سه‌شنبه 06 ژانویه 15 | 14:38
در مراکز تصمیم گیری‎

وحدت بین جوامع اسلامی با حضور زنان

اتحاد دوستانه و صمیمانه و بدور از هر گونه اختلاف مذهبی بین زنان کشورهای مختلف اسلامی می تواند بستر را برای تحکیم وحدت بین زنان مسلمان که نیمی از پیکره جوامع اسلامی را تشکیل می دهد فراهم کند و آنان می توانند تاثیر قابل توجهی بر نیمی دیگر جامعه بگذارند .


92700 (1)

اتحاد دوستانه و صمیمانه و بدور از هر گونه اختلاف مذهبی بین زنان کشورهای مختلف اسلامی می تواند بستر را برای تحکیم وحدت بین زنان مسلمان که نیمی از پیکره جوامع اسلامی را تشکیل می دهد فراهم کند و آنان می توانند تاثیر قابل توجهی بر نیمی دیگر جامعه بگذارند .

 

فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با زنان خبر با تبریک ولادت خاتم انبیاء حضرت محمد صلی‌الله علیه و آله و گرامیداشت هفته وحدت با اشاره به نقش زنان در ایجاد وحدت در جامعه گفت: با توجه به حضور زنان کشور ما در تمام حوزه‌ها اعم از سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می‌توان حضور آنان را بسیار اثرگذار در ایجاد وحدت دانست.

فاطمه آلیا اظهار داشت: در اصطلاح جامعه‌شناسی به مجموعه‌ای از انسان‌ها که با هم تعامل اجتماعی پایدار دارند، جامعه گفته می‌شود. در درون جامعه، به دلیل وجود علایق مختلف انسان‌ها و گروه‌ها، تضادهای اجتماعی وجود دارند؛ اما با وجود تضاد تعادل و ثبات جامعه حفظ می‌گردد. در جامعه افراد نقش‌های گوناگونی را می‌پذیرند و به همان نسبت از مزایای اجتماعی مختلفی بهره‌مند می‌شوند که برای  بهره از این مزایا باید متحد باشند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مقصود از وحدت اسلامی، وحدتی است که ورای اختلافات فقهی و کلامی مذاهب گوناگون اسلام است و حتی با تمسک به قرآن و سنت پیامبر صلی‌الله علیه و آله  می‌توان ملاک‌هایی را برای رفع این گونه اختلاف‌ها به دست آورد و به نظر بنده باید این مسئله از درون خانواده نهادینه شود تا کودکان امروز و نسل  آینده با انسجام جامعه جهانی اسلامی بسازند.

وی بیان کرد: تحولات اجتماعی به محور زنان بر می گردد زیرا زنان نقش بی بدیلی در خانواده و جامعه ایفامی‌کنند زیرا در اکثر حوزه‌ها مشغول فعالیت می‌باشند و با توجه به روحیه مشارکت‌پذیری بانوانمی‌تواناساسی‌ترین و حیاتی‌ترینمسئولیت‌های خانواده و اجتماع را به آنان واگذار نمود.

آلیا در ادامه افزود: کارهای جمعی در اجتماع که عموماً توسط بانوان انجام می‌گیرد از مصادیق وحدت است و اگر نگاهی به تاریخ انقلاب بیندازیم چه در زمان وقوع انقلاب اسلامی و چه در زمان دفاع مقدس و یا حضور درراهپیمایی‌ها و سرکوب فتنه و نفاق دشمن و عرصه‌های مهم اشتغال شاهد حضور متحد و یک پارچه زنان هستیم.

وی بیان داشت:  اگر ما در تربیت سیاسی و در تربیت اخلاقی خواسته باشیم رده‌بندی کنیم، زن‌ها اگر در رتبهاول از تأثیرگذاری قرار نداشته باشند و جلوتر نباشند خواهی، نخواهی از دیگر عوامل نقششان و تأثیرگذاری‌شانکمتر نیست. یعنی ما، اگر خواسته باشیم تربیت سیاسی را در همه ابعاد گسترش دهیم باید در تربیت اخلاقی پیشرفت داشته باشیم که از آن جمله وحدت در آن جا جایگاه خاص پیدا می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: زنان و مادران از ابتدا همدلی و اتحاد را در خانواده پرورش می‌دهند و با ایجاد تعامل بین فرزندان به آنان می‌آموزند باید در زندگی و بعد در جامعه مسیر و حرکت آنان به‌سوی تعامل و یکپارچگی باشد و این در آغاز از وحدت بین افراد خانواده شکل می‌گیرد و درنهایت به جامعه سوق داده می‌شود.

فاطمه آلیا در پایان گفت: با تقویت عزم و اراده و اعتمادبه‌نفس در جامعه زنان مسلمان آموزش و ارتقای دانش و آگاهی زنان در زمینه وحدت اسلامی و افزایش حضور زنان در مراکز مهم و تصمیم گیر کشورهای اسلامی، ایجاد فرصت گفتگوی زنان سراسر کشورهای اسلامی با یکدیگر می‌توان از استعدادها و قابلیت‌های زن مسلمان در تحکیم وحدت اسلامی بهره جست.

انتهای پیام/ش

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.