افزود: همچنین این نمایشگاه امکان ذائقه‌سنجی مخاطبان را به ما می‌دهد تا بتوانیم به نیازها و علایق مردم پاسخ دهیم.

قبادی افزود: قرار بود این نمایشگاه دهه اول ماه محرم برگزار شود ولی به دلیل مشکلاتی که ایجاد شد به تأخیر افتاد و هم اکنون خوشحال هستیم که خداوند به ما کمک کرد تا بتوانیم این نمایشگاه را برگزار کنیم.

وی ادامه داد: در برنامه‌های ما این است که در طول سال حداکثر 4 نمایشگاه عفاف و حجاب را برگزار کنیم تا خانواده‌ها بتوانند برای استفاده از این اقلام به نمایشگاه‌ها مراجعه کنند.

قبادی گفت: این نمایشگاه شامل 100 غرفه است که 61 غرفه آن تولید‌کننده و طراحان و مابقی به حوزه نمایش اختصاص دارد. همچنین قرار است در این نمایشگاه نشست‌های علمی و آموزشی و کار گروه‌های آموزشی برگزار شود.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه همچنین از 10 اثر جدید در حوزه عفاف و حجاب رونمایی خواهیم کرد و امیدوار هستیم در هر کدام از این نمایشگاه‌ها بتوانیم محصولات جدید را به جامعه معرفی کنیم.

* لزوم همگرایی با کشورهای اسلامی برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب

در ادامه این مراسم علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه برگزاری این نمایشگاه‌ها اقدام بسیار مفیدی است، گفت: باید جلساتی برگزار شود تا هدف از برگزاری این نمایشگاه‌ها را مشخص کنیم و ببینیم به کجا خواهیم رسید و تاکنون برگزاری این نمایشگاه‌ها چقدر توانسته است ما را به اهداف خودمان نزدیک کند.

وی ادامه داد: هویت ما لباس ماست و هر جامعه‌ای که به آن وارد شویم طرز تفکر مردم آن را در لباس آنها می‌توانیم ببینیم. اینگونه فعالیت‌ها نیاز به حمایت دارد تا بخش خصوصی نیز بتواند فعالیت‌های خود را گسترش دهد.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ماندگار شدن تولید‌کنندگان و طراحان در عرصه مد و لباس یک وظیفه است که تمام مسئولان باید به آن دقت کنند و ما نیز به عنوان متولی این کار گروه این حمایت‌ها را انجام خواهیم داد و از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کنیم.

مرادخانی با بیان اینکه اینگونه نمایشگاه‌ها نباید تنها در تهران برگزار شود، گفت: استان‌های سراسر کشور نیز باید از این اقدامات استفاده کنند و نباید تنها نمایشگاه‌ها در تهران برگزار شود و باید چند عمل جریان‌ساز به صورت جدی در این زمینه صورت بگیرد تا تمام مردم بتوانند از این نمایشگاه‌ها بازدید کنند.

مرادخانی گفت: ما مخاطبان زیادی نیز در کشورهای اسلامی داریم که می‌توانیم مجموعه‌ای از این لباس‌ها را نیز برای ارائه به آنها آماده کنیم.

وی ادامه داد: اگر مقایسه‌ای صورت بگیرد متوجه می‌شوید که لباس‌های ما از ویژگی‌های خاصی برخوردار است و لباس ایرانی همواره به عنوان یکی از اقلامی بوده است که مورد توجه سایر کشورها قرار می‌گیرد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ما به یک همگرایی در حوزه کشورهای اسلامی نیاز داریم تا بتوانیم تجارب خود را در این زمینه با هم مبادله کنیم.

مرادخانی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در زمینه مد و لباس باید صرفه اقتصادی نیز داشته باشد و امیدوار هستیم در این نشست‌ها به این نکات توجه شود و به جریان‌هایی برسیم که علاوه بر هنجار شناسی فرهنگی بتوانیم در حوزه اقتصادی نیز کارآمدی مؤثری داشته باشیم.

وی ادامه داد: در بودجه سال 94 ما بخشی را به عنوان بودجه مد و لباس به دولت پیشنهاد دادیم تا این حوزه جایگاه خود را در بودجه کشور نیز حفظ کند و اقدامی برای زیرسازی فرهنگی در کشور انجام شود.

* سند تأمین امنیت زنان با رویکرد ترویج عفاف و حجاب به مجلس ارائه شود

در ادامه لاله افتخاری با تسلیت ایام اربعین حسینی گفت: از نظر بنده که در عرصه بین‌الملل سال‌ها فعالیت کرده‌ام به جرأت می‌توان گفت حجاب و عفاف ما از هر مسئله‌ای مهمتر و شناخته شده‌تر است و امروز شهدایمان این انتظار را دارند که نسبت به این مسئله دقت کافی داشته باشیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه نمایشگاه عفاف و حجاب امسال نسبت به دوره‌های قبل پیشرفت خوبی را داشته است و مجلس نیز حمایت‌های لازم را از این اقدامات انجام خواهد داد تا مسئولان بتوانند در این زمینه موفق عمل کنند.

افتخاری افزود: اگر صنعت مد و لباس به خوبی مدیریت شود می‌تواند در عرصه تجارت و کارآفرینی کشورهایی که ما را تحریم کرده‌اند به زانو درآورد.

وی افزود: مد و لباس می‌تواند به اشتغالزایی و بیرون آمدن کشور از رکود کمک مؤثری بکند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: سند امنیت ملی زنان باید با رویکرد عفاف و حجاب تدوین و تقدیم مجلس شود نه با نگاهی که غربی‌ها به دنبال آن هستند و طرحی که از سوی دولت قرار است ارائه شود نباید به خشونت علیه زنان دامن بزند و عفاف و حجاب در این میان نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری دارد چرا که حجاب تعیین‌کننده امنیت زنان در جامعه خواهد بود و فقدان آن در این سند مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد.

 نمایشگاه گوهر زیبایی از امروز تا یک دی ماه در ضلع جنوبی مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.