این در حالی است که روسای جمهور فرانسه، انگلستان، آلمان و آمریکا مستقیما از نشریه هتاک دفاع کردند ، ایران فقط در سطح سخنگوی وزارت خارجه انتشار کاریکاتور جدیدی از پیامبر اسلام را در هفتهنامه فرانسوی «شارلی ابدو» محکوم نمود و آن را «موهن» نامید.
همچنین محمد جواد ظریف در سفر غیرمنتظره ای به پاریس کانون توهین به رسول الله (ص) آن هم در شرایطی که احساسات جهان اسلام به واسطه این اهانتهای مورد حمایت دولت فرانسه شدیداً جریحهدار شده است با همتای فرانسوی خود دیدار نمود.
انفعال دستگاه دیپلماسی کشورمان و عدم موضع گیری مسئولین دولتی در برابر توهین به به پیامبر اعظم(ص) موجی از انتقادها را برای وزارت امور خارجه ایران به همراه داشته است و در همین خصوص تشکل های مختلف دانشجویی طی بیانیه ای هایی اعتراض خود را به این اقدام موهن بیان نموده اند.
لازم به ذکر است که آخرین شمارۀ شارلی ابدو که بعد از کشتار کارکنانش منتشر شد همچنان در فرانسه و آلمان در حال انتشار و توزیع می باشد.
دمش گررررررررررررم بازم غیرت این
توهین به پیامبر اسلام عملی زشت و غیر قابل توجیح است.آقای اشرف غنی اقدام بجا و درستی را انجام دادند،هر چند به عنوان مقام اول یک مملکت اسلامی اقدامی جز این ،از ایشان انتظار نمی رفت.
آفرين به آقاي احمد زي
…
تا كي بايد به خاطر مصلحت سنجي هاي پوچ و بي سر و ته، شاهد محافظه كاري مسئولان كشورمان باشيم.
كاش آقاي روحاني حداقل از كدخدايش ياد ميگرفت كه ملاحظه اي كه منجر به زير پا گذاشتن اصول شود را كنار بگذارد؛
قابل توجه دوستان:
آقاي «حجت الاسلام و المسلمين» حسن روحاني كه لباس پيامبر را پوشيده اند هنوز اقدام دولت فرانسه در حمايت از مجله شارلي ابدو را محكوم نكرده اند!!!
مگه حضرت آقا هنوز محکوم کرده اند؟
معلوم است که از دیدگاه رهبری عزیز و رئیس جمهور محکوم است
لعنت بر تفرقه افکنان
البته احمدزی دلش برای اسلام نسوخته است و آمار ایشان و همسر مسیحی و ضد اسلامشان را داریم. اما ولو از درک سیاسی از مردم کشورش هم که باشد کار درستی کرده است.
بخدا مواضع مقامات ایرانی شرم آور شده است. حالا محکوم کردن پیشکش. چرا ظریف درست بعد از همین ماجرا باید به فرانسه برود؟
راستی علمایی که منتظر بودند علیه رییس جمهور سابق حکم تکفیر صادر کنند کجا هستند؟