سخنگوی اتحادیه مطبوعات محلی کشور با بیان اینکه ارشاد هیچ تسلطی بر ورود و خروج افراد در جامعه رسانهای ندارد گفت: رعایت تعهدات حرفهای و همچنین آموزشهای لازم جزء حلقههای مفقوده رسانه به شمار میروند.
غلامرضا فروغینیا با بیان اینکه رسانهها به عنوان اهرم و ابزار تأثیرگذار در معادلات مدیریتها به منظور جهت دادن به افکار عمومی مورد استفاده قرار میگیرند، اظهار داشت: چنین استنباطی موجب شده است تا نگرش دستگاهها، NGOها، انجمنها و همچنین افراد دیگری که به دنبال کسب قدرت هستند متوجه این اهرم و ابزار مهم شوند.
سخنگوی اتحادیه مطبوعات محلی کشور گفت: بر همین اساس و وجود چنین نگرشی طی سالهای گذشته شاهد افزایش تعداد درخواستکنندگان مجوز و امتیاز برای نشریهها و مطبوعات شدیم.
وی در ادامه گفت: این امر به شکلی ادامه یافت که هم اکنون در شرایط توسعه اینترنت ظرف 5 تا 10 سال گذشته سایتهای خبری تحلیلی، وبلاگها و … بر تنوع و تعداد زیادی ایجاد شدند.
وی با تأکید بر ضرورت رعایت تعهدات حرفهای در این میان توسط مدیران رسانهها ابراز داشت: تعهدات حرفهای و همچنین آموزشهای لازم جزء حلقههای مفقوده این ابزار در کشور به شمار میروند.
فروغینیا گفت: متأسفانه در مواقعی ملاحظه میشود افراد صنفها و غیره بدون رعایت قوانین از این سلاح و ابزار استفاده میکنند و نتیجه آن یکسری بداخلاقیها، اخبار کذب و همچنین تهمت و افترا میشود.
سخنگوی اتحادیه مطبوعات محلی کشور اظهار داشت: در میان رسانهها ملاحظه میشود افراد زیادی آمدهاند اما متأسفانه هیچ قاعدهای برای رتبهبندی، طبقهبندی و گروهبندی و همچنین پایش آنها در وزارت ارشاد وجود نداشته است و تمایز میان افراد مجرب و تازهکار نیست.
وی با تأکید بر ضرورت رتبهبندی و طبقهبندی افراد جامعه رسانه توسط وزارت ارشاد یادآور شد: به دلیل عدم وجود چنین شرایطی متأسفانه وزارت ارشاد هیچ تسلطی بر ورود و خروج افراد در جامعه رسانهای ندارد و تنها چیزی که ارشاد میشناسد صاحبان امتیاز و مدیران مسئول نشریات است که این امر به عنوان یک نقص محسوب میشود.
فروغینیا همچنین با تأکید بر ضرورت مهیا شدن سازوکار حمایت از خبرنگاران از سوی وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: در این میان تشکیلات صنفی باید از حقوق خبرنگاران دفاع کند و جامعه رسانهای باید نظام و تشکیلات صنفی داشته باشد.
Sorry. No data so far.