تریبون مستضعفین- سیدسجاد اصفهانی
۱-ظهور و بروز حامد زمانی در عرصه موسیقی انقلاب در سالهای اخیر بیشک موجب آشتی بسیاری از نسل سوم و چهارمیهای انقلاب با هنر موسیقی گردیده است. این را به وضوح میتوان نه از برنامههای متعدد فرهنگی از یادوارههای شهدا تا بزرگداشت ایام و روزها مذهبی و ملی که در سالها و ماههای اخیر با اجرای حامد زمانی برگزار گردیده است فهمید که اگر او نبود بیشک آن برنامهها بدون اجرای موسیقی و یا حداکثر با حضور ارکسترهای نظامی برگزار میگردید. بلکه باید در میان افرادی که شنیدن موسیقی را با حامد زمانی آغاز کردهاند دید. این مساله را میتوان در کامنتهای بسیاری از طرفداران زمانی در ذیل آهنگهای منتشر شده او در تریبون مستضعفین مشاهده کرد.
۲- روز قدس امسال جمعیت متراکم مقابل عمارت عالی قاپو هنوز در حال ابراز احساسات برای خواننده محبوبان بودند و از اثر جدید حامد زمانی که بادرون مایه طنز با شعری از دکتر محمدمهدی سیار به کودککشی رژیم جنایتکار اسرائیل اعتراض کرده بود تقدیر میکردند که مجری از اجرای هنرمند اصفهانی دیگری خبر داد که میخواست از زخم قدس بخواند و راهپیمایان روزهدار که تازه از همخوانی سرود مرگ بر آمریکا با حامد زمانی فارغ شده بوده بودند با پویا بابایی رویش دیگری از جبهه فرهنگی انقلاب آشنا شدند که کلیپ «زخم قدس»ش چند ساعتی بود در صدا و سیما پخش می شد. بابایی با همین چند قطعه و اهنگی که از او منتشر شده است نشان داده که میتوان گفت دیگر حامد زمانی تنها نیست.
۳-شب گذشته وقتی پیمان بیات بعد از اجرای اثرش به درخواست مجری مجددا ولی بدون پخش آهنگ، بندی از شعر را اجرا کزد و صدای خوشش را در سالن اصلی سینما فلسطین رها کرد نشان داد هنرمندی دیگر از اصفهان آمده است تا برای شهیدان گلگون کفن بخواند و چه ترکیب زیبایی دارد در پس زمینه دکور عمار تصویری از گلستان شهدای اصفهان با حجلهای به سبک گلزار شهدای بهشت زهرا.
بیات قطعه «بینشون» را از آلبوم «بیسیم چی» اجرا کرد که شعر آنرا پیمان طالبی سروده بوده و حامد زمانی آنرا آهنگسازی کرده است.
۴-این شبها هر شب ساعت ۱۹.۴۵ اجرای موسیقی توسط یکی از هنرمندان جوان انقلاب اسلامی در سالن شماره یک سینما فلسطین صورت میگیرد. سعید معظمانی، ساسان، نوذری، پویا بابایی، پیمان بیات تاکنون به اجرای برنامه پرداختهاند و در مهدی ضامنی، هادی احمدی، مرتضی حیدری آلکثیر و علیاکبر قلیچ دیگر هنرمندانی هستند که به روی سن خواهند رفت. این را اضافه کنید به نماهنگها و اثار موسیقایی که در جشنواره به نمایش درآمده است تا به این نتیجه برسیم که دیر یا زود باید عمار جشنواره موسیقیاش را هم برگزار کند چرا که رویشهای عرصه هنر متعهد و مکتبی در حوزه موسیقی باید جایی برای جلوهگری و بروز استعدادهایشان بیابند.
ما رو بگو که همه این مدت فکرمیکردیم بقول امام(مد):”ترویج موسیقی با اهداف عالیه جمهوری اسلامی منافات دارد”.ولی ظاهرا وقت اون رسیده که ازاهداف عالیه مون کوتاه بیاییم.وقتی امثال اینها رو حلوا حلوا میکنیم اونهم نه بخاطر سرودانقلابی بلکه بخطر ترانه انقلابی معلوم میشه انقلاب کردن خیلی راحته یعنی شما شاه روبیرون میکنی ترانه خونش رو هم ایضا” ولی خودت جاش میشینی وهمون اداها رودرمیاری.
ما امثال اینا رو حلوا حلوا نمیکنیم شما بفرما امثال کدوما رو حلوا حلوا کنیم؟ لابد امثال شما رو که از اهداف عالیه فقط غر زدن به زمین و زمان رو بلدن. لطفا از اهداف عالیه تون کوتاه بیاید که این فکر کنم بیشتر به نفع انقلاب باشه