مراسم همدردی با بازماندگان حوادث اخیر پاریس که به دعوت فرانسوا اولاند، رئیسجمهور این کشور برگزار شد، یک مهمان ویژه هم داشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ مهمانی که حضورش در این مراسم سبب شد تا مسلمانان فرانسه که بخش اعظمی از شهروندان این کشور را تسکیل میدهند، حضور در مراسم را تحریم کنند.
حضور نتانیاهو در این مراسم و سر دادن شعار Je suis Charlie (من هم چارلی هستم)، علاوه بر اینکه با واکنش جالب کاربران شبکههای اجتماعی در ایران و سایر کشورهای جهان روبرو شد و مجددا خاطره حماسه شلوار جین را زنده کرد، زمینه را برای یک بازخوانی تاریخی هم فراهم کرد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی به پاریس آمده بود تا ترور و تروریسم را محکوم کند؛ موضوعی که اگر ارزیابیهای دقیقی صورت بگیرد مشخص خواهد شد که شاگر اول کلاس تروریسم چه کسی خواهد بود.
سید عباس موسوی
سید عباس موسوی، دبیر کل اسبق حزب الله لبنان بود که درسال طی یک عملیات هوایی توسط اسرائیل ترور شد.
شیخ احمد یاسین
شیخ احمد یاسین در سال ۲۰۰۴ توسط ارتش اسرائیل ترور شد. ترور وی واکنشهای بین المللی گستردهای را بر انگیخت. شورای امنیت سازمان ملل قطعنامهای را با ۱۱ رای موافق و سه رای ممتنع علیه اسرائیل تصویب کرد که با وتوی آمریکا مواجه شد.
فتحی شقاقی
فتحی شقاقی، بنیانگذار جهاد اسلامی فلسطین بود که در سال ۱۹۹۵ توسط موساد ترور شد.
عبدالعزیز رنتیسی
پس از شیخ احمد یاسین، رهبری حماس به رنتیسی واگذار شد امااو نیز چندی بعد توسط دستگاههای امنیتی اسرائیل ترور شد.
عماد مغنیه
از فرماندهان نظامی حزب الله لبنان بود که در ۱۲ فوریه ۲۰۰۸ در انفجاری در دمشق توسط اسراییل ترور شد.
محمود المبحوح
یکی از رهبران حماس بود که درسال ۲۰۱۰ در دبی کشته شد. رییس پلیس دوبی در این رابطه اعلام کرد: «بازرسیهای ما این مطلب را آشکار میکند که موساد در قتل دست داشتهاست.» پس از اعلام نتایج بازرسی به دلیل استفاده تعدادی از قاتلین از پاسپورتهای بدلی انگلیسی، دولت بریتانیا یک دیپلمات اسراییلی را از کشورش اخراج کرد.
ترور دانشمندان هستهای ایران
دکتر مسعود علیمحمدی، دکتر مجید شهریاری، دکتر فریدون عباسی، مهندس داریوش رضایینژاد و مهندس مصطفی احمدی روشن؛ اینها اسامی افرادی است که مورد حمله تروریستی سرویس اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی قرار گرفتهاند.
منابع خبری غربی دست داشتن موساد در این ترورها را تأیید کردهاند. از جمله روزنامه انگلیسی زبان ایندیپندنت در مقالهای تحت عنوان «کشندهترین ترورکنندگان جهان» از موساد با نام «ماشین قاتل بیرحم اسرائیل» نام بردهاست و با برشمردن ترورها گفتهاست که «در همه این ترورها امضای سرویس مخفی اسرائیل دیده میشود.»
شبکه انبیسی از ترور ۴ دانشمند هستهای از سال ۲۰۰۷ نام برد و به نقل از یک مقام آمریکایی، بدون فاش کردن هویت او، نوشت که حملات علیه دستاندرکاران برنامه اتمی ایران توسط اعضای سازمان مجاهدین خلق و با حمایت مالی، آموزشی و تسلیحاتی سرویس اطلاعاتی اسرائیل انجام شدهاست. مقام آمریکایی مذکور به انبیسی گفته است که دولت آمریکا از عملیات ترور مطلع است، اما نقشی در آن ندارد.
به دنبال پخش اعترافات مجید جمالی فشی در تلویزیون ایران، مجله «تایم» نوشت: «وزارت اطلاعات ایران، تیمی را که توسط موساد مجهز شده و آموزش داده شده نابود کرده است. مقامات اطلاعاتی غربی، تأیید نمودند که جزئیات اعتراف مجید جمالی فشی در مورد ترور واقع شده در ژانویه ۲۰۱۰ که توسط موتور سیکلت بر روی دانشمند هستهای ایران، مسعود علی محمدی انجام شد، صحیح بوده است. مقامات اطلاعاتی غربی کشور ثالثی را عامل لو دادن این تیم اعلام کردند.»
ترور دانشمندان هستهای سایر کشورها توسط اسرائیل
اسرائیل عامل قتل دانشمند اتمی مصری «سمیره موسی» در آمریکا در سال ۱۹۵۲ بوده است.
دانشمند هستهای مصر «سمیر نجیب» در سال ۱۹۶۷ در دیترویت آمریکا توسط اسرائیل به قتل میرسد.
اسرائیل عامل قتل دانشمند علوم ارتباطات مصر به نام «سعید بدیر» در سال ۱۹۸۰ بوده است.
در سال ۱۹۸۰ اسرائیل موفق میشود تا «یحیی المشد»، یکی از برجستهترین دانشمندان اتمی مصر را که در طرح اتمی عراق فعالیت داشت، در هتل مریدیان پاریس ترور کند.
تمسخر بشریت
نمونههای بالا تنها بخشی از عملیاتهای تروریستی تل آویو است که اگر آنها را در کنار کشتار هزاران کودک و زن فلسطینی در طول 60 سال گذشته بگذاریم، قطعا نام این رژیم در صدر جدول تروریستهای جهان قرار میگیرد.
به همین دلیل است که حضور نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تظاهرات «محکومیت ترور و تروریسم» را باید تمسخر بشریت نامید؛ موضوعی که حتی رسانههای غربی هم نتوانستند از کنار آن عبور کنند و مجبور به پوشش واکنش منفی افکار عمومی بینالمللی درباره حضور نتانیاهو در این مراسم شدند.
Sorry. No data so far.