تریبون مستضعفین- محمد غفاری
انتساب معاون برون مرزی صداوسیما به عنوان رییس رسانه ملی توسط رهبر معظم انقلاب، پیام روشنی داشت که شاید کمتر به آن توجه شده است و آن ضرورت حضور در نبردهای رسانه ای بین المللی و حمایت رسانه ای از فعالیت های ضد استکباری در بیرون از جغرافیای جمهوری اسلامی بوده است. امری که محمد سرافراز در حوزه معاونت برون مرزی توانسته بود مقدمات آن را فراهم کند و تا حدودی به موفقیت نیز برسد و این بار با تکیه بر کرسی ریاست سازمان صدا و سیما، درخواست عمومی از او تقویت این جبه ی رسانه ای می باشد.
در روزهایی که گذشت از مهم ترین خبرها مبارزه رنگین پوستان ایالات متحده به قوانین نژادپرستانه ی دولت آمریکا بود و تجمعات اعتراض آمیز مردم در شهرهایی مثل فرگوسن بازتاب گسترده ای در کشورهای مختلف داشت. در ایران نیز این اخبار بطور مرتب پوشش داده می شد و تحلیل های مختلفی هم در این زمینه ارائه می شد، اما اقدامی که شاید کمتر شاهد آن در صدا و سیما بودیم، محدود نبودن حضور رسانه ملی به بخش های خبری و تحلیل های صرف خبری بود.
چهارشنبه شب در اقدامی جالب مستندی از شهر لیورپول از شبکه سه سیما پخش شد که بسیار حرفه ای و جذاب به سابقه و تاریخ نژاد پرستی مردم این شهر بندری مهم در انگلستان اشاره می کرد. مستندی که با بهره گیری از شهرت فوتبالی این شهر در سطح جهان و شروعی جذاب، به تدریج مفهوم اصلی که رفتارهای نژادپرستانه ی مردم شهر بود را به نمایش گذاشت.
همچنین فیلم سینمایی عصر جمعه در شبکه اول سیما نیز به مبارزه سیاه پوستان آمریکایی اختصاص داشت. پخش فیلم «مناظره» که به عدم رعایت مفاهیمی همچون حقوق بشر و برابری اجتماعی به ویژه برای رنگین پوستان در آمریکا می پردازد در قالب مناظره های مختلف دانشجویی مطالبات سیاه پوستان را بیان می کند.
هر چند برنامه های دیگری نیز در طول این چند روز در این رابطه از رسانه پخش شد، اما انتخاب هوشمندانه ی این دو فیلم داستانی و مستند اقدامی قابل توجه بود که امید است باز هم شاهد فعالیت هایی از این دست در دوران تازه رسانه ملی باشیم.
Sorry. No data so far.