سه‌شنبه 27 ژانویه 15 | 11:31

جاسوسی هدفمند نخبگان با LinkedIn

شبکه اجتماعی که رزومه کاری شما را دارد بی شک اهداف خاصی را دنبال می کند در خوش بینانه ترین حالت به بانک های اطلاعاتی اش اطلاعات خوبی تزریق می شود و در بدبینانه ترین حالت به فکر جذب نخبه ها و برجستگان در زمینه های مختلف علمی می باشد


شبکه اجتماعی که رزومه کاری شما را دارد بی شک اهداف خاصی را دنبال می کند در خوش بینانه ترین حالت به بانک های اطلاعاتی اش اطلاعات خوبی تزریق می شود و در بدبینانه ترین حالت به فکر جذب نخبه ها و برجستگان در زمینه های مختلف علمی می باشد چرا که هر فرد سعی می کند در رزومه خود فعال ترین و بهترین بخش کار خود را پوشش دهد و چه بسا در این رزومه انلاین، حساسیت و دقت بیشتری فرد را می انگیزد تا بتواند خود را به افرادی که در حوزه ی کاری خودش فعال و سرشناس هستند به بهترین نحو بشناساند.

لینکدین (LinkedIn) یک شبکه‌ی اجتماعی است که اختصاصا برای جامعه تجاری طراحی شده است.  از ویژگی های لینکدین می توان به نکات زیر اشاره کرد:

روزمه آنلاین

ما می‌توانیم یک پروفایل شغلی مناسب برای خود ایجاد نماییم، آن را به اشتراک بگذاریم، دیگرانی که ما را می‌شناسند، شاید مهارت‌هایمان را امضا و تایید کنند و یا نظر‌شان را به عنوان یک همکار در رابطه با ما بنویسند و به رزومه ما اعتبار دوچندان ببخشند.

کاریابی

 لینکدین محیط خوبی است که کارفرمایان و متقاضیان کار با هم آشنا بشوند و در واقع کمکی به هر دو طرف است.

کسب اطلاعات

 لیکندین محیطی است که ما بتوانیم با مراجعه به صفحه همکاران یا محل کارمان، جزئیات کاری بیشتری دررابطه به محیط کارمان کسب نماییم و همچنین می‌توانیم با گسترش شبکه‌ی خودمان از الان با همکاران بالقوه‌ی آتی خود بیشتر آشنا بشویم.

درج مطالب مرتبط با خود حرفه‌مان

در لینکدین می‌توانیم با ارسال مطالبی مفید و مرتبط با خود حرفه، کمک کنیم که پربارتر شود و به دیگران نیز کمک می‌شود.

اما بنظر می رسد لینکدین که در این روزها خود را به رسانه ای جهت معرفی توانایی های علمی و پژوهشی افراد شناسانده است هدفی غیر از کمک به ما جهت دوستا و آشنایی با هم حوزه ای هایمان در رشته های خاص دارد.

شبکه اجتماعی که رزومه کاری شما را دارد می تواند اهداف خاصی را دنبال کند؛ در خوش بینانه ترین حالت به بانک های اطلاعاتی اش اطلاعات خوبی تزریق می شود و در بدبینانه ترین حالت به فکر جذب نخبه ها و برجستگان در زمینه های مختلف علمی می باشد چرا که هر فرد سعی می کند در رزومه خود فعال ترین و بهترین بخش کار خود را پوشش دهد و چه بسا در این رزومه انلاین، حساسیت و دقت بیشتری فرد را می انگیزد تا بتواند خود را به افرادی که در حوزه ی کاری خودش فعال و سرشناس هستند به بهترین نحو بشناساند.

بنظر نمی رسد در کشورمان که همه جا حرف از معرف قابل اعتماد یا آشنای قابل اعتماد (پارتی) است یافتن نیروی کار با استفاده از لینکدین میسر باشد. چرا که در کشوری زندگی می کنیم که حاضریم نیروی با معرفی معتبر باشد هر چند با عدم آشنایی به کاری که قرار است انجام دهد.

این ابزار برای بررسی و شناخت نخبه های تمام کشورهاست و به کشور ما فقط ختم نمی شود رسانه ای که از ما می خواهد در این فضا به فکر دوست یابی نباشیم، تبلیغات نکنیم، به زندگی شخصی افراد کاری نداشته باشیم، اخبار خود را به اشتراک نگذاریم،شعر لطیفه جملات قصار مذهب و مطالب سیاسی را در لینکدین خود قرار ندهیم

تمام این نباید ها این بستر را برای جذب بیشتر نخبه های کشوری زودتر و بهتر فراهم می کند چرا که هر چه اطلاعات وارد شده و روند مقالات و پژوهش ها بدون مطالب و نکات اضافی در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته شود دسترسی به اطلاعات آسان تر می باشد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.